Paritalo | 4H + KT + S

Pilvenpyörteentie 17 D, Sepänmäki, Helsinki

Hinta

415 694 €

Koko

100 m²

Vuosi

2020

MODERNIA PUUTALOIDYLLIÄ PARHAIMMILLAAN. Kohteissa järjestetään koronaturvallinen yleisesittely joka sunnuntai. Asuntoihin on mahdollisuus tutustua myös joustavasti yksityisesittelyssä. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi. Muuttovalmiita, kodikkaita perheasuntoja Helsingin Sepänmäessä sijaitsevan Tullivuoren juurelta. Tyylikkäitä ja tilavia kaksitasoista paritalohuoneistoa, jotka henkivät ulkoisesti maalaismaisemallista -ja kylämäistä tunnelmaa Sepänmäen puistoalueen ja taimenistaan tunnetun Longinojan vieressä. Hyvin suunnitellut tilavat huoneistot täyttyvät valosta suuren ikkunapinta-alan ansiosta. Yläkaton sisäpuoleiset valokuilut tuovat modernia ilmettä sekä lisää huonekorkeutta. Jokainen huoneisto on varustettu omalla saunalla ja jokaiselle huoneistolle kuuluu kauppahintaan sisältyvä oma katoksellinen autopaikka. Huoneistoille kuuluu myös oma tilava piha-alue, joka tuo väljyyttä ja ajanvietettä asumiseen. Tarunhohtoinen Longinojan ja Tullinvuoren ympäristö tarjoavat elämyksellisiä luontopolkuja. Kotieläinten ystäville kohteen läheisyydestä löytyy runsaiden ulkoilureittien lisäksi tilava koirapuisto ja iloinen Fallkullan kotieläintila. Malmin kauppakeskusten monipuoliset palvelut ovat löytyvät noin kilometrin etäisyydeltä. Lapsiperheelle kohde on puitteiltaan mitä täydellisin. Lähimpään päiväkotiin on vain parisataa metriä ja alakouluun matka taittuu pikkuteitä reippaillen isoja teitä ylittämättä. Alueelta löytyy myös yksityinen kansainvälinen ala-aste. Lukuisat leikkipuistot, palloilukeskukset, uima- ja jäähalli tarjoavat urheilullisia aktiviteetteja kaikenikäisille. Liikenteellisesti kohde sijoittuu suurien liikenneväylien lähiulottuvuudelle ja myös julkiset liikenneyhteydet toimivat läheisiä raideyhteyksiä ja bussilinjoja myöten sujuvasti. Malmin juna-asemalta lentokentälle matka taittuu Kehärataa pitkin vartissa. Katso esittelyvideomme alueesta! Tilaa lisätiedot kohteesta suoraan välittäjältä ja varaa oma esittelyaika koko perheelle! Tavataan näytöllä!

