OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Somero

Mökki tai huvila | Rakennukset talo, hirsimökki, rantasauna

Kaupinkulmantie 422, Härjenoja, Somero

Hinta

275 000 €

Koko

100

Vuosi

1960

Ainutlaatuinen rantatilakokonaisuus 11,068 ha vapautumassa Somerniemellä Kaupinkulmantien ja puhdasvetisen Heinjärven välissä. Luonnoskaunis ympäristö, jossa on myös harjoitettu biodynaamista viljelyä hedelmällisessä maaperässä. Myös omaa metsää rauhallisessa ympäristössä hiljentymiseen kiireen keskellä. Sopii kiinteistökehittäjälle, yrityksille, yhteisöille tai monelle sukupolvelle vapaa-ajan lomailuun, virkistäytymiseen jne! Rakennuspotentiaalia on mm. lomarakennuspaikka ja rakennusoikeutta jäljellä. Rantaviivaa n. 150 m. Tilalla useita rakennuksia mm. Honkakenteen hirsimökki v. 2005, rantasaunarakennus v. 1980 kok. ala n. 40 m2, vanha talo v. 1960 kok.ala n. 66 m2 sekä useita talousrakennuksia, metsämaata n. 9 ha. Hyvän tieyhteyden varressa saavutettavissa erinomaosesti eri suunnista eteläistä Suomea! Tästä jalostamalla tarpeisiin sopiva paikka vapaa-aikaan tai muihin tarkoituksiin. Heinjärven veden laatu ja kalastusmahdollisuudet ovat hyvät. Järvelle tehty hoitosuunnitelma. Omalta maalta saat kerättyä marjat ja sienet sekä polttopuuta tarpeen mukaan! Someron monipuolinen palvelutarjonta n. 27,5 km etäisyydellä. Karkkilan palveluihin n. 26 km. Ravintola Loukkuun n. 6,5 km, Keppanakellariin n. 12 km, Somerniemen kyläkaupalle n. 10 km, Somerniemen kuuluisalle kesätorille n. 13 km, Ämyrin tanssilavalle n. 12 km. Ateljee Hiidenlinnaan ja Sisumetsän Seikkailupuistoon n. 13,5 km. Liikenneyhteydet Bussiliikenne n. 6,5 km päässä Pori-Helsinki -tiellä ( Loukku ) Pääkaupunkiseudulle reilussa tunnissa! Helsinkiin noin 90 km, Turku n. 110 km, Tampere n. 135 km, Lohja n. 50 km, Salo n. 60 kn, Forssa n. 35 km. Ylläty Somerosta ja katso lisätietoa Someron Maaseutu- ja Kulttuurikaupungista www.somero.fi ja www.somerniemi.fi sekä linkistä: https://www.facebook.com/pg/VisitSomero/videos/?ref=page_internal Videoesittely: https://www.facebook.com/OP.Koti.Salo/videos/374926830074534/ Tilaa esite ja muut asiakirjat Ismo Kajaani, puh. 044 779 7171, ismo.kajaani@op.fi Tule rohkeasti tutustumaan ja tee tarjous!

