Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

OP Koti Satakunta Oy LKV, Huittinen

Muu

Koskitie, Keskusta, Harjavalta

Hinta

145 000 €

Koko

4 783

Joen läheisyydessä, keskustassa, ihastuttavalla rauhallisella paikalla rakentamaton tonttipaikka. Tontti myydään yhtenäisenä määräalana. Määräala on mahdollisuus jakaa rivitalo- paritalo- ja 3-4 omakotitalon tonteiksi. Korttelialueelle ei tule muita rajanaapureita. Määräalan ja rannan välialue puistoaluetta. Rantaan matkaa noin 40-70 m. Rantaan on lupa rakentaa uima/venelaituri. Määräalalle on tehty maaperätutkimus ja rakennukset eivät tarvitse paaluperustusta. Alueella on uusittu kunnallistekniikka, sähköistys, katuvalot ja kadut. Kaukolämpölinja kadun varressa.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
604564
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Vapautuu: Heti
Myyntihinta
  • 145 000 €
Kohteen kuvaus
Muut lisätiedot: Joen läheisyydessä, keskustassa, ihastuttavalla rauhallisella paikalla rakentamaton tonttipaikka. Tontti myydään yhtenäisenä määräalana. Määräala on mahdollisuus jakaa rivitalo- paritalo- ja 3-4 omakotitalon tonteiksi. Korttelialueelle ei tule muit rajanaapureita. Määräalan ja rannan välialue puistoaluetta. Rantaan matkaa noin 40-70 m. Rantaan on lupa rakentaa uima/venelaituri. Määräalalle on tehty maaperätutkimus ja rakennukset eivät tarvitse paaluperustusta. Alueella on uusittu kunnallistekniikka, sähköistys, katuvalot ja kadut. Kaukolämpölinja kadun varressa.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
79-403-16-227-M601
Tontin pinta-ala
4 783
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräala
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavassa merkintä AP-7 ja tehokkuusluku 0.25. AP-7 on asuipientalojen korttelialue, jolle saa rakentaa joko rivitaloja, kytkettyjä pientaloja tai erillisiä pientaloja ja jolla rakennusten tulee olla harjakattoisia.
Kaavoitustiedot
Asemakaava. Lisätietoja kaavoituksesta: Harjavallan kaupunki

Jukka Ruusumaa

Toimitusjohtaja, RI, LKV

OP Koti Satakunta Oy LKV, Huittinen

OP Koti Satakunta Oy LKV, Huittinen
OP Koti Satakunta Oy LKV, Huittinen

OP Koti Satakunta Oy LKV, Huittinen

placeRisto Rytin katu 31,
32700 Huittinen

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.