Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Huoneistokeskus Helsinki Itä

Paritalo | 6 h, avok., s, kph, 2 wc, vh

Kalliokaivonmäki 1, Kulosaari, Helsinki

Hinta

698 000 €

Koko

145,7

Vuosi

1982

Koti suurellekin perheelle ihanan vehreällä ja rauhallisella paikalla Kulosaaren huvilakaupunginosassa. Paritalon molemmat osakkaat huolehtivat omien huoneistojensa ja piha-alueidensa ylläpidosta ja kunnostuksesta itse ja kiinteistön maksut jaetaan puoliksi. Ei hoitovastiketta ja erittäin pienet asumiskulut, vuonna 2018 alle 390 €/ kk sisältäen myös lämmityksen ja käyttösähkön. Vieressä oleva vanha sähkömuuntajarakennus on suojeltu ja sen ja talon väliltä on mahdollista lunastaa kaupungilta 260 m2 tonttiosuus. Autopaikka talon vieressä ja lisäksi osakkaat ovat pitäneet autoja vieressä kaupungin tontilla. Kolme päiväkotia 5 minuutin matkan päässä ja suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset koulut alueella.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
7284397
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6 h, avok., s, kph, 2 wc, vh
Asuintilojen pinta-ala
145,7
Kokonaispinta-ala
145,7
Rakennusvuosi
1982
Velaton hinta
  • 698 000 €
Myyntihinta
  • 698 000 €
Neliöhinta
4 790,67 € / help
Lisätiedot maksuista
Huoneistot maksavat yhtiön kulut puoliksi. Vuonna 2018: kiinteistövero n. 1844 €, vakuutus 1014 €, vesi 1033 €, jäte 303 €, katujen kunn.pito 86 € = n. 4280 € puoliksi = n. 2140 €
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
n. etelä,
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
sähkö
Tehdyt remontit
Yhtiö ei ole suorittanut perusparannus- tai korjaustöitä. Huoneistossa 1 on huolehdittu normaalista ylläpidosta ja tehty pintaremonttia. Sisääntulon oikeanpuoleinen seinä on purettu ja rakennettu kokonaan uudestaan ja sokkeli korotettu 2011 kuntotarkastuksen suosituksen mukaisesti. Piipunhattu ja kattonaul. lisätty, pihavalo vaihdettu, ilmanvaihtoa parannettu, seinän rappauksen korjaus yhteisen väliterassin nurkalla ja pihavarasto rakennettu. Uima-allas on poistettu käytöstä ja muutettu varastotilaksi edellisen omistajan aikana.
Tulevat remontit
Päätetyt korjaukset: Yhtiöjärjestyksessä ei kunnossapitovastuuta koskevia määräyksiä eli lähtökohtaisesti kunnossapitovastuu asunto-osakeyhtiölain mukaan. Noudatetun käytännön mukaan osakkeenomistajat ovat vastanneet itse aivan kaikesta kunnossapidosta huoneistojensa osalta. Yhtiössä ei ole laadittu kunnossapitosuunnitelmaa eikä yhtiö ole teettänyt kuntotutkimuksia tai -arvioita. Rakennus on valmistunut ennen vuotta 1995 eikä rakennuksessa/ huoneistossa ole tehty asbestikartoitusta. Suunnitteilla olevat korjaukset: Huoneisto 1:n omistaja on miettinyt korvausilmaventtiileiden lisäämistä niin, että sellainen olisi jokaisessa huoneessa. Osakkeenomistajat ovat keskustelleet niin sanotun välitason pinnoitteen uusimisesta sekä katon uusimistarpeesta, ja tämä lienee tarpeen lähivuosina. Yhtiössä on tehty luonnos yhtiöjärjestyksen muuttamisesta vastuunjaon osalta, mutta muutosta ei ole rekisteröity.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
648
Tontin omistus
Oma

Soile Auvinen

Myyntijohtaja, LKV, KiAT

Huoneistokeskus Helsinki Itä

Huoneistokeskus Helsinki Itä
Huoneistokeskus Helsinki Itä

placeHitsaajankatu 20,
00810 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.