OP Koti Oulu Oy LKV, Isokatu 14

Vapaa-ajan tontti

Kleemolantie, Ojakylä, Hailuoto

Hinta

82 500 €

Koko

2 650

Erinomaisella paikalla etelärannan puolella noin 6 km:n päässä lauttarannasta vapaa-ajan kohteen rakennuspaikka. Tilalla kaksi vanhaa jalasmökkiä ja varasto. Tilan koko on 2650 m2, meren ja tilan välissä vesijättöalue. Maapohja hiekkakangasta ja hiekkapohjainen myös ranta. Vesiliittymä valmiina. Sähkö- ja siirtoviemärilinjat alueella, tilalla on valokuitukaapeliliittymä. Kaavamerkintä RA-2 ja rak. oikeus 100 k-m2. Rakenna tälle tontille oma vapaa-ajan kotisi !

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
693594
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan
Myyntihinta
  • 82 500 €
Kiinteistövero
128,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: ollut noin 128 euroa per vuosi Vesi kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta maksaa ostaja.
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Erinomaisella paikalla Kleemolantiellä noin 6 km Lauttarannasta vapaa-ajan kohde, rakennusoikeus ko. tilalle on 100 k-m2. Tilalla on vesiliittymä valmiina, sähkölinja ja siirtoviemärilinja alueella, valokuitukaapeli on vedetty kiinteistölle (liittymämaksu on maksettu, mutta liittymää ei ole kytketty), liittymän kytkentä vaatii sähköliittymän oton tilalle (avattessa lmaksuun tulee boxin asennuskustannus 150 € ja mahdollinen laajakaistaosuuskunnan liittymismaksu 150 €). Tilan maapohja hiekkakangasta ja hiekkapohjainen on myös ranta. Tilalla on kaksi vanhaa jalasmökkiä (ns. päämökin koko noin 15 m2 ja saunamökin noin 8 m2), lisäksi piharakennus, jossa liiteri ja kuivakäymälä, rakennuksille ei ole laskettu erikseen rahallista arvoa. Luovontieltä käännyttäessä Kleemolantielle on käytössä 60 metriä huonokuntoista tietä ja 60 metriä polkua, joka johtaa tilalle eli varsinaista autotietä ei ole nyt tilalle käytössä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
72-402-35-14
Tontin pinta-ala
2 650
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
TUULIRANTA, 35:14
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 100,0 m2. Kaavamerkintä kiinteistöllä on RA-2 eli loma-asuntoalue. Rakennuspaikalle voi rakentaa yhden loma-asunnon ja kolme muuta rakennusta. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 100 k-m2, josta loma-asunto enintään 60 k-m2.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, rakennuslupa.
Lisätietoja kaavoituksesta: Hailuodon kunta
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Meren ja tilan välillä vesijättöalue. Ranta-aluetta on hoidettu, ei ole pajukoitunut, hyvä näkymät mökiltä merelle. Hiekkaranta.
  • Pohjanlahti

Pekka Hamari

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Oulu Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Oulu Oy LKV, Isokatu 14
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.