OP Koti Pohjois-Savo Oy LKV, Kuopio

Omakotitontti

Ritoniementie, Vehmersalmi, Kuopio

Hinta

59 000 €

Koko

8 000

Haaveena hulppea etelärantainen tontti Ritoniemessä Kallaveden äärellä? Tässä on tilaisuutesi, sillä Ritoniemessä on tarjolla kaksi luonnontilaista kookasta tonttia omakotitalon rakentajalle. Näissä luonnonkauniissa maisemissa pääset ihailemaan vuodenaikojen vaihtelua. Täällä tuntuu aurinkokin paistavain, ikään kuin lapsuuden muistikuvissa. Tontti on loivarinteistä soraharjua, jolla kasvaa mäntyä ja koivua. Rantaa kohden tontti jyrkkenee ja antaa mahdollisuuden ilmeikkääseen rakentamiseen. Ranta on hiekkaa/soraa ja turvallisempi lapsien leikeille, sillä ensimmäiset 10 metriä on matalaa. Täällä olet lähellä luontoa ja kuitenkin lähellä palveluja! Vehmersalmen vireän kylä on lyhyen ajomatkan päässä ja Kuopioonkin matka taittuu puolessa tunnissa. Ritoniementietä n.1,3 km. Sallilanniementien risteyksen jälkeen käänny vasemmalle, uudelle merkitsemättömälle hiekkatielle. Aja hiekkatietä noin 200 metriä, kunnes vasemmalla puolella näet rajapyykin ja OP Kodin merkitsemisnauhat. Kohdetta välittää Saija Miettinen p. 0500 279 441, saija.miettinen@op.fi

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
682446
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti
Myyntihinta
  • 59 000 €
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Koska alueelle ei ole rakennettu veimäriverkkoa, tulee harkittavaksi, edellyttääkö poikkeamislupaa vai voidaanko myöntää vähäisenä poikkeamisena kaavamääräyksestä suoraan rakennusluvalla. Ratkaistavaksi jää, kuinka jätevedet käsitellään ympäristönsuojelumääräysten mukaisesti pohjavesialueella.

Sähkön liittymismaksu, 3470€ (pääsulakekoko 3x25A)
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
297-428-20-54
Tontin pinta-ala
8 000
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräala
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250,0 m2. Alue on tarkoitettu ympärivuotiseen asutukseen rakennuslain 4 §:ssä haja-asutuksena. Rakennuspaikalle saa rakentaa asuinrakennuksen lisäksi saunarakennuksen ja talousrakennuksia. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 250 k-m2. Rakennuspaikat on liitettävä rakennettavaan viemäriverkkoon.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kuopion kaupunki
Ajo-ohjeet
Ritoniementietä n.1,3 km. Sallilanniementien risteyksen jälkeen käänny vasemmalle, uudelle merkitsemättömälle hiekkatielle. Jatka risteyksestä hiekkatietä eteenpäin, kunnes vasemmalla puolella näet OP Kodin merkitsemisnauhat.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • eteläranta, saattaa olla vesijättöä. Myyjän kertoman mukaan rannassa muutama metri matalaan, jonka jälkeen syvenee voimakkaasti.
  • Kallavesi

Saija Miettinen

Myyntineuvottelija

OP Koti Pohjois-Savo Oy LKV, Kuopio

OP Koti Pohjois-Savo Oy LKV, Kuopio
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.