OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Kerrostalo | 2h + kk + s

Postipojankuja 3 A, Mäntylä, Oulu

Hinta

198 600 €

Koko

53 m²

Vuosi

2022

Mäntylän Kanerva yhdistää metsäisen naapuruston ja kaupunkiasumisen! Syksyllä 2022 valmistunut Hartelan rakentama kohde odottaa nyt uusia asukkaita. Kaupungin vuokratontille rakentuneessa talossa on 30 asuntoa, joissa on fiksua väljyyttä ja isot lasitetut parvekkeet, jotka tarjoavat kesäajaksi toisen olohuoneen. Mukavuuden täydentävät kotien tyylikkäät ja modernit materiaalit sekä nykyaikainen varustelu. Kanervassa autot pysäköidään parkkialueelle piha- ja katospaikoille. Mäntylän viihtyisä ja rauhallinen ympäristö tarjoaa monipuolisia ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksia. Kalustetussa esittelyasunnossa sinulla on mahdollisuus tutustua, miltä uudiskohteen koti näyttäisi valmiina. Samalla näet kuinka kalustus voisi sijoittua uuteen asuntoon sekä Hartelassa käyttämiämme pintamateriaaleja. Olisiko tässä sinun uusi kotisi tai sijoitusasuntosi? Mikäli kiinnostuit kohteesta ja haluat sopia esittelyn, niin olethan yhteydessä: Terhi Heikkilä 040 7208 223 terhi.h.heikkila@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
538158
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kk + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
53 m²
Kokonaispinta-ala
53 m²
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
2022 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

93 580,00 €

Velkaosuus

105 020,00 €

Velaton hinta

198 600,00 €

Neliöhinta

3 747,17 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

275,60 € / kk

Pääomavastike

1 125,35 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 400,95 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksuennakko on 20 €/hlö/kk, ja se tasataan kulutuksen mukaan. Kylmä vesi 3,72 €/m³ ja lämmin vesi 9,00 €/m³.
Mediavastike 6 €/asunto/kk sisältää kiinteistölaajakaistaliittymän 100/100 mb/sek sekä kaapelitelevision perusmaksun ja sitä peritään kaikilta asuinhuoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilta käytöstä riippumatta

Arvio hoito- ja rahoitusvastikkeista perustuvat 5/2023 korkokannan mukaiseen arvioon ja yhtiökokouksen päätöksiin 5/2023. Yhtiölainan todellinen korko ja luoton muut ehdot määrittävät perittävän rahoitusvastikkeiden suuruuden, joka saattaa olla arvioitua suurempi.

Laina-aika: rakennusaika + 1 v. + 23 v.
Korkosidonnaisuus: valmistumisen jälkeen Eb12 kk + 1,30 %-yksikköä, vähintään marginaali. Pankilla on oikeus tarkistaa marginaalia viiden vuoden välein. Arvio rahoitusvastikkeista perustuvat tämänhetkisen korkokannan mukaiseen arvioon (5/2023) ja lainan todellinen korko ja luoton muut ehdot määrittävät perittävän rahoitusvastikkeiden suuruuden, joka saattaa olla arvioitua suurempi.

Hallituksella on valtuudet periä tai jättää perimättä kahden kuukauden ylim. yhtiövastike. Hallituksella on oikeus muuttaa rahoitusvastike korkotasoa vastaavaksi.

Lyhennysvapaan (1 v.) jälkeen alkavat tasalyhennykset suoritetaan kuukausittain. Osakaslyhennykset rahastoidaan ja tehdään yhdellä kertaa kaikille. Rahoitusvastikkeet tuloutetaan yhtiön kirjanpidossa. Valmistumisen jälkeen lainaa voi lyhentää yhtiöjärjestyksen mukaisesti hallituksen määräämällä tavalla ottaen huomioon yhtiölainan ehdot.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanervalle osoitettuja piha-alueella sijaitsevia autopaikkoja on yhteensä 23 kappaletta, joista 9 sijaitsee tontin piha-alueen autokatoksessa (myyty) ja 14 avopysäköintipaikkoina. Autopaikat myydään omina osakkeinaan. Avopysäköintipaikoista yksi on LE-AP. Autopaikat varustetaan lämmityspistorasioin. Yhtiöiden yhteisessä käytössä on 4 vieraspysäköintipaikkaa.

Osa autokatospaikoista on mahdollista varustaa asukkaan lisä- ja muutostyönä sähköautojen latauspisteellä yhteistyössä taloyhtiön kanssa. Autopaikkaosakkeen haltija maksaa latauslaitteen asentamisen kustannukset ja latauspisteen kuluttaman sähkön yhtiön sähkösopimuksen mukaisilla kustannuksilla.
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Oulu Oy, p. 020 748 0200, asiakaspalvelu@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja
Taloyhtiön autopaikat

9 kpl, 14 kpl

Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
5 477 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki
Tontin vuokra
52 810,42 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2081

Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanerva

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Sale Mäntylä 54 m. Lidl Hiironen 1,00 km. Sale Höyhtyä Oulu 1,64 km. K-Supermarket Joutsensilta 1,95 km. Säästökuoppa Joutsensilta 2,03 km. Koulut: Alakoulut: Lintulammen koulu 1,14 km, Kaukovainion koulu 1,59 km. Yläkoulut: Pohjankartanon koulu 2,65 km. Lukiot: Oulun kaupunki aikuislukio 2,67 km. Kastellin lukio 2,67 km. Päiväkoti: Mäntylä-Snellmanin päiväkoti 122 m. Lintulan päiväkoti 502 m. Ouluhalli 2,62 km. Liikunta- Ja Viihdekeskus Oz Max Oy 2,77 km. Raksilan Tekojääkentän Katsomo Kiinteistö Oy 3,48 km. Fressi Heikinkatu 3,64 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki Snellmankoti E 53 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Mäntylä, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Terhi Heikkilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLEAT, MBA

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.