OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Rivitalo | 3h, k, s

Valborginkatu 1a A, Viiki, Nokia

Hinta

269 000 €

Koko

75 m²

Vuosi

2025

Ennakkomarkkinoinnissa Nokian Viikin kaupunginosaan rakentuva Asunto Oy Nokian Vaahtera! Vaahtera koostuu kahdesta rivitalosta, joihin valmistuu yhteensä 10 asuntoa. Valittavanasi on ihastuttavia kaksikerroksisia koteja moneen elämäntilanteeseen; 75-neliöisiä kolmioita, 89-neliöisiä nelikoita ja 95-neliöisiä viisikoita. Viisikon oleskelutiloista saa erittäin tilavat jättämällä neljännen makuuhuoneen väliseinän rakentamatta. Asuintilojen lattioita verhoaa kaunis ja kulutusta hyvin kestävä vinyylilankku. Eteinen laatoitetaan, joten puhtaanapito on helppoa kurakeleilläkin. Seinät maalataan harmonisin sävyin ja olohuoneen sekä makuuhuoneiden yhdelle seinälle voi myös valita tehostevärin. WC:t ja kylpyhuoneet laatoitetaan ja saunat ovat kuusipaneelia. Saunan ja pesuhuoneen välinen seinä on tyylikkäästi lasia. Kauniit ja toiminnalliset keittiöt kutsuvat kokkaamaan! Keittiöiden varusteluna on induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, astianpesukone, jää- ja pakastinkaappi sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Kolmen huoneen asunnoissa on jää-/pakastinkaappiyhdistelmä. Asunto Oy Nokian Vaahtera lämpiää edullisesti kaukolämmöllä. Vesikiertoinen lattialämmitys varmistaa tasaisen lämmön ja mahdollistaa suuret, lähes lattiaan asti ulottuvat ikkunat. Asuinhuoneistoissa on myös koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Jokaisessa kodissa on sekä terassi että parveke. Terassin ja parvekkeiden lattiapinta on kestopuuta ja parvekkeet ovat katettuja. Terasseilla ja parvekkeilla on lasitusvaraus, jolloin terassikelit kestävät aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn! Jokaiselle asunnolle kuuluu yksi sähköpistokkeellinen autopaikka sekä lämpöeristämätön varasto, joka sijaitsee huoneiston sisäänkäynnin yhteydessä. Piha-alueella on lisäksi viisi erikseen myytävää sähköpistokkeellista autopaikkaa, joihin isoimmilla asunnoilla on etuosto-oikeus. Sijainti Nokian Viikissä on mitä mainioin! Koulut, päiväkoti ja Prisman kauppakeskus sijaitsevat lähellä. Nokian keskustan kattavat palvelut sijaitsevat alle kilometrin päässä ja Tampereellekin on vain noin 20 minuutin ajomatka. Viikistä on vain kivenheitto uimarannalle ja luontopoluillekin kävelet hetkessä. Asunto Oy Nokian Vaahteran arvioitu valmistumisaika on loppuvuodesta 2025. Kysy lisätietoja välittäjiltämme: Minna Kivimäki p. 050 389 6823, minna.kivimaki@op.fi Jesse Ouni p. 040 509 0296, jesse.ouni@op.fi Isto Matalamäki p. 050 389 6804, isto.matalamaki@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
574035
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75 m²
Kokonaispinta-ala
75 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2025 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2025
Vapautuminen
Vapautuu: Arvioitu valmistuminen loppuvuodesta 2025

Hinta

Myyntihinta

108 000,00 €

Velkaosuus

161 000,00 €

Velaton hinta

269 000,00 €

Neliöhinta

3 586,67 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Kohde on ennakkomarkkinoinnissa ja talohytiön lainan tiedot tarkentuvat ennen kaupantekovaihetta RS-taloussuunnitelman mukaisiksi. Kustannukset on arvioitu 20 vuoden laina-ajalla, joista rakennusaika ja ensimmäinen asumisvuosi ovat lyhennysvapaita. Yhtiölainan korkoarvio on 12kk Euribor + 0,90 % marginaali (arvio yht. 4,582 %).

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Vastikkeet lyhennysvapaakaudella:

Rkennusaika ja ensimmäinen asumisvuosi ovat lyhennysvapaita.

Hoitovastike

318,00 € / kk

Pääomavastike

624,68 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

942,68 € / kk


Vastikkeet lyhennysvapaan jälkeen:

Hoitovastike

318,00 € / kk

Pääomavastike

1 297,66 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 615,66 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hoitovastikearvio on 4,24 €/m2/kk (sis. tonttivuokran).

Muut maksut

Vesimaksu

23,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Kohde on ennakkomarkkinoinnissa ja kustannukset tarkentuvat ennen kaupantekovaihetta RS-taloussuunnitelman mukaisiksi. Rahoitusvastikearvio lyhennysvapaan aikana on 624,68 €/kk (sis. vain koron osuuden). Rahoitusvastikearvio lyhennysvapaan loputtua on 1297,66 €/kk (sis. lyhennyksen + koron osuuden).

Jokaisen huoneiston hallintaan kuuluu asuntopiha, varasto ja huoneiston numeroinnin mukainen autopaikka. Piha-alueella on lisäksi viisi erikseen myytävää sähköpistokkeellista autopaikkaa, joihin isoimmilla asunnoilla on etuosto-oikeus. Näiden autopaikkojen hinta on 1800 €/paikka. Erikseen myytävien autopaikkojen hoitovastikearvio on 15 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Rakennukset perustetaan maanvaraisena teräsbetonisokkeleilla. Alapohjat ovat maanvaraisia teräsbetonilaattoja, välipohjat puupalkkielementtejä, yläpohjassa tehdasvalmisteiset kattoristikot ja lämmöneristeenä puhallusvilla.
Pintamateriaali: Olohuoneen, keittiön, makuuhuoneiden ja vaatehuoneen lattiat ovat vinyylilankkua. Eteisen lattia laatoitetaan. Seinät ovat maalattuja. Olohuoneen ja makuuhuoneiden yhdelle seinälle voi valita tehostemaali erillisen materiaaliluettelon mukaan.
Keittiön kuvaus
Keittiöissä on induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, astianpesukone, jää- ja pakastinkaappi sekä tilavaraus mikroaaltouunille. Kolmen huoneen asunnoissa on jää-/pakastinkaappiyhdistelmä. Keittiöiden työtasot ovat laminaattia ja välitilassa on välitilalevy erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Keittiöiden kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Kaapistojen ovet maalattuja MDF-ovia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneiden ja wc-tilojen lattiat ja seinät laatoitetaan. Kodinhoitohuoneen lattiat laatoitetaan ja seinät maalataan. Saunan lattia laatoitetaan, seinät ja katot ovat kuusipaneelia. Saunan ja pesuhuoneen välinen seinä lasia. Jokaisen asunnon varustukseen kuuluu pesukoneliitäntä, tilavaraus pesukoneelle ja päällekkäiselle kuivausrummulle. Allaskaappien yhteydessä on valaisimella varustettu peili. Wc-istuimien yhteydessä on bideesuihku. Sekoittajat ovat yksiotesekoittajia. Saunassa laudetasot ovat kuusta, led-kuituvalaistus.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumikermikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nokia toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Nokian Vaahtera
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
2 398 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot

Lisätietoja kaavoituksesta: Nokian kaupunki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nokia

Asuinalueena Viiki, Nokia

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jesse Ouni

Myyntineuvottelija

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.