Omakotitalo | 5h, k, th, s

Santtikuja 1, Paavola, Forssa

Hinta

339 000 €

Koko

194 / 387 m²

Vuosi

2004

Haaveiletko tilavasta ja laadukkaasta omakotitalosta rauhaisalla sijainnilla? Onko lämmin reilun kokoinen ja lämmin autotalli/piharakennus tarpeen? Tässä on loistava tilaisuus juuri Sinulle! Täällä asut kotimaisessa puutalossa, jossa on avaruutta ja valoa. Yhdessä tasossa asuminen sujuvoittaa arkea ja kokonsa puolesta soveltuu täydellisesti isommallekin perheelle. Kaiken lisäksi asuminen täällä on näinä päivinä edullista ja huoletonta energiapihin maalämmön ansiosta. Kaksi varaavaa takkaa tuovat vielä lisää lämpöä ja tunnelmaa. Sisään astutaan todella tilavaan eteisaulaan. Olohuone ja keittiö ruokailutiloineen muodostavat avaran kokonaisuuden. Keittiössä on runsaasti kaapistoja ja pöytätasoa ja sopivat monen sisustusmakuun. Makuuhuoneita tästä kodista löytyy peräti neljä kappaletta. Saunaosasto on kuin kotikylpylä! Kylpyhuoneessa on kahden suihkun lisäksi amme. Puolipyöreän muotoisen saunan lauteita riittää koko perheelle. Jos haluatkin mieluummin päivän päätteeksi pihasaunan hämyisiin löylyihin? Tontti on reilusti yli 3700 neliötä, täällä mahtuu lapset ja lemmikit touhuamaan aidatun pihan turvassa ja lasitetulla terassilla voi oleskella kelillä kuin kelillä. Erillinen 170 neliön lämmin autotalli/piharakennus tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia. Rakennuksessa on tilaa useammallekin autolle tai vaikkapa harrasteajoneuvoille. Kodin sijainti on rauhallinen, luontoa on ympärillä ja mahtavat ulkoilumaastot houkuttavat liikkumaan. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän lämminhenkiseen kotiin ja varaa ihkaoma näyttöaikasi Teijalta, puh. 050 551 8890tai teija.vahos@op.fi. Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua talon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikanpäällä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
571206
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, th, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
194 m²
Kokonaispinta-ala
387 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

339 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

742,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Nykyisellä asukkaalla (1 hlöä) on ollut sähkönkulutus noin 10500 kWh/2023.
Vesi ja jätevesi, sähkö sekä puhtaanapito kulutuksen mukaan. Esitetyt asumiskustannukset/kulutustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen esim. asukasmäärästä ja asumistottumuksista johtuen.
Kiinteistövero: 742 euroa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Noin v. 2007: Kylpyhuone ja sauna osittain uudelleen laatoitettu
Noin v. 2010: Terassin laajennus
2012: Pihasauna
2016: Maalämmön pumput uusittu
Pintaremontointia vuosien varrella
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Vesikiertoinen lattialämmitys on koko talossa sekä autotalli/varastorakennuksessa. Varaavat takat olohuoneessa ja takkahuoneessa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puuverhous
Pintamateriaali: Keittiö: Maalatut seinät, laatta. Olohuone: Maalatut seinät, laminaatti. Makuuhuone 1: Tapetti, laminaatti. Makuuhuone 2: Taptti, laminaatti. Makuuhuone 3: Maalatut seinät, laminaatti. Kodinhoitohuone: Laatta, laatta. Sauna: Paneeli, laatta. Kylpyhuone: Laatta, laatta. Wc: Laatta, laatta. Makuuhuone 4: Maalatut seinät, laminaatti. Takkahuone: Maalatut seinät, laatta. Pihasauna: Paneeli, lautalattia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot (Jokkis-keittiö), kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna + pihasauna, sähkökiuas, puukiuas (pihasauna), kylpyhuone, erillinen wc x 2, suihku x 2, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, Pyyhekuivain.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot, piharakennuksen varastotilat
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
61-15-768-7
Tontin pinta-ala
3 791 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 768:7
Lisätietoja rakennusoikeudesta
e=0,20
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2003. Forssan kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Forssan kaupunki
Rakennukset
Autotallirakennus Pihasauna 9 m2 / Perinnesauna Puumaster Oy,
Palvelut
Palvelut: Forssan keskustan palvelut ovat noin 4,5 kilometrin etäisyydellä. Koulut: Akvarellin koulu on noin 5 kilometrin etäisyydellä. Päiväkoti: Akvarellin päiväkoti on noin 5 kilometrin etäisyydellä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Paavola, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.