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
653530
Sijainti
  • Somero  Härjenoja
  • Kaupinkulmantie 422, 31470 SOMERNIEMI
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Rakennukset talo, hirsimökki, rantasauna
Huoneita
5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
100
Kokonaispinta-ala
100
Rakennusvuosi
1960
Käyttöönottovuosi
1960
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan
Myyntihinta
  • 275 000 €
Kiinteistövero
350,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: n. 350 €/v Kiinteistö on ollut myyjien omistuksessa v. 1975 lähtien vapaa-ajan käytössä. Käyttöaste on vaihdellut. Sähköliittymä on ja sähköt on vedetty rantasaunamökille ja viimeksi rakennetulle mökille.
Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Ostajalle varainsiirtovero 4 % , lanhuudatuskulut, puolet kaupanvhvistumaksusta.
Tilaa kiinteistön rakennusten asiakirjoja, karttoja jne. ismo.kajaani@op.fi
Tässä on kohde kiinteistökehittäjälle jalostettavaksi tai yrityksille, yhteisöille, useammalle sukupolvelle virkistyskäyttöön ja lomailuun omien tarpeiden mukaan. Tarjoukset huomioidaan!
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Lisäksi puutulisijoja.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu.
Keittiön kuvaus
Vanhimmassa rakennuksessa keittiö, jossa mm. sähköliesi jääkaappi, liesikupu/liesituuletin ja kaapistot sejä metallinen takka. Rantasaunassa jääkaappi, sähköliesi, kaapistot ja metallitakka.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kiinteät valaisimet. Rantasaunarakennus Heinjärven rannassa. Puulämmitteinen kiuas. Puuliiterissä kompostoiva käymälä.
Säilytystilojen kuvaus
Talousrakennukset
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti/Huopa/Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
761-442-7-68
Tontin pinta-ala
110 680
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Ranta-Kauppi, 7:68
Rasitteet
Tilan alueella Tynnäritie ja Heinrannantie, joiden kautta tieoikeudet/-rasitteet.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Someron kaupunki/rak. valvonta p. 044 779 1242. Rantaosayleiskaavan alueella tilalla vielä yksi kuivan maan lomarakennuspaikka, johon saa rantayhteyden Heinjärveen. Kaavoittamattomalle tilan yläosan alueelle tarvittaessa rakennusoikeutta saatavissa.
Kaavoitustiedot
Rantaosayleiskaava, kaavoittamaton, -.
Lisätietoja kaavoituksesta: Someron kaupunki/rak. valvonta p. 044 779 1242
Rakennukset
Rantasaunarakennuksen lupa on v. 1980, kerrosala n. 30 m2, kokonaisala n. 39,5 m2. Rannassa venevaja, grillauskatos ja varastorakennus. Rantasaunarakennuksesta on tehty Kuntotarkastus v. 2017 keväällä; raportti löytyy. Rantasaunassa tehty nuohous v. 2016. Lähellä Kaupinkulmantietä on v. 1960 paikkeilla rakennettu n. 66 m2 rakennus, joka aikoinaan ollut tilan päärakennus. Rakennuksessa on tupakeittiö, olohuone ja kolme makuuhuonetilaa sekä eteis- ja varastotiloja ja vielä avovintti. Rakennuksessa on tehty Kuntotarkastus v. 2017 keväällä; raportti löytyy. Tilalla on paljon muuta rakennuskantaa, joista ei löydy merkintää rakennusvalvonnan tiedoissa; tiedot saattavat olla puutteellisia tai jopa virheellisiä. Rakennusvalvonnan tietojen mukaan vanhin rakennus olisi v. 1920, mikä viitannee entiseen päärakennukseen tilan alueella.
Palvelut
Palvelut: Someron monipuolinen palvelutarjonta n. 27,5 km etäisyydellä. Karkkilan palveluihin n. 26 km. Ravintola Loukkuun n. 6,5 km, Keppanakellariin n. 12 km, Somerniemen kyläkaupalle n. 10 km, Somerniemen kuuluisalle kesätorille n. 13 km, Ämyrin tanssilavalle n. 12 km. Ateljee Hiidenlinnaan ja Sisumetsän Seikkailupuistoon n. 13,5 km. Pääkaupunkiseudulle reilussa tunnissa! Helsinkiin noin 90 km, Turku n. 110 km, Tampere n. 135 km, Lohja n. 50 km, Salo n. 60 kn, Forssa n. 35 km. Ranta-Kauppi saavutettavissa hyvin eri puolilta eteläistä Suomea! Ylläty Somerosta ja katso lisätietoa Someron Maaseutu- ja Kulttuurikaupungista www.somero.fi ja www.somerniemi.fi sekä linkistä: https://www.facebook.com/pg/VisitSomero/videos/?ref=page_internal. Liikenneyhteydet: Bussiliikenne n. 6,5 km päässä Pori-Helsinki -tiellä ( Loukku )
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kovapohjaista rantaa Suunta: Pohjoinen
  • Heinjärvi

Ismo Kajaani

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Somero

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Somero
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Somero

placeJoensuuntie 13,
31400 Somero

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.