OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

Omakotitontti

Simpankuja, Keski-Nurmo, Seinäjoki

Hinta

78 000 €

Koko

3 100

Myydään OKT-tontti Keski-Nurmon suositulta ja rauhalliselta alueelta. Suurehko tontti, 3100m2. Mahdollisuus kunnallistekniikkaan vesi-ja viemäri. Ostaja vastaa liittymien lunastuksesta, varainsiirtoverosta ja kaupanvahvistajakulusta. Lisätiedot ja yhteydenotot: Marjut Merimaa 040 487 4663 tai marjut.merimaa@op.fi! Tutustuttuasi sinua kiinnostavaan kohteeseen, sovi välittäjän kanssa yksityisesittely. Teemme asuntokauppaa normaalisti ja palvelemme jokaisen asiakkaan hänen haluamallaan tavalla, yleisiä ohjeita ja huolellista hygieniaa noudattaen. Tee myyntitoimeksianto Suomen luotetuimman välitysliike-ketjun kanssa. OP Kodit ovat osa OP ryhmää. Välitämme kotisi, vakuutamme ja lainoitamme ostajan. Valitse OP Koti Etelä-Pohjanmaa, saat alueen kattavimman näkyvyyden kodillesi; Etuovi.com, Oikotie.fi, OP-Koti.fi, Facebook, Ilkka-Pohjalainen, Epari.

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
673001
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti
Myyntihinta
  • 78 000 €
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Alue on kaupungilla kaavoituksessa (yleiskaava) tällä hetkellä. Myytävälle tontille on kuitenkin mahdollista hakea suunnittelutarvehakemus ja rakennuskiellon poikkeamispäätös.
Lisätietoja antaa Seinäjoen kaupunki, (06)-416 2111.
Ostaja maksaa liittymismaksut (sähkö, vesi-ja viemäri)
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
743-404-8-1536
Tontin pinta-ala
3 100
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Karjanlahti, 8:1536
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton. Alue on kaupungilla kaavoituksessa (yleiskaava) tällä hetkellä. Myytävälle tontille on kuitenkin mahdollista hakea suunnittelutarvehakemus ja rakennuskiellon poikkeamispäätös. Lisätietoja antaa Seinäjoen kaupunki, (06)-416 2111.
Lisätietoja kaavoituksesta: Seinäjoen kaupunki, (06)- 416 2111
Palvelut
Palvelut: Prisman kauppakeskus 4,9km, K-Citymarket Päivölä 6,5km, S-Market Tanelinranta 5km, Lidl Kapernaumi 6,5km. Keskustan palvelut n. 8km. Koulut: Nurmon yläaste 2,1km, Hyllykallion koulu 5,8km,. Päiväkoti: Keskuspuiston päiväkoti 2km, Kertunlaakson päiväkoti 2,9km. Nurmon terveysasema 2km. Nurmon kirjasto 2,1km. Crossfit Seinäjoki 8,1km. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne.

OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

placeKeskuskatu 9,
60100 SEINÄJOKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.