OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Äänekoski

Vapaa-ajan tontti

Iitsalontie 113, Konginkangas, Äänekoski

Hinta

55 000 €

Koko

3 402

Tontti vapaa-ajan rakennuksille. Tontilta upea ja laaja näkymä aamu-auringon suuntaan Kertonselälle. Tontille on rakennettu tie ja sähkö on saatavilla 1.5.2019 alkaen tontin rajalta.

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
590730
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti
Myyntihinta
  • 55 000 €
Kiinteistövero
80,81 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: 80,81 eur
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Elenian tarjous sähköliittymästä 6/2017: Liittymismaksu on 5171 euroa 3x25A pääsulakkeilla. Liittymismaksut ovat arvonlisäverollisia 24 %. Liittämiskohta yhtiömme sähköverkkoon on tontin raja. Maksu on alueen sähköliittymille määritelty aluehinta ja se perustuu keskimääräisiin rakentamiskustannuksiin kyseisellä alueella. Vähimmäisliittyjämäärä, jolla aluehinta voi toteutua, on 1 liittyjä. Liittymismaksuun eivät sisälly mittauskeskus, liittymiskaapeli, niiden asennus, liittymiskaapelin kytkentä mittauskeskukseen, liittymiskaapelin jatkaminen tontin rajalla eikä kaapeliojan kaivaminen ja peittäminen. Mittarin asentamisesta veloitamme voimassa olevan palveluhinnastomme mukaisen maksun. Tällä hetkellä mittalaitteen asennusmaksu on 160 euroa. Viereiselle tontille on tilattu sähköliittymä ja tuodaan tämän ja naapuritontin rajalle.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
992-460-1-12
Tontin pinta-ala
3 402
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Puusto lähinnä sekametsää, rannassa kiviä.
Tontin nimi
Hyttynen, 1:12
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250,0 m2. Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden kaksiasuntoisen loma-asunnon, erillisen saunarakennuksen sekä talousrakennuksia siten, että rakennusten yhteenlaskettu kerrosala on enintään 250 m².
Kaavoitustiedot
Rantakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Äänekosken kaupunki, kaavoituspalvelut
Palvelut
Palvelut: Konginkankaan keskustaan n. 10 km jossa mm. ruokakauppa. Äänekoskelle 33 km.
Ajo-ohjeet
Käänny Matilanvirrantieltä Riihilahteen, käänny myöhemmin Iitsaloon. Opasteen 113 ABCD kohdalta oikeaan, aja n. 300 m käänny mäen päältä vasemmalle. Aja rantaan, tie kääntyy vasemmalle pohjoiseen. Tontti on merkitty maastoon pyykit tien puolella 69 ja 54 (keltainen muovipussi), rannassa 68 ja 12.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Rannassa ja tontilla kivikkoa, syvenee rantakivikon jälkeen jyrkästi. Vaikka rekisterikartan mukaan rantaviiva noudattelee tilan rannan puoleista rajaa, voi tilan rajan ja rantaviivan väliin jäädä kapea lunastamaton vesijättömaa-alue. Vesijättö on ranta-aluetta, joka on muodostunut maan kohoamisesta, vesistön kuivatuksesta tai kuivumisesta, vedenpinnan alentamisesta tai vesistön ruoppauksesta. Seurauksena on rantaviivan siirtyminen, jolloin rantatilan ja vesirajan väliin syntyy kapea maakaistale Suunta: Itään avautuva ranta
  • Keitele

Heikki Koljonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Äänekoski

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Äänekoski
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.