Omakotitalo | 3-4mh, oh, k, aula, khh, kph, s, 2wct, kotiteatterih

Nikolsbergantie 36, Kalkkiranta, Sipoo

Hinta

865 000 €

Koko

185 / 224 m²

Vuosi

2009

OP Koti tuntee Sipoon! Upea omakotitalo kallion päällä merellisessä ympäristössä Sipoon Kalkkirannassa. Tässä kivirakenteisessa kodissa on tilaa suurelle perheelle, joka tarvitsee työtilaa kotona. Varsinaiset asuintilat ovat kahdessa tasossa ja kellarissa on vielä lisää tilaa esim. työhuoneeksi ja iso varasto, joka toimii tällä hetkellä kotiteatterihuoneena. Suurista ikkunoista auringon valo pääsee valaisemaan kaikki tilat hyvin. Keittiö ja ruokailutila muodostavat kauniin ja käytännöllisen kokonaisuuden. Olohuoneesta upeat maisemat terassin yli luontomaisemaan. Meren voit nähdä yläkerran aulasta ja parvekkeelta. Luonnontilaisessa pihapiirissä on paljon oleskelutilaa ja myös talousrakennus, jossa kahden auton lämmin talli ja katososa yhdelle autolle ja tavaroille. Kiinteistöllä on venepaikkaoikeus läheisellä yhteislaiturilla, jonne matkaa on noin 500 metriä. Tule tutustumaan ja ihastu. Onko tässä sinun perheesi uusi koti? Esittelyt ja lisätiedot Jukka Karppinen 050 306 1823 tai jukka.karppinen@op.fi Onko nykyinen kotisi vielä myymättä? Autan mielelläni myös sen myymisessä. Ota yhteyttä, minulta saat maksuttoman arvion sekä henkilökohtaisen välitystarjouksen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
529773
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4mh, oh, k, aula, khh, kph, s, 2wct, kotiteatterih
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
185 m²
Kokonaispinta-ala
224 m²
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2009
Käyttöönottovuosi
2009
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

865 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

943,22 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Puhdas käyttövesi omasta kaivosta, pienpuhdistamon huollot vuosittain. Maalämmityksen sähkö mukana kokonaiskulutuksessa.
Kokonaissähkönkulutuskustannus noin 250 €/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kulutus, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Sähkönkulutus on nykyisellä perheellä (1 henkilöä) viimeisen 12 kk aikana ollut noin keskimäärin 18 600kWh/v sisältäen lämmitys ja kulutussähkön.
Kiinteistövero: 943,22 € (2023)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kotiteatterihuoneen, jossa äänieristetty ovi ja akustiset kattolevyt, viisi B&O:n asennettua kaiutinta ja sohvakalusto kuuluvat kauppaan. Varastohuoneen viereinen tekninen tila on varasto.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • voimassa 31.8.2030
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Varaava takka/leivinuuni
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Harkko. eristetty betoniharkko, pintarappaus
Pintamateriaali: Keittiö: kivilattia, seinät maali. Olohuone: kivilattia, seinät maali. Makuuhuone 1: parkettilattia, seinät maali. Makuuhuone 2: parkettilattia, seinät maali. Makuuhuone 3: kivilattia, seinät maali. Kodinhoitohuone: kivilattia, seinät maali. Sauna: laattalattia, seinät paneeli. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laatta. Eteinen: kivilattia, seinät maali. Askarteluhuone (mh4): parkettilattia, seinät tapetti. Wc: Ak: kivilattia, Yk: parkettilattia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso (induktiotaso), liesituuletin (aktiivihiili, hormistovaraus olemassa), leivinuuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali (marmori).
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas (hetivalmis), kylpyhuone, erillinen wc 2 kpl, suihku 2 kpl, peilit, kaapit, pesukoneliitäntä (khh), lattialämmitys (koko talo), kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellarin tilat
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
753-422-3-249
Tontin pinta-ala
5 620 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
NOTKO, 3:249
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Okt 185/224 + kellari 88 m2, autotalli/katos 50 m2
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, Rakennuslupa 2005, 2007.
Lisätietoja kaavoituksesta: Sipoon kunta puh. (09) 235 6000
Rakennukset
Talousrakennus, jossa autotalli kahdelle autolle ja katos yhdelle autolle, valmistunut 2009
Palvelut
Palvelut: S-Market Söderkulla n. 7170 m, K-Supermarket Söderkulla n. 7260 m, Lidl Söderkulla n. 7400 m. Koulut: Salpar skola n. 2020 m, Söderkullan koulut n. 6900 m. Päiväkoti: Söderkullan pk:t n. 7000 m. Söderkullassa kirjasto, terveyskeskuspalvelut. Liikenneyhteydet: Linja-auto n. 400 m
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sipoo

Asuinalueena Kalkkiranta, Sipoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jukka Karppinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.