OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitontti

Kakskerran Kirkkotie, Kakskerta, Turku

Hinta

48 000 €

Koko

3 380

Oletko haaveillut rakentavasi omakotitaloa tai kesämökkiä? Tasamaastoinen 0,3380 ha tontti Kakskerran Kirkkotien kauniissa vehreässä kulttuurimaisemassa odottaa rakentajaa. Ilmakuviin on piirretty tontin rajat. Tontin rajat ovat suuntaa-antavia. Karttakuvasta näkee tontin tarkan sijainnin sekä rajat. Matkaa Turun kauppatorille noin 18 km.

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
684972
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti
Myyntihinta
  • 48 000 €
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: TA-1 osayleiskaavaehdotus: Kyläalue. Olemassa oleva asutuskeskittymä tai sellaiseksi soveltuva alue. Alue on tarkoitettu maaseutumaiseen ja kylämäiseen asumiseen sekä sen tarvitsemille palvelu- ja työtiloille. Rakentaminen alueelle edellyttää maankäyttö- ja rakennuslain mukaista suunnittelutarveratkaisua tai poikkeamispäätöstä. Hakemuksen liitteeksi tulee esittää lähiympäristön alueellinen suunnitelma, jossa huomioidaan muun muassa vesihuolto, ajotiet, pyöräily- ja ulkoilureitit, virkistystarpeet, luonnon monimuotoisuusarvot ja ekologiset käytävät, kuten hirvieläinten kulkureitit, sekä maiseman ja rakennetun ympäristön arvot. Hakemus voi koskea useampaa kuin yhtä rakennuspaikkaa muualla kuin rantavyöhykkeellä.
Osayleiskaavalla osoitettujen uusien asuinrakentamispaikkojen määrä perustuu tilan koko maapinta-alaan. Jos tilaan kuuluu AT-1-kyläaluetta, rakennuspaikat tulee sijoittaa ensisijaisesti sille.
Rakentamisen tulee perustua 6.11.2017 voimassa olleeseen tilajaotukseen.
Rakennuspaikkojen muodostaminen kyläalueelle voidaan sallia seuraavasti: - yksi rakennuspaikka vähintään 0,2 hehtaarin - alle 1 hehtaarin suuruisille tiloille
Tontilta on löytynyt yksi virallinen rajapyykki, muut pyykit on noin arvioita. Tontin rajoilta löytyy valkoiset pikku kepit, jotka on asetettu noin arviolla.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-407-1-173
Tontin pinta-ala
3 380
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Tammipelto, 1:173
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AT 1 kyläalue osayleiskaavaehdotus: Rakentaminen alueelle edellyttää maankäyttö- ja rakennuslain mukaista suunnittelutarveratkaisua tai poikkeamispäätöstä. Osayleiskaavalla osoitettujen uusien asuinrakentamispaikkojen määrä perustuu tilan koko maapinta-alaan.Rakennuspaikkojen muodostaminen kyläalueelle voidaan sallia seuraavasti: - yksi rakennuspaikka vähintään 0,2 hehtaarin - alle 1 hehtaarin suuruisille tiloille.-
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton. Tällä hetkellä alueella ei ole rakennusoikeutta. Alueelle on tehty osayleiskaavaehdotus, jossa alue on merkitty AT-1 alueeksi.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunkia

Päivi Ruusunen-Lahti

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.