OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

Rivitalo | 2h + kk + s + vh + kph + terassi + varasto (yj.2h + kk + s)

Lylynlykky 3 A, Kerkkoo, Porvoo

Hinta

99 000 €

Koko

49 m²

Vuosi

1990

Yksitasoinen rivitalokaksio Sinulle, joka arvostat rauhallista sijaintia ja huikean kaunista Porvoonjokilaakson kansallismaisemaa. Läpitalon avautuvassa kodissa on toimiva pohjaratkaisu. Olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, jossa on tilaa niin ruokailulle kuin yhdessä olollekin. Vaatehuoneellinen makuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan. Muuttovalmiin asunnon kylpyhuone on remontoitu v. 2020. Ikkunallisessa saunassa on mukavaa rentoutua, vilvoittelemaan pääsee omalle isolle ja suojaisalle terassille. Huoneistolla on hyvät säilytystilat. Vaatehuoneen ja kaapistojen lisäksi käytössä on vielä ulkovarasto. Sähkölämmitteisessä kodissa ilmalämpöpumppu kohtuullistaa lämmityskuluja talvella ja kesällä tarjoaa ihanaa viilennystä helteisiin. Taloyhtiössä on kaikille asunnoille varattu oma autopaikka, talvella lumitöissä auttaa huoltoyhtiö. Kerkkoossa on monia lähipalveluita: päivähoitoa alle kouluikäisille lapsille, suomenkielinen alakoulu ja iltapäiväkerho, kirjasto Kylä sijaitsee n. 10 km Porvoon kaupungin keskustasta, Porvooseen on hyvät yhteydet bussilla ja omalla autolla. Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta! Tätä kivaa kotia esitellään pääsääntöisesti yksityisnäytöin. Tiedustelut ja esittelypyynnöt: Anita Manner YKV, LKV, KiAT, Sisustaja 040 645 2750 anita.manner@op.fi. Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
555282
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kk + s + vh + kph + terassi + varasto (yj.2h + kk + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
49 m²
Kokonaispinta-ala
49 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
Vapautuu: 1,5kk kaupanteosta, tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

96 330,77 €

Velkaosuus

2 669,23 €

Velaton hinta

99 000,00 €

Neliöhinta

2 020,41 €/m²

Vastike

Hoitovastike

259,70 € / kk

Pääomavastike

107,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

367,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Sähköä kulunut vuositasolla n. 3700 kwh, kun yksi henkilö on asunut säännollisesti . Euromääräinen kokonaissähkölasku on ollut n 110€/kk. Vesimaksun peruste: vesiennakko tasaus 1x vuosi. Yhtiökokouksessa 13.4.2023 myönnetty hallitukselle valtuutus tarvittaessa periä tai jättää perimättä yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike. Valtuutus on voimassa seuraavaan yhtiökokoukseen saakka

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään, Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: laminaattilattia, seinät maalattu, . Olohuone: laminaattilattia, seinät maalattu ja tapetoitu. Makuuhuone: laminaattilattia, seinät maalattu. Sauna: laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Keittiön varusteisiin kuuluu jääkaappipakastin, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot sekä kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, peili- ja allaskaappi, pesukoneliitäntä, sähköinen lattialämmitys sekä kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Porvoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Reim isännöinti Gröndahl Stephan stephan.grondahl@reim.fi
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Urheiluvälinevarasto, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

10 kpl

Tehdyt remontit
2010 lukot uusittu, 2012 salaojien kunnostaminen/lisääminen, 2013 julkisivumaalaus, 2018 kattohuolto/tarkastus, uudet ulko-ovet, 2020 IV kanavien puhdistus, 2021 kattojen läpiviennit ja keittiön IV puttket tarkistus ja huolta, kattotarkastus yläpohjan lämmöneristeen tarkastus, eristettä lisätty, 2022 Ulkovalaistuksen korjaus.. Asunnon remontit: kylpyhuoneremontti 2020
Tulevat remontit
Suunnitellut: Päätetään vuosittain yhtiökokouksessa, suunnitelmissa vuonna 2024 Kattojen pesu ja pinnoitus
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
2 230 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vanha rakennuskaava rk81.
Lisätietoja kaavoituksesta: Porvoon Kaupunki/kaavoitus

Asunto Oy Kerkkoonkulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Sale Monninkylä, Sale Huhtinen. Laajemmat palvelut Porvoon keskustassa. Koulut: Jokilaakson koulu, jossa myös Porvoon kirjaston sivutoimipiste, Kaarekylän päiväkodin esikouluryhmä ja avoin seurakunnan perhekerho. Päiväkoti: Alueella. Porvoonjokilaakson pyöräilymaisemat. Liikenneyhteydet: Bussi Kerkkoontieltä Porvoon keskustaan. Omalla autolla sujuvat yhteydet lähialueille.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Porvoo

Asuinalueena Kerkkoo, Porvoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anita Manner

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.