OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Kangasala

Omakotitontti

Valamontie 11, Herttuala, Kangasala

Hinta

59 000 €

Koko

997

OP Koti tuntee Kangasalan tontit Omakotitalotontti halutulta alueelta Kangasalan Herttualasta aivan keskustan tuntumasta. Tasainen kulmatontti rauhalliselta pientaloalueelta. Asemakaavan mukaista rakennusoikeutta 200 + t60 kerrosalaneliömetriä. Loistava sijainti keskustan kattavien palvelujen ja hyvien ulkoilumaastojen läheisyydessä. Alakoulut löytyvät myös läheltä Huutijärveltä ja keskustasta sekä yläkoulu ja mm. lukio Pikkolasta. Lisätiedot: Jyri Seljavaara p. 050 389 6803 jyri.seljavaara@op.fi

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
691152
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti
Myyntihinta
  • 59 000 €
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Rakennusoikeus on 200 k-m2 asuinrakennukselle ja 60 k-m2 talousrakennukselle. Kerrosluku I u2/3.
Rakennukset tulee sijoittaa suojaamaan ulko-oleskelutilaa liikennemelulta niin, etteivät valtioneuvoston meluohjearvot ylity. Rakennusten ulkoseinät ja ikkunat tulee rakentaa niin, etteivät valtioneuvoston meluohjearvot sisätiloissa ylity.
Erillispientalojen korttelialue. Uudisrakennus on muodoltaan, materialeiltaan ja väritykseltään sopeutettava ympäristön vanhaan rakennuskantaan. Jos rakennus on yli 12 metriä pitkä, julkisivu tulee jakaa osiin esimerkiksi kuistein, katoksin tai porrastuksin. Katon tulee olla harja- eli satulakatto.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
211-407-4-462
Tontin pinta-ala
997
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
ANNILA,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 260,0 m2. Rakennusoikeus on 200 k-m2 asuinrakennukselle ja 60 k-m2 talousrakennukselle. Kerrosluku I u2/3. Rakennukset tulee sijoittaa suojaamaan ulko-oleskelutilaa liikennemelulta niin, etteivät valtioneuvoston meluohjearvot ylity. Rakennusten ulkoseinät ja ikkunat tulee rakentaa niin, etteivät valtioneuvoston meluohjearvot sisätiloissa ylity. Erillispientalojen korttelialue. Uudisrakennus on muodoltaan, materialeiltaan ja väritykseltään sopeutettava ympäristön vanhaan rakennuskantaan. Jos rakennus on yli 12 metriä pitkä, julkisivu tulee jakaa osiin esimerkiksi kuistein, katoksin tai porrastuksin. Katon tulee olla harja- eli satulakatto.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako).
Lisätietoja kaavoituksesta: Kangasalan kaupunki
Palvelut
Palvelut: Kangasalan keskustan palvelut n. 1,7 km. Terveyskeskus aivan lähietäisyydellä. Koulut: Kirkkoharjun alakoulu n. 1,8 km. Huutijärven alakoulu n. 2 km. Yläkoulu ja lukio Pikkolassa n. 3 km. Päiväkoti: n. 1,5 km. Liikenneyhteydet: Pysäkki n. 500 m.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin

Jyri Seljavaara

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Kangasala

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Kangasala
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Kangasala

placeKuohunharjuntie 26,
36200 Kangasala

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.