Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

OP Koti Janakkala Oy LKV

Omakotitontti

Emilianpolku 19, Leppäkoski, Janakkala

Hinta

16 140 €

Koko

1 719

Luonnonrauhassa, Leppäkosken Stoltinkorven uudella asuinalueella reilu ok-tontti 1.719 m2. Rakennusoikeus 300 k-m2. Tässä hieno tilaisuus, jos haluat kodin vehreään ja rauhalliseen ympäristöön. Leppäkoski on n. 400 asukkaan kylä, jossa on oma koulu. Leppäkosken tiilikylän synty on aikanaan perustunut edulliseen sijaintiin vesireitin varrella. Leppäkosken vahvuudet ovatkin luonnonmaisemassa ja perinteessä. Virkistysmahdollisuuksia tarjoavat Puujoki, Haukankallio ja Rahitunlammen uimaranta sekä 3 km mittainen ulkoilupolku.

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
601316
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti
Myyntihinta
  • 16 140 €
Kohteen kuvaus
Muut lisätiedot: Maaperätutkimus tehty: "Rakennukset voidaan perustaa maanvaraisesti anturaperustuksille. Humus ja löyhät maakerrokset poistetaan rakennusalueelta 0,8 m syvyyteen maanpinnasta. Salaojat asennetaan kaivaussyvyyteen, mikäli se on teknisesti mahdollista. Anturan alus-täyttä tehdään hyvin tiivistetystä kalliomurskeesta (KAM 0-32), jonka vahvuus tulee olla väh. 300 mm. Kantavat rakennekerrokset viedään vahvuutensa verran anturalinjan ulkopuolelle. " Tutkimustulos saatavilla paperiversiona.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
165-409-2-164
Tontin pinta-ala
1 719
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Emilianpolku 19, 2:164
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 300,0 m2
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako). Kortteliin 25 saa rakentaa yksikerroksisen talon, jossa kattokaltevuus on ½. Julkisivumateriaalina puu, myös lyhytnurkkainen hirsi, ns. cityhirsi on vaihtoehto. Julkisivuvärinä vaaleat sävyt. Tarkemmat Janakkalan kunnan rakentamistapaohjeet välittäjältä. Lisätietoja kaavoituksesta: Janakkalan kunta p. 03-68011
Palvelut
Palvelut: Lähimmät kaupat ovat Turengissa ja Tervakoskella, saimoin terveyspalvelut ja kirjastot. Uimahalli on Tervakoskella. Leppäkoskelta löytyy ala-koulu, jossa luokat 1-6. Kesäaikaan kylän keskustassa on toiminut kesäkioski. Päiväkoti: Päiväkodit Turengissa ja Tervakoskella, perhepäivähoitajia Leppäkoskella. Liikenneyhteydet: Turenkiin ja Tervakoskelle n. 10 km, 3-moottoritien liittymään n. 7 km.

OP Koti Janakkala Oy LKV

OP Koti Janakkala Oy LKV
OP Koti Janakkala Oy LKV

OP Koti Janakkala Oy LKV

placeHarvialantie 7 A,
14200 TURENKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.