Pasi Volanen Oy
Pasi Volanen Oy

Omakotitalo | Päärakennus kolmessa tasossa, bruttoala yhteensä 429 m2

Nyckelvikintie 43 (Santasaarentie 36), Pellinki, Porvoo

Hinta

300 000 €

Koko

246 / 429 m²

Vuosi

2011

Nyt myynnissä (keskeneräinen, ulosmitattu tarjouskauppakohde) ainutlaatuinen ja iso merenrantahuvila, hulppea VILLA NYCKELVIK Porvoon saaristossa, Pellingissä. Kohteen virallinen osoite on Nyckelvikintie 43, 07370 Pellinki mutta varsinainen ajo kiinteistölle tapahtuu Santasaarentie kautta, nro 36, juuri ennen Santasaarentie 38 (punainen iso halli ja asuintalo). Kiinteistön tontin pinta-ala on noin 1,3 ha ja omaa matalaa kaislarantaa on noin 90 m, josta käyttökelpoista rantaa on tällä hetkellä ehkä noin 20 m. Nyckelvikin lahti on todella matala ja se on ruopattava mikäli haluaa tulla omalla veneellä rantaan. Kiinteistön on keskeneräinen ja ei ole asuttavassa kunnossa keskeneräisyyden takia. Kuvista näkee kuinka kesken asuinrakennus on. Hulppea asuinrakennus, jonka bruttopinta-ala on peräti 429 m2, huoneistoalan ollessa noin 246 m2 kolmessa tasossa. Rakennuksen valmiusaste ei ole tiedossamme eikä ulosottolaitos eikä välittäjä lähde arvioimaan sitä. Rantasauna on kooltaan 38 k-m2, tupakeittiö, pesuhuone, sauna sekä arviolta noin 20 m2 matala makuuparvi. Saunan vieressä on palju. Kiinteistö on ulosmitattu ja käytännön kaupantekoa hoitaa Ulosottolaitos ( Porvoon toimipaikka. Kiinteistö myydään tarjouskaupalla. Tarjousten viimeinen jättöaika on tällä hetkellä keskiviikkona 27.10.2021 klo. 12.00. Ulosottolaitos joko hyväksyy tai hylkää jätettyjä tarjouksia. Mikäli hyväksyttävää tarjousta ei saada määräaikaan mennessä, jatketaan myyntiä mutta myyntimenetelmä määritellään 27.10.2021 jälkeen. Välittäjältä voi pyytää kohteen tietopaketin, jossa on kaikki tarvittavat kiinteistötiedot sekä Ulosottolaitoksen myyntiehdot. Kohde myydään siinä kunnossa, jossa se kaupantekohetkellä on. Ulosottolaitoksella tai välittäjällä ei ole teknistä tietämystä rakennusten teknisistä toteutuksista ja niiden selonottovelvollisuus jää kokonaan ostajan vastuulle. Kohteeseen saa mennä suorittamaan ulkopuolisen katselmuksen ilman välittäjää mutta sisätiloja vain välittäjän kanssa. Myyntiä ja esittelyä hoitaa: LKV Christer Blomqvist AFM, 0400604460, christer.blomqvist@volanen.fi.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
70012135
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Päärakennus kolmessa tasossa, bruttoala yhteensä 429 m2
Asuintilojen pinta-ala
246 m²
Kokonaispinta-ala
429 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Päärakennuksen huoneistoala on Porvoon rakennusvalvonnalta saatujen tietojen mukaan 246 m2, kerrosala 259 m2 ja rakennuksen kokonaisala on 429 m2. Rakennus on kolmessa tasossa. 1.krs: keittiö, ruokailutila, olohuone, makuuhuone, kirjastohuone, vaatehuone, erillinen WC, kylpyhuone + valtavan isot terassialueet. 2.krs: 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, vaatehuone sekä katettu terassi. Kellarikerros: 2 makuuhuonetta, olohuone, erillinen WC, kylpyhuone, kodinhoitohuone, 2 varastoa, sikarihuone, viinikellari, eteistila, baaritila sekä tekninen tila. Saunarakennuksen pinta-ala on 38 k-m2 (+ matala makuuparvi noin 20 m2)
Rakennusvuosi
2011
Vapautuminen
Heti vapaa.
Velaton hinta
  • 300 000 €
Myyntihinta
  • 300 000 €
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: 3547.00 EUR/v
Varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Päärakennuksen huoneistoala on Porvoon rakennusvalvonnalta saatujen tietojen mukaan 246 m2, kerrosala 259 m2 ja rakennuksen kokonaisala on 429 m2. Rakennus on kolmessa tasossa. 1.krs: keittiö, ruokailutila, olohuone, makuuhuone, kirjastohuone, vaatehuone, erillinen WC, kylpyhuone + valtavan isot terassialueet. 2.krs: 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, vaatehuone sekä katettu terassi. Kellarikerros: 2 makuuhuonetta, olohuone, erillinen WC, kylpyhuone, kodinhoitohuone, 2 varastoa, sikarihuone, viinikellari, eteistila, baaritila sekä tekninen tila. Saunarakennuksen pinta-ala on 38 k-m2 (+ matala makuuparvi noin 20 m2).
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Kohde myydään siinä kunnossa/keskeneräisenä, jossa se kaupantekohetkellä on. Ulosottolaitoksella tai välittäjällä ei ole tietämystä tai osaamista rakennusten eri teknisistä toteutuksista ja niiden selonottovelvollisuus jää kokonaan ostajan vastuulle.
Tehdyt remontit
Korjaushistoria ei ole tiedossa. Päärakennus on keskeneräinen. Valmiusastetta emme pysty arvioimaan, sen saa tehdä rakennusalan ammattilainen.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Päärakennus keskeneräinen
Energialuokka
  • Ei vaadittu. Ulosottokohteissa ei tarvitse olla energiatodistusta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämmitys, ei kytketty, asennus kesken
Vesihuollon kuvaus
Kunnan
Viemäri
kunnan
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi, lautaverhoiltu
Keittiön kuvaus
Päärakennuksessa asentamatta mutta saatujen tietojen olisivat kiinteistössä tehtaanpakkauksissa (ei varmaa tietoa).
Kylpyhuoneen kuvaus
Keskeneräinen, kaikki pintamateriaalit puuttuvat
Saunan kuvaus
Saunaa ei ole suunniteltu päärakennukseen koska rantasauna on hyvässä kunnossa ja erittäin toimiva kaikilla mukavuuksilla (varustettu jopa vesivessalla). Tupakeittiö, WC-kph, sauna ja makuuparvi. Rantasaunassa on IKI puukiuas, lämminvesivaraaja, tiilikatto, Mielen keittiökoneet, iso terassi ja palju.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Keskeneräiset.
Olohuoneen kuvaus
Sisäpinnan materiaalit puuttuvat.
Makuuhuoneiden kuvaus
Sisäpinnan materiaalit puuttuvat
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto, tiilikate molemmissa rakennuksissa

