Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Tuusula

Omakotitontti

Lahelantie 28, Lahela, Tuusula

Hinta

89 000 €

Koko

597

Okt-tontti Lahelan alueella. Kaavan mukaan AP 40 on kytkettyjen ja erillispientalojen korttelialuetta. Tontti on rekisteröity kaavatontti numeroksi 1. Kokonaisrakennusoikeus on 185 k-m2. Mahdollisuus rakentaa II-tasoon. Julkisivumateriaalina käytettävä puuta, varauduttava uusiutuvan energian hyödyntämiseen sekä aurinkoenergian hyödyntämiseen. Rakennuksiin ei saa rakentaa kellareita. Kaavassa myös muita määräyksiä. Tuusulan Lahela on lapsiperheiden suosima rauhallinen asuinalue. Alue on osin maaseutumaista viihtyisää seutua. Kylä on omakotitalovaltaista aluetta, mutta myös rivi- ja paritaloja on runsaasti. Alueella on hyvät ulkoilumaastot. Alueella on useita päiväkoteja, sekä kunnallisia että yksityisiä. Tuusulassa on hyvä kouluverkosto.

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
609156
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: 1 kk kaupasta
Myyntihinta
  • 89 000 €arrow_downward
  • 99 000 €
Kohteen kuvaus
Muut lisätiedot: Mahdollisuus rakentaa II-tasoon. Julkisivumateriaalina käytettävä puuta, varauduttava uusiutuvan energian hyödyntämiseen sekä aurinkoenergian hyödyntämiseen. Rakennuksiin ei saa rakentaa kellareita. Kaavassa myös muita määräyksiä. AP-korttelialueella saa talous- ja autosuojatiloja rajoittamatta talousrakennuksen kokoa rakentaa tontin kerrosalan lisäksi 35 k-m2/asunto myös rakennusalan ulkopuolelle, kuitenkin vähintään 2 m etäisyydelle tontin rajasta tai tontin omistajien yhteisellä sopimuksella tontin rajaan kiinni. Sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät siirtyvät.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
858-11-2278-1
Tontin pinta-ala
597
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti Tasamaan tontti. Kiinteistöllä sijaitsee purettavissa oleva omakotitalo talo n. 80 k-m2.
Tontin nimi
, 2278:1
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 185,0 m2
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako). Tontti on rekisteröity numeroksi 1 ja osoitteeksi tulee Talvionpolku 3. Lisätietoja kaavoituksesta: Tuusulan kunta puh. 09 87 181
Palvelut
Palvelut: Hyrylän julkiset ja kaupalliset palvelut n. 2,5 km. Lähikauppa n. 1,8 km. Koulut: Vaunukankaan koulu n. 1 km. Päiväkoti: Vaunukankaan päiväkoti n. 1 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n. 100 m.

Tarja Ala-Leppilampi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Tuusula

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Tuusula
OP Koti Uusimaa Oy LKV, Tuusula

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Tuusula

placeOstosraitti 2,
04300 TUUSULA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.