OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Loimaa

Omakotitalo | 4h, k, s

Karpalokuja 5, Suopelto, Loimaa

Hinta

129 000 €

Koko

119 / 141 m²

Vuosi

1977

Kaunismäen suositulla alueella muuttovalmis ja tiloiltaan toimiva omakotitalo. Tämän talon sydän on tilankäytöltään tehokas ja kauniiksi remontoitu keittiö, jonka ruokailutilaan mahtuu isompikin perhe ruokapöydän ympärille. Tilasta on leveä oviaukko isoon olohuoneeseen, jossa tunnelmaa ja lämpöä tuo varaava tiilitakka. Makuuhuoneet ovat omassa rauhassa eteläpäädyssä, ja tilavaan eteisaulaan mahtuu vielä vaikka työpiste tai lukunurkkaus. Kivirakenteiset pesutilat ovat tyylikkään mustavalkoiset, ja niin tilavat, että suihkunurkan lisäksi myös kodinhoidolle löytyy asianmukaiset puitteet. Saunatiloista on lyhyt matka takapihan lasitetulle terassille vilvoittelemaan. Kalustettuna terassitila palvelee viihtyisänä kesäolohuoneena myös muutenkin. Alkuperäinen tasakatto on muutettu aumakatoksi, ja samassa yhteydessä saatu reilusti lisää varastotilaa ja autolle katospaikka. Vesikaton peltikate on uusittu v. 2019, joten takuuaikaa on vielä jäljellä. Piha-aluetta on sopivasti, joten kesäaikaan ehtii muutakin kuin nurmenleikkuuta. Pihan pari omenapuuta tuottavat mukavasti satoa. Alueella on päiväkoti, ja reppuselkäisilläkin lyhyt ja alikulkujen kautta turvallinen matka kouluun ja harrastuksiin. Tämä kohde vapautuu sopimuksen mukaan, sovi oma esittelysi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
550134
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
119 m²
Kokonaispinta-ala
141 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1977
Käyttöönottovuosi
1977
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

129 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

316,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitysöljyn hintaan vaikuttavat monet tekijät: maailmantilanne, dollarin kurssi ja öljyntuottajamaiden päätökset. Viime aikoina hinta on ollut noin 1,60 €/litra. Toteutunut kulutus on kahden hengen talouden kulutus. Sähkön hinta vaihtelee tällä hetkellä voimakkaasti, sähköenergian ostopaikasta ja sopimuksen sisällöstä riippuen. Toteutunut kulutus on kahden hengen talouden, jolla on pörssisähkösopimus.
Kiinteistövero: 316 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Pintaremontteja tehty vuosien saatossa, mm. keittiö uusittu koneineen, makuuhuoneiden lattiat, tapetoinnit ja sisäkatot uusittu.
Energialuokka
  • G (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy. Olohuoneen varaava tiilitakka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili. Tiilirunkoinen talo, eristeenä mineraalivilla, tiilen päällä tasoite ja maalaus/tapetointi. Väliseinät kalkkihiekkatiili ja tasoite.
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia laminaatti, seinät maalatut. Olohuone: Lattia parketti, seinät tapetoidut. Makuuhuone 1: Lattia laminaatti, seinät tapetoidut. Makuuhuone 2: Lattia laminaatti, seinät tapetoidut. Makuuhuone 3: Lattia laminaatti, seinät tapetoidut. Kodinhoitohuone: Pesuhuoneen yhteydessä. Sauna: Lattia laatta, seinät paneeli. Kylpyhuone: Seinät ja lattia laatoitetut. Eteinen: Lattia parketti, seinät maalatut. Wc: Lattia ja seinät laatoitetut.
Keittiön kuvaus
Pakastekaappi, iso kylmiö, erillisuuni, keraaminen liesitaso, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sähkökiuas. Pesuhuoneessa suihku, suihkuseinä, peilikaappi, pesuallas, kiinteät komerot ja työtaso, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Vesikiertoinen lattialämmitys. Erillinen wc.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Vesikate uusittu aluskatteineen 2019 (takuu voimassa per 2029).
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
430-6-8-3
Tontin pinta-ala
550 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 165 m². Kaavamerkintä AOR II, e = 0,30
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 15.7.1976, kattomuutoslupa 2.7.1987.
Lisätietoja kaavoituksesta: Loimaan kaupunki, tekn tsto
Rakennukset
Kevyrakenteinen puuvaja/varasto takapihalla (ei rak.luvan alainen), puurunko ja harjakaton katteena saumapelti.
Palvelut
Palvelut: Keskustan palvelut noin 1,5 km, marketit alle kaksi kilometriä. Koulut: Puistokadun yläaste/lukio noin 800 m, keskustan ala-aste n. 1,3 km (turvalliset alikulut). Päiväkoti: Alueella kaksi päiväkotia. Liikenneyhteydet: Hyvät kevyen liikenteen väylät keskustaan ja kouluihin

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Loimaa

Asuinalueena Suopelto, Loimaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heli Harteela

Kiinteistönvälittäjä LKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Loimaa

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Loimaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.