OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitontti

Kakskerran Kirkkotie, Kakskerta, Turku

Hinta

48 000 €

Koko

3 380

Oletko haaveillut rakentavasi omakotitalon tai kesämökin? Haluat myös hengittää raikasta meri-ilmaa kauniin luonnon keskellä. Toiveenasi on myös se, että Turun keskustakaan ei kaukana olisi. Tasamaastoinen 0,3380 ha tontti Kakskerran Kirkkotien kauniissa vehreässä kulttuurimaisemassa odottaa sinua innokas rakentaja. Turun keskustaan on noin 18 km ja bussipysäkki löytyy tontin läheisyydestä. Ilmakuviin on piirretty tontin rajat. Tontin rajat ovat suuntaa antavia. Karttakuvasta on nähtävissä tontin tarkka sijainti sekä rajat.

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
684972
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti
Myyntihinta
  • 48 000 €
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Alueella on TA-1 osayleiskaavaehdotus: Kyläalue. Olemassa oleva asutuskeskittymä tai sellaiseksi soveltuva alue. Alue on tarkoitettu maaseutumaiseen ja kylämäiseen asumiseen, oiva paikka omakotitalolle tai kesämökille, sekä sen tarvitsemille palvelu- ja työtiloille. Maankäyttö- ja rakennuslain mukaisena suunnittelutarveratkaisuna tai poikkeamispäätöksenä rakentaminen alueelle onnistuu hyvinkin.
Rakennuspaikkojen muodostaminen kyläalueelle voidaan sallia seuraavasti: - yksi rakennuspaikka vähintään 0,2 hehtaarin - alle 1 hehtaarin suuruisille tiloille
Tontilta on löytynyt yksi virallinen rajapyykki, muut pyykit on noin arvioita. Tontin rajoilta löytyy valkoiset pikku kepit, jotka on asetettu noin arviolla.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-407-1-173
Tontin pinta-ala
3 380 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Tammipelto, 1:173
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AT 1 kyläalue osayleiskaavaehdotus: Rakentaminen alueelle edellyttää maankäyttö- ja rakennuslain mukaista suunnittelutarveratkaisua tai poikkeamispäätöstä.
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton. Tällä hetkellä alueella ei ole rakennusoikeutta. Alueelle on tehty osayleiskaavaehdotus, jossa alue on merkitty AT-1 alueeksi.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunkia
Palvelut
Kaupat: lähin noin 3 km päässä ja noin 3-9 km säteeltä löytyy neljä ruokakauppaa. Terveyspalvelut: noin 8 km. Päiväkodit: lähin sijaitsee noin 3 km. 3-5 km säteeltä löytyy 4 päiväkotia.

Minna Mäenpää

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, YKV, Kaupanvahvistaja

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.