Remonttien hinnat

Tutustu alueen Porvoo toteutuneiden remonttien hintoihin ja kilpailuta hinta remontillesi.

Kylpyhuoneremontti
Katso hinnat
Urakkamaailma.fi
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
638-452-12-87
Tontin pinta-ala
13 080 m²
Tontin nimi
VILLA NYCKELVIK
Rasitteet
Ei muita rasituksia paitsi kiinteistö on ulosmitattu ja kiinteistön kaupassa pätee poikkeavat kaupanteon säännöt, Ulosottolaitoksen määrittelemät säännöt. Ohjeet saatavilla välittäjältä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
420 k-m2
Kaavoitustiedot
Porvoon kaupungin kaavoitusosasto
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Kauppoja, kalanmyyntiä, polttoaineen myyntiä, kesätori, kesäravintola yms. Koulut: Grännäs, Epoo.
Liikenneyhteydet
Linja-autot
Ajo-ohjeet
Pellingin päätieltä, Sunintieltä käännytään oikealle Santasaarentielle ja sitten vasemmalle noin 360 metrin jälkeen. Tie päättyy kiinteistön pihalle.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Christer Blomqvist

LKV

Pasi Volanen Oy

Pasi Volanen Oy
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Pasi Volanen Oy
SKVL jäsenyritys

Jokikatu 33,
06100 Porvoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.