Hartela Länsi-Suomi Oy | Turku

Autohallipaikka

Kakolankatu 7 AH37, Kakolanmäki, Turku

Hinta

13 000 €

Koko

13,5

Myytävänä enää yksi muuttovalmis kolmio, laadukkaasti varusteltu kaupunkikoti! As Oy Turun Kakolankallio 1 on Hartelan ensimmäinen kolmesta Kakolanmäkeen rakennetusta asunto-osakeyhtiöstä. Kakolankalliolta avautuvat hulppeat näkymät puutalokaupunki-Port Arthuriin. Lähes kaikissa asunnoissa on tilavat ja lasitetut parvekkeet, joilta ihailla alla avautuvaa Turkua. Sijainti on idyllinen ja rauhallinen. Kuitenkin Kakolankalliolle on vain kivenheitto Turun keskustasta. Kauppatorille kävelymatka kestää n. 15 minuuttia. Lähellä ovat Aurajoen rannan hienot kävelyreitit. Lähikauppa on korttelin päässä. Asunnot ovat laadukkaasti varusteltuja. Pintamateriaalit on valittu huolella. Asuntopohjien suunnittelussa on panostettu hyviin näkymiin. Autohallista on mahdollisuus ostaa autolle hallipaikka. As Oy Kakolankallio 1 valmistui syksyllä 2015. Yhtiössä on myytävänä enää yksi kolmio. Mikäli vapaat, myytävät asunnot eivät sovi tilatarpeeseesi, Hartelan rakentamasta seuraavasta vaiheesta Kakolankallio 3 yhtiöstä löytyy enemmän vaihtoehtoja. As Oy Kakolankallio 1 on rakennettu vuokratontille, josta asunnon ostaja voi lunastaa huoneistokohtaisen tonttiosuuden omaksi kerran vuodessa ja tällä tavoin vapautua tontin vuokravastikkeen maksusta. Vuokratonttiosuuden arvioitu lunastushinta on kiinteä summa, jota korjataan vuosittain elinkustannusindeksin muutosta vastaavasti. Tontin huoneistokohtainen lunastusosuus on nyt n. 709 eur/m2 (10/2017 indeksin mukaan). Jos ostaja ei halua lunastaa vuokratonttiosuutta, yhtiö perii kuukausittaisen vuokratonttivastikkeen n. 3,16 eur/m2/kk (vastike on sidottu elinkustannusindeksiin). Ostajalla on siis mahdollisuus päättää kerran vuodessa, sijoittaako hän rahat tonttiin vai maksaako tontista vuokravastiketta kuukausittain. Tontin lunastushinta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
7518287
Sijainti
Pinta-ala
13,5 m²
Rakennusvuosi
2015
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Muuttovalmis
Vapautuminen
Arviolta 10/2015
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

13 000,00 €

Velaton hinta

13 000,00 €

Vastike

Hoitovastike

31,86 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

31,86 € / kk

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Kakola, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jani Virsula

asuntomyyntipäällikkö

Hartela Länsi-Suomi Oy | Turku

Hartela Länsi-Suomi Oy | Turku
Hartela Länsi-Suomi Oy | Turku

Bastioninkatu 4 C, 2. krs.,
20730 TURKU

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.