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
672756
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4H + KT + S
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
100
Kokonaispinta-ala
100
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2020 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Vapautuu: Valmistumisen aikataulu on arviolta loppukesä 2020 mennessä.
Velaton hinta
  • 415 694 €
  • ( Myyntihinta 124 708,2 € + Velkaosuus 290 985,8 €)
Myyntihinta
  • 124 708,2 €
Velkaosuus
290 985,8 €
Neliöhinta
4 156,94 € /
Yhtiövastike
  • 920,99 € / kk
  • (Hoitovastike 630,00 € / kk + Rahoitusvastike 290,99 € / kk)
Vesimaksu
20,00 € / hlö / kk
Lisätiedot maksuista
Vesimaksu mittarin mukaan Hoitovastike sisältää tonttivuokran 2,65e/m2/kk. Rahoitusvastike 1:een sisältyy ainoastaan yhtiölainan korko. Rahoitusvastike 2:een sisältyy yhtiölainan korko + lyhennys. Rahoitusvastiketta 2 aletaan perimään noin kolmen vuoden päästä valmistumisesta. Vesimaksu arvio 20€/hlö/kk, maksu tasataan vuosittain asuntokohtaisen kylmän- ja lämpimänveden mittauksen perusteella. Huoneistokohtainen vastike kaapeli-tv:stä ja laajakaistasta 12,00 eur/asunto/kk.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Asunto Oy Helsingin Pilvipyörre koostuu neljästä
toisiinsa kytketyistä paritaloista. Yhtiössä on yhteensä
kahdeksan huoneistoa.
Kohteet toteutetaan Puolihitas-hankkeina. Puolihitas-asuntojen ensimyyntihinta on rajoitettu kaupungin toimesta. Puolihitas-kohteissa asunnon jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu, kuten varsinaisissa hitas-kohteissa. Ostaja voi siis myydä asuntonsa eteenpäin valmistumisen jälkeen ilman hintarajoitusta. Puolihitas-kohteita voi myös omistaa useita, varsinaista hitasta koskeva omistusrajoitus ei koske puolihitasta. Alueen yhtiöiden välillä noudatetaan
yhteisjärjestelysopimusta.
Lisätietoja kunnosta
Uusi, Uudiskohde.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Ulkoseinät tehdään pääosin puurakenteisina. Julkisivut ovat puupaneelia. Huoneistojen väliset seinät Huoneistojen väliset seinät tehdään puurakenteisina. Kevyet väliseinät Asuinhuoneiden kevyet väliseinät ovat kuivissa tiloissa teräsrankaisia kipsilevyseiniä. Märkätilojen seinät ovat vedeneristettyjä kipsilevyseiniä. Alapohja on maanvarainen reunavahvistettu laatta. Välipohja on puurakenteinen. Yläpohjassa on tehdasvalmisteiset kattoristikot. Eristeenä on puhallusvilla. Katto: Harjakatto,katemateriaalina on pelti. Terassien lattiapinnat ovat kestopuuta. Huoneistojen väliset pihat rajataan pensasistutuksin kaavamääräysten mukaisesti. Asuntojen ikkunat ovat tehdasvalmisteisia puualumiini/komposiitti -ikkunoita. Terassin- ja parvekkeenovet ovat yksilehtisiä ulos aukeavia lasiaukollisia ikkunaovia. Asuntojen ulko-ovet ovat tehdasvalmisteisia ovia.
Pintamateriaali: Huoneiston pintamateriaalit: Asunnon kuivien tilojen lattiat ovat laminaattia, Perla Diplomat Oak Natural. Seinäpinnat ovat maalattu valkoiseksi. Kosteiden tilojen lattiat ja seinät ovat laatoitetut. Lattialaattana Pukkila Geo Himmeä Sileä, väri Vizion. Seinälaattana Pukkila White Sileä, kiiltävä. Tehosteseinälaattana Pukkila White Sileä, kiiltävä. Saunan seinät on paneloitu. Asunnon kuivien tilojen katoissa mdf-panelointi, alakatot ovat kipsilevyä. Alakerrassa on alaslaskettu katto jossa on led- valaistus. Kylpyhuoneiden, saunan ja wc -tilojen katot ovat kuusipaneelia. Asuinhuoneistojen väliovet ovat huullettuja tehdasmaalattuja laakaovia, ovikarmit ja karmilistat ovat (maalattua) puuta. Komeroiden kalusteovet ovat valkoiset, eteiskalusteessa on peililiukuovet ja säilytysmekanismina on muunneltava Elfa-järjestelmä. Muut materiaalit ja varusteet: Huoneistossa valokuitukaapelointi, ikkunoissa on kätevät vekkikaihtimet. Huoneistossa on massiivipuuportaat, joissa on valkoiseksi maalatut pyöreät pinnakaiteet. Huoneistossa on sähkötoimiset palovaroittimet.
Keittiön kuvaus
Keittiön varustus. Keittiön kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita, erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Työtasot ovat 30mm abs-reunaisia laminaattitasoja, joissa on yksialtainen upotettava rosteri -allas sekä keraaminen keittotaso. Keittiö varustetaan liesikuvulla, kalusteuunilla, kalusteeseen integroidulla astianpesukoneella ja korkealla jääkaappilla ja erillisellä pakastimella. Keittiöissä on tilavaraus mikroaaltouunille. Välitilan valaistus toteutetaan led-valonauhoin. Keittiön hana: Nautic.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunan ja kylpyhuoneiden varusteet: Sauna varustetaan laudejärjestelmällä ja sähkötoimisella Harvia Vega kiukaalla. Saunan ovi on kokolasinen saunanovi jonka karmit ovat puuta. Kylpyhuoneita on kaksi kappaletta. Suihkuissa on termostaattihana suihkusetillä ja suihkuseinä. Kylpyhuoneessa on pesuallas varustettuna allaslaatikostolla ja peilikaapilla, jossa on led- valaistus. Tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Huoneistokohtainen kylmän ja lämpimän veden mittaus.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Energialuokka
B (2018), E-luku 108, huoneistokohtainen E-luku tarkistettava rakennuskohtaisesta energiatodistuksesta.
Tontin koko
1 737
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki p. 010 310 1691.
Tontin vuokra
24 660,00 € / vuosi
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2080

Asunto Oy Helsingin Pilvipyörre

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K- Citymarket Malmi, Kauppakeskus Malmin Nova sijatsevat reilun kilometrin etäisyydellä ja Prisma Malmi noin kahden kilometrin etäisyydellä. Koulut: Longinojanpuiston yhteydessä alueen eteläpuolella sijaitsevat Hietakummun ala-asteen koulu sekä leikkipuisto. Kielo, kansainvälinen koulu. Päiväkoti: Alueella sijaitsee useita päiväkoteja. Lähin päiväkoti sijaitsee kahdensadan metrin etäisyydellä. Tullivuorentien eteläpuolen lähiympäristössä on hyvät julkiset palvelut. Malmitalo muutaman kilometrin päässä tarjoaa kulttuuripalveluja monipuolisesti ja siellä on myös kirjasto. Vuosittain talossa on yli 400 kulttuuritilaisuutta. Myös ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat loistavat. Ala-Malmin liikuntapuisto, uima- ja palloiluhalli sekä koirapuisto ovat lähistöllä. Hyvien yhteyksien päässä sijaitseva Tapanilan Erä tarjoaa lukemattoman määrän mahdollisuuksia harrastaa eri liikuntalajeja. Liikenneyhteydet: Bussi 69 Tullivuorentieltä Malmin, Jakomäen ja Kampin suuntaan. Malmin rautatieasemalta lähijunat I, P, N, K, lentokentälle pääsee Kehärataa pitkin 14 minuutissa. Omalla autolla liikkuvalle hyvät yhteydet kehäteille, Lahden, Porvoon ja Tuusulanväylälle.

Anita Manner

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja

OP Koti Helsinki Oy LKV, Vantaa

OP Koti Helsinki Oy LKV, Vantaa
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.