Vapaa-ajan tontti

Ängslandintie 183 B, Hirsala, Kirkkonummi

Hinta

725 000 €

Koko

11 800

Upea n. 11 800 m2 merenranta-paikka ylelliselle lomahuvilalle Hirsalassa! Tasaisempaa rakennuspaikkaa arvostavalle ostajalle hieno mahdollisuus ainutlaatuisessa merimaisemassa. Täällä B-määräalalla on valmiudet olemassa nopeaankin rakentamiseen, koska tie on rakennettu perille asti, valmis rakennuslupa sekä suunnitelmat 237 k-m2 lomarakennukselle näköalaterasseineen on jo valmiina. Omaa rantaviivaa noin 40 metriä ilta-auringon suuntaan. Rannasta voisi kahlata uimaan tai lähteä suppailemaan, veneilemään ja kalastamaan. Määräalalla on myös upea, korkea kallioinen näköalapaikka, josta voi ihailla maisemia merelle ja syksyisin poimia marjoja ja sieniä. Täällä voi viettää mukavaa aikaa jokaisena vuodenaikana lomaillen, rentoutuen tai vaikkapa etätöitä tehden. Omaa tilaa ja rauhaa on tarjolla täällä n. 11 800 m2 kokoisella määräalalla, josta kaupan jälkeen tulee muodostaa oma kiinteistö. Täältä luonnon helmasta, omasta rauhasta ajaa omalla autolla Helsingin sykkeeseen n. 40 minuutissa, Kirkkonummen palveluihin n. 20 minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentokentälle n. 50 minuutissa. Ohjeita omatoimiseen tutustumiseen tällä arvoalueella: Kunnioitetaan naapuruston yksityisyyttä, ei kuljeta olemassa olevien asuinrakennusten pihapiirissä. Auto tulee pysäköidä siten, että se ei häiritse tien käyttöä. Annan mielelläni lisätietoja ja lähden esittelemään määräaloja A-D. Varaa oma yksityinen esittelyaika lauantaille 5.3. Kati Johansson p. 040 5536 347 tai kati.johansson@op.fi

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
694016
Sijainti
  • Kirkkonummi  Hirsala
  • Ängslandintie 183 B, 02420 JORVAS
Vapautuminen
Vapautuu: Heti
Myyntihinta
  • 725 000 €
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kaupan jälkeen ostaja vastaa määräalan lohkomisesta omaksi kiinteistöksi ja siihen liittyvistä kuluista. Tämän määräala B:n naapurissa myös kolme muuta määräalaa (A,C,D) myynnissä. Voidaan myydä myös koko kiinteistö, yhteensä 3,7094 ha, kysy lisää välittäjältä.


Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-429-1-160
Tontin pinta-ala
11 800
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräala
Määräalan rakennuspaikan pihapiiri on kangasmetsikköä, jossa tällä hetkellä on nuorehkoa puuntaimea karsittavaksi. Määräala rajoittuu lännessä mereen, etelässä tiehen ja A määräalaan, pohjoisessa C määräalaan. Omaa rantaviivaa n. 40 metriä. Paikka upealle hiekkarannalle.
Tontin nimi
Ängsviken, 1:160
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 300,0 m2. Nyt myytävällä B määräalalla 1kpl rakennuspaikka. Rakennuslupa voimassa. Rakennustyö on aloitettava rakennuskohtaisesti 28.02.2022 mennessä ja saatettava loppuun 28.02.2024 mennessä. Voimassaolevan rakennusluvan mukaan lomarakennuksen koko on 237 k-m2.
Kaavoitustiedot
Ranta-asemakaava, yleiskaava, rakennuslupa. Hirsala II rantakaava . RA-1 Loma-asuntojen korttelialue, kortteli 8. Kaavakartan mukaiset merkinnät VV Uimaranta-alue ja VL Yhteiskäyttöinen lähivirkistysalue.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kirkkonummen kunta
Palvelut
Palvelut: Långvik Congress Wellness Hotelli kylpylä n. 10km. Långvikin kyläkauppa n.8km. Masalan palvelut n. 18km, Kirkkonummen palvelut n. 20km, Iso Omena Espoossa n. 29km. Koulut: Masalassa ja Kirkkonummella. Terveyspalvelut Kirkkonummella n. 20km,. Liikenneyhteydet: Kantatie 51:lle n. 13km, omalla autolla Helsinkiin n. 40 minuutissa (n. 40km), juna-asema Jorvas n. 14km, omalla veneellä meriteitse Helsinkiin
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Määräalan ranta-alue melko tasaista aluetta, johon saisi tehtyä upean hiekkarannan. Suunta: Länsi-luode
  • Tallbackafjärden / Suomenlahti

Kati Johansson

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kirkkonummi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kirkkonummi
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kirkkonummi

placeTallinmäki 4,
02400 Kirkkonummi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.