OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Kerrostalo | 5h, k, s

Syrjäkatu 4 B, Raksila, Oulu

Hinta

198 000 €

Koko

107,5 m²

Vuosi

1981

Tämä tilava kolmannen kerroksen kulmahuoneisto sijaitsee suositussa ja rauhallisessa Raksilan puutarhakaupunginosassa, keskustan ja Oys:n läheisyydessä. Ihastuttava huoneisto vapautuu nopeasti paikkakunnalta muuton vuoksi pitkäaikaisilta asukkailta. Tilava eteinen toivottaa tulijan tervetulleeksi. Keittiö yhdistyy ruokailutilan kautta valoisaan ja hulppean kokoiseen olohuoneeseen. Oma sauna sekä erillinen wc tuovat lisämukavuutta. Makuuhuoneissa on hyvin säilytystilaa ja ne sijaitsevat sisäpihan puolella, josta avautuu näkymät Oulun keskustaan. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on lasitettu parveke. Huoneiston toiselta lasitetulta parvekkeelta avautuvat kauniit puistomaiset näkymät idylliseen ja suojeltuun Puu-Raksilaan. Rauhallinen taloyhtiö sijaitsee omalla tontillaan ja on hyvässä kunnossa. Huoneistoon kuuluu autokatospaikka. Tämä koti on harrastavan tai puuhastelevan perheen unelmakohde, sillä nyt on mahdollista ostaa 1-3 lämmintä autotallia tarpeen mukaan. Keskustan ja Raksilan kattavat palvelut löytyvät lähietäisyydeltä. Rautatie- ja linja-autoasema sijaitsevat vieressä, ja tästä kodista on hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan. Vierestä löytyvät urheilu- ja kulttuuritarjonta tekevät tästä kodista myös oivallisen paikan asua. Tule katsomaan ja ihastu

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
565342
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
107,5 m²
Kokonaispinta-ala
107,5 m²
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

179 086,08 €

Velkaosuus

18 913,92 €

Velaton hinta

198 000,00 €

Neliöhinta

1 841,86 €/m²

Vastike

Hoitovastike

451,50 € / kk

Pääomavastike

184,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

636,25 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Lämmin vesi 9,60 €/m³. Pesutupamaksu 2 €/h tai koneellinen.
Autokatospaikkavuokra 8 €/kk.

Myydään autotallit AT 3: Vh. 12 000 € (hoitovastike 31,50 €/kk), AT 4: Vh. 20 000 € (hoitovastike 35,70 €/kk) ja AT 8: Vh. 10 000 € (hoitovastike 26,25 €/kk).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Kaksi lasitettua parveketta, olohuoneesta etelän suuntaan ja makuuhuoneesta lännen suuntaan.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Huoneistolle kuuluu yhtiöjärestyksen mukaan autokatos. Mahdollista ostaa 1 - 3 autotallia, jotka sijaitsevat katutasossa sisäpihan puolella. Autotallit ovat lämpimiä. Huoneiston myynnin edellytyksenä ei ole autotallien osto.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: parketti, maali. Olohuone: parketti, maalattu tapetti. Makuuhuone 1: matto, tapetti. Makuuhuone 2: matto, maalattu tapetti. Makuuhuone 3: - 4: matto, maalattu tapetti. Sauna: laatta, paneeli. Kylpyhuone: laatta, laatta. Eteinen: parketti, maali. Wc: laatta, maali / välitila laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin 2012, lattialiesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot Valkoinen sileä ovi, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkukaappi, peilit, peilikaappi, allaskaappi kylpyhuoneessa, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari, kaapistot
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Isännöinti Oy, Ari Tampio, p. 010 228 8151, ari.tampio@retta.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, huoneistovarastot
Taloyhtiön autopaikat

11 kpl, 12 kpl

Tehdyt remontit
Auto-/jätekatoksen rakentaminen 1995, kadunpuolen ikkunoiden aalaus, ilmanvaihtojärjestelmän parannus ja parvekkeiden kunnostus 1999, vesikaton pintakermin uusiminen ja lukkojen uudelleensarjoitus 2003, porrashuoneiden maalaus 2005, autokatoksen rakentaminen ja ilmanpoistokanavien puhdistus 2006, kaukolämpölaitteiden uusiminen ja lämmönjakoverkon perussäätö 2008, ilmanpoistoventtiilien uusiminen ja säätö 2010, etupihan peruskorjaus ja kasvillisuuden uusiminen 2011, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen 2015, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö 2017, vesikatteen kunnostus, räystäspeltien uusiminen 2018, parvekkeiden elementtien ja julkisivujen kunnostus 2023.. Asunnon remontit: Kylpyhuone ja sauna uusittu 2004. Keittiö uusittu 2012. Wc uusittu 2018. Seinäpintoja maalattu vuosien saatossa.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Peruskuntoarvion laatiminen 2023.
Energialuokka
D (2018), E-luku 132, todistus voimassa 22.12.2032 saakka
Tontin koko
1 972 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki

Asunto Oy Syrjäkatu 4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Raksilan marketit n. 200 m, terveysasema Kontinkangas. Koulut: Teuvo Pakkalan koulu, Pohjankartano, Madetojan musiikkilukio lähialueella.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Raksila, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapani Kippo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, EMBA

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.