OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitalo | k, 5h, 2xaula, 3xWC, 2xkph, s

Laitsalmenkuja 5, Hirvensalo / Kaistarniemi, Turku

Hinta

800 000 €

Koko

257

Vuosi

2008

Edustava ja todella iso talo meren rannalta. Arkkitehdin suunnittelema kolmetasoisen talon isoista ikkunoista avautuu upea näköala aina omasta venelaiturista Pitkäsalmen kautta yli Turun kattojen. Hirvensalon Kaistarniemeen, Pitkäsalmen rannalle on vuonna 2008 aloitettu rakentamaan erittäin komeaa ja tilavaa siporex-taloa, mutta työt ovat keskeytyneet ennen talon valmistumista. Talossa on ollut jatkuvasti lämmitys päällä, joten kaikki tehty on säilynyt kunnossa. Paljon on tehty, mutta vielä myös paljon puuttuu. Valmiina on vesikatto ja runko. Ikkunat ja ovet on asennettu, samoin sisäportaat ja osa sisustusmateriaaleista. Julkisivuverhous puuttuu, samoin kiintokalusteet, ilmanvaihtojärjestelmä ja osin sähkölaitteet. Pintamateriaaleja on osittain asennettu, mutta pääosa puuttuu. Osa materiaaleista on hankittu ja kuuluu kauppaan. Talossa on valmius hissin asentamiseen. Sovi oma henkilökohtainen esittelyaika ja tule tutustumaan taloon paikan päälle. Tarjolla on ainutkertainen mahdollisuus viimeistellä unelmiesi kiinteistö meren rannalta! Sinä olet meille tärkeä! Haluamme varmistaa, että asuntoesittelymme ovat sinulle turvallisia. Toisinaan joudumme rajaamaan asuntoesittelyihin saapuvien ryhmien kokoa ja porrastamaan esittelyjä. Voit sopia kanssani myös yksityisesittelyajan tähän kotiin. Tulethan esittelyyn vain terveenä ja noudatetaan yhdessä voimassaolevia paikallisia määräyksiä ja suosituksia. Asuntokauppaa voi käydä edelleen turvallisesti ja viranomaisten ohjeita noudattaen. Kotien välitys hoituu kanssamme joustavasti mm. sähköisiä työvälineitä ja palveluita hyödyntäen ajasta ja paikasta riippumatta. Tämän talon kauppahinta määräytyy tarjouksien perusteella. Lähtötaso on 800.000 euroa, Lisätiedot ja esittelyt: Arto Helminen, p. 0500 842 523 arto.helminen@op.fi

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
682994
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
k, 5h, 2xaula, 3xWC, 2xkph, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
257
Kokonaispinta-ala
564
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan
Myyntihinta
  • 800 000 €
Kiinteistövero
2 011,87 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: 2011,87 Keskeneräinen rakennus, joten hoitokustannukset eivät ole selvillä. Kiinteistövero tarkastetaan asuinrakennuksen valmistuttua.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kohde myydään keskeneräisenä rakennushankkeena ilman voimassaolevaa rakennuslupaa. Rakennusluvan uusiminen on tulevan ostajan vastuulla. Tarkemmat tiedot rakentamisen vaiheesta välittäjältä.
Kohteen rakentaminen on aloitettu vuonna 2008. Kohdetta ei ole käyttöönotettu.
Merilämmönkeruuputkistosta yksi lenkki viidestä on epäkuntoinen ja poissa käytöstä.
Tieoikeus.
Lisätietoja kunnosta
Uusi, Rakennushanke, keskeneräinen ok-talo.
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Merilämpö. Asennettu tontin rannan edustalle vuonna 2009. Putkea on meren pohjassa noin 40m x 70m alueella. Putken pituus on noin 400m. Putki on upotettu pohjaan noin 0,7m-1,2m syvyyteen eli veden pinnan tasosta noin 2,2-2,7m.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Siporex. Ylin kerros (käyttöullakko) puurakenteinen.
Pintamateriaali: Keittiö: pintamateriaalit ovat siporexia / betonia. Olohuone: pintamateriaalit ovat siporexia / betonia. Makuuhuone 1: harkkopinnoilla: väliseinä rakentamatta, ei materiaaleja. Lattialämmitys. Makuuhuone 2: seinät pohjamaalattu, katossa koolaukset ja kiskot akustiikkalevyille. Lattialämmitys. Kaapisto. Makuuhuone 3: katossa koolaukset ja kiskot akustiikkalevyille. Seinissä koolaukset. Lattialämmitys. Kaapisto. Kodinhoitohuone: kokonaan laatoitettu. Suihkunurkkaus valmis. Kaapistot asennettu, ovet ja etulevyt hankittu. Kattopaneelit hankittu. Vesiliitännät. Lattialämmitys. Sauna: pintamateriaalit ovat leca- / siporexharkkoa / betonia. Väliseinät rakentamatta. Kylpyhuone: eri asteisia työvaiheita eri kerroksissa. Eteinen: betonipinnoilla, akustiikkalevyt kattoon asennettu. Askarteluhuone: betonipinnoilla. Kirjastohuone: katto ruiskupinnoitettu. Seinät pohjamaalattu. Aula, alakrt: seinät maalattu, akustiikkalevyt kattoon asennettu. Aula, yläkrt: seinät pohjamaalattu. Portaikko ja kaiteet asennettu. Lattialämmitys. Erillinen luettelo: saatavana rakennusvaiheesta ja varustuksesta.
Keittiön kuvaus
Keittiö on betonipinnoilla. Ei materiaaleja hankittuna.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna leca / siporex / betoni, ei väliseiniä, kylpyhuone, erillinen wc. Yläkerrassa: kph:n seinät ja lattia laatoitettu, kalusteet pääosin paikoillaan. WC:n seinät ja lattia laatoitettu. WC-istuin ja allas hankittu, ei asennettu. Keskikerroksessa: WC:n laatat hankittu, samoin seinäkiinnitteinen WC-istuin. Tila kesken. Alakerrassa WC:n istuin hankittu. Pintamateriaalit ovat leca- / siporexharkkoa / betonia. Väliseinät rakentamatta. Saatavana erillinen luettelo rakennusvaiheesta ja varustuksesta.
Säilytystilojen kuvaus
Varasto/viinikellari
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-59-15-3
Tontin pinta-ala
1 909
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250,0 m2. Rakennusluvan mukainen kerrosala 310 m2. Poikkeuksena sallitun kerrosalan ylitys (MRL pykälä135,171). Sallittu 250m2, rakennetaan 310 m2. Sallitun 250mm seinänpaksuuden jälkeen vähennyksen jälkeen ylitykseksi jää 29m2 (11,6%).
Kaavoitustiedot
Asemakaava, rakennuslupa.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Ranta on Kaistarniemen ja Papinsaaren alueelle tyypillinen jyrkkäprofiilinen ranta. Kiinteä laituri on metallirunkoinen, se lepää betonisten anturoiden varassa, kansi on puuta. Suunta: Koillinen
  • Pitkäsalmi / Rauvolanlahti

Arto Helminen

asiantuntijajohtaja, rkm, LKV, YKV, AKA-kiint.arvioija

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.