OP Koti Helsinki Oy LKV, Espoo

Omakotitontti

Väli-Henttaan tie 25, Henttaa, Espoo

Hinta

430 000 €

Koko

2 000

Myynnissä asunto-osakeyhtiön koko osakekanta, yhtiön toimialana on omistaa ja hallita Espoon Henttaan kylän osoitteessa Väli-Henttaan tie 25 sijaitsevaa Kallio nimistä tilaa Rno 2:114 sekä sille rakennettua pientaloa ja ulkovarastoa. Yhtiön rakennukset ovat purkukuntoisia. Ostaja vastaa rakennusten purkukustannuksista. Kauppaan kuuluu yhtiön omistamalla kiinteistöllä sijaitseva irtain omaisuus ja muu tarpeisto. Kiinteistö sijaitsee suunnittelutarvealueella. Rakennusluvan saaminen edellyttää myönteistä suunnittelutarveratkaisua. Suunnittelutarveratkaisua ei ole haettu. Alueella vireillä Suurpellon kaava (https://www.espoo.fi/fi-fi/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus/Asemakaava/Asemakaavoituskohteet/Matinkyla/Suurpelto_V_330700)

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
691675
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti
Myyntihinta
  • 430 000 €
Kiinteistövero
1 119,56 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: 1119,56
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Alueella on vireillä asemakaava, Suurpelto V, 330700
Alue kaavoitetaan Suurpellon suunnittelutavoitteiden mukaisesti urbaaniksi puutarhakaupunkimaiseksi asuinalueeksi kulttuurimaisemaan sovittaen. Alueelle on suunniteltu asuntoja ja pienimuotoisia työtiloja, julkisia palveluja sekä virkistysalueita.
Kaupunkisuunnittelulautakunta ehdotti 17.1.2012 asemakaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunginhallitukselle. Alueen keskeisimmät kokoojakadut ja kunnallistekniikan rakentamiseen tarvittavat yleiset alueet sisältävä Kyläsepäntien-kaava tuli lainvoimaiseksi 22.5.2019. Kaupunginhallitus palautti Suurpelto V:n asemakaavan muilta osin valmisteluun 25.3.2019. Pohjoiseen Suurpeltoon on tavoitteena laatia kaavarunko, jonka pohjalta asemakaavojen suunnittelu ja hyväksymiskäsittely etenee todennäköisesti vaiheittain useampana kaava-alueena. Kaavojen hyväksyminen edellyttää maankäyttösopimuksia. Suunnitteilla oleva asemakaava Suurpelto V Tilan 2 :114 alueella vuoden 2012 suunnitelmassa epävirallisen mittauksen mukaan rakennusoikeus suuruusluokkaa 470 k-m2 (karkea arvio). Rakennusaloja on kaksi, joista toinen nykyisen talon paikalla. Rakennusoikeus jakaantuu näille tulevien tonttien pinta-alojen suhteessa. AO merkintä mahdollistaa myös paritalon rakentamisen eli teoreettisesti asuntoja voi olla 4, jos autopaikat saadaan mahtumaan. Tämä siis sillä oletuksella, että edetään vanhalla suunnitelmalla ja asemakaava tullut voimaan, Suurpelto V. Tulevaisuudessa kaupunki saattaa edellyttää liittymistä vesi- ja jätevesiverkkoon. Ostaja vastaa mahdollisista tulevista liittymiskustannuksista.

Yhtiön huoneistoista ei ole saatavissa virallista, asunto-osakeyhtiölain tarkoittamaa isännöitsijäntodistusta, eikä isännöitsijäntodistuksessa ilmoitetuilla tiedoilla ole samaa luotettavuutta kuin ammatti-isännöitsijän laatimissa todistuksissa. Kohteen isännöitsijäntodistukset on laatinut hallituksen puheenjohtaja.

Tehdyt remontit
Rakennukset myydään purkukuntoisina.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-419-2-114
Tontin pinta-ala
2 000
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Alueella vireillä Suurpellon kaava.
Kaavoitustiedot
Suunnittelutarvealue. Espoon kaupunki, kaavoitus puh. 09 8162 5500. Kohde sijaitsee yleiskaava-alueella.
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon kaupungin kaavoitus.
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa Suurpellon ostoskeskus, kauppakeskus Suuris, n. 2 km.Matinkylässä kauppakeskus Iso Omena, n. 12 min autolla. Subway Suurpelto. Koulut: Opinmäen koulukeskus, 1,2 km. Päiväkoti: Touhula, n. 700 m ja Opinmäen päiväkoti. Suurpellon kauppakeskuksessa kuntosali ja ravintoloita, mm. Kotipizza ja Ravintola Mama. Lähistöllä Lilhemtinpuiston leikkipaikka. Hyvät ulkoilumahdollisuudet. Espoon keskuspuisto ympäröi Henttaan kaupunginosaa usealta suunnalta. Suurpellon kaavan käsittelyn etenemistä voit seurata kohdasta Päätökset ja pöytäkirjat, https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus/Asemakaava/Asemakaavoituskohteet/Matinkyla/Suurpelto_V_330700#basicInformation. Liikenneyhteydet: Metron liittymälinja bussi.

Niina Kankaanpää

Kiinteistönvälittäjä, LKV, ekonomi

OP Koti Helsinki Oy LKV, Espoo

OP Koti Helsinki Oy LKV, Espoo
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

OP Koti Helsinki Oy LKV, Espoo

placeLänsituuli 8,
02100 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.