OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Paritalo | 4-5h + k + s

Hakalantie 18 B, Lapila, Kerava

Hinta

479 000 €

Koko

107 / 161,9 m²

Vuosi

2024

Upea paritalo näyttävällä rinnetontilla Lapilan puistomaisella asuinalueella vain muutaman minuutin kävelymatkan päähän Keravan juna-asemasta. Nämä kodit on suunniteltu kestämään aikaa ja helpottamaan asukkaittensa arkea. Tämän kodin ehdoton kruunu on hulppea olohuone näyttävine ikkunoineen! Boschin kodinkoneilla varustettu keittiö on erotettu olohuoneesta omaksi tilakseen saarekkeella, johon liesituuletin on integroitu ja tilan avoimuus on saatu säilytettyä tästäkin kohtaa. Olohuoneeseen mahtuu isompikin sohvaryhmä ja ruokapöydälle on oma paikkansa kulmassa. Koko olohuoneen levyinen, katettu parveke on varsinkin kesäaikaan upea oleskelutila. Olohuoneen rinnalla on nyt kaksi makuuhuonetta ja sisääntulokerroksessa on yksi makuuhuone, joka soveltuu erinomaisesti myös työhuoneeksi. Pienellä vaivalla myös ruokailutilan saa muutettua yhdeksi lisähuoneeksi, vaikkapa vieraille tai tv-huoneeksi. Kummankin kerroksen kylpyhuoneet on varustettu wc-istuimin ja kaikissa märkätiloissa on lattialämmitykset. Sisustussuunnittelija on panostanut tila- ja materiaaliratkaisuissaan laatuun unohtamatta kuitenkaan asumismukavuutta. Kylpyhuoneissa on upeat ITALIALAISET, isot 60x120cm Saime Ferrocemento Bianco nat. seinälaatat ja lattian kalanruotolaatat ovat Unicomstarker Muse 2.0 Nero Marquinia Satin 7,4x30. Eteisessä katse kiinnittyy väistämättä tyylikkäisiin 60x60 laattoihin, jotka ovat sisääntulotilassa käytännölliset ja varsin helppohoitoiset säällä kuin säällä. Asumista palvelevat tilat on sijoitettu sisääntulokerrokseen ja säilytystiloja on useita. Vaatehuoneen lisäksi on hyvän kokoinen tekninen tila, jota voi käyttää myös varastona. Kodinhoitohuoneessa on reilusti kaappitilaa sekä työtasoja. Koti varustetaan myös ABB:n free@home-kodinohjausjärjestelmällä, jolla pystyt ohjaamaan esim. valaistusta ja lämmitystä. Loivahko rinnetontti jättää huoneistojen takapihat kokonaan suojaan rakennuksen taakse. Huoneistojen rajalle rakennetaan näkösuojaksi aita, jonka jatkeeksi istutetaan tuijarivistö antamaan lisää näkösuojaa. Täällä on suojaisa paikka vaikkapa kylpypaljulle, johon on kulkuovi pation kautta. Auton saa säältä suojaan katoksen alle ja toinen paikka löytyy tämän vierestä. Keskustan palveluihin on alle kilometri ja perheen pienimmille löytyy päiväkoti sekä uusi Keravanjoen koulu muutaman minuutin kävelymatkan päästä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
546006
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
107 m²
Kokonaispinta-ala
161,9 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

479 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

571,20 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Asumiskustannukset kulutuksen mukaan.
Kiinteistövero: 571,20€/v. 2022/tämän huoneiston osalta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Energialuokka
  • B (2018)
  • Viimeinen voimassaolopäivä 3.8.2031.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: laminaatti. Olohuone: laminaatti. Makuuhuone 1: laminaatti. Makuuhuone 2: laminaatti. Makuuhuone 3: laminaatti. Kodinhoitohuone: laatta. Sauna: laatta ja paneeli. Kylpyhuone: laatta. Eteinen: laatta. Wc: laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi jossa integroitu liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Boschin kodinkoneet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kerava toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
245-4-203-7
Tontin pinta-ala
1 341 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräosa
Rasitteet
Kiinnitykset ovat koko kiinteistön. Määräosa myydään kiinnityksistä vapaina.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 254 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava, Rakennuslupa 2021. Asemakaava: O3. Rakennusoikeus käytetty.
Lisätietoja kaavoituksesta: Keravan kaupunki
Palvelut
Palvelut: Keskustan palvelut n. 850m. Koulut: Keravanjoen koulu (lk. 1-9) n. 500m. Päiväkoti: Lapilan päiväkoti n. 350m. Liikenneyhteydet: Rautatieasema n. 700m, bussit n. 300m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kerava

Asuinalueena Lapila, Kerava

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laura Karvonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.