Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Omakotitontti | Ei rakennuksia

Lossirannantie 24, Kuopio

Hinta

49 000 €

Koko

2 196

Upea rantatontti yhdelle tai kahdelle talolle Kuopion Vehmersalmella. Mikset rakentaisi taloa järven rantaan? Tai vaikkapa kahta taloa samalle tontille? Kallaveden Vehmersalmen rannalla Lossirannan uudella kaava-alueella sijaitseva omakotitalotontti, rakennusoikeus on tällä 2196 m2 tontilla 25% tontin pinta-alasta. Rantaviivaa on n 40 metriä ja se avautuu lounaaseen. Vesi-ja viemäriliittymät sekä sähkö tontin rajalla. Upea paikka rakentaa hiekkapohjaiselle tasamaalle rantatöyräälle, josta avautuu upeat näkymät salmen yli. Ranta on myös hiekkapohjaista. Tontilla on hieno, vanha puusto. Tällä tontilla on yksityinen myyjä. Pyydä esittely!! Soita 0505340019. Seuraavassa kaavaselostus: "AO-25 Erillispientalojen korttelialue Rakennusten etäisyyden naapuritontista tulee olla vähintään 4 m. Tontille saa rakentaa 50 m2 työtilaa. Kaava-alueella on omakotitalotontteja 11, joista rakentamattomia tontteja on 9. Ton-teista seurakunnan omistuksessa on 5 ja yksityisten maanomistajien omistuksessa 7. Tonttitehokkuus on 0.25. Rakennusalalla olevan rakennuksen suurin sallittu keskikorkeus on 6 metriä (h=6). Autopaikkavaatimus on 3 autopaikkaa asuntoa kohti (3ap/as). Tonttien suurehkot pinta-alat (noin 4000 m2) mahdollistavat useamman asunnon toteuttamisen tontilla. Autopaikkavaatimus osaltaan rajoittaa asuntojen määräksi 1-3 asuntoa / tontti. Rantatonteilla on rakennusala, jolle saa sijoittaa enintään 50 m2 suuruisen talousra-kennuksen vähintään 2 metrin päähän tontin rajoista ja vähintään 8 metrin päähän vesirajasta (t-4). Talousrakennus voi saunatilojen lisäksi sisältää esim. venevajan. Tonttiliittymät ovat osittain rasitteiden kautta tapahtuvia, jotta liittymien kaltevuudet ovat ajokelpoisia."

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
7708176
Sijainti
  • Kuopio 
  • Lossirannantie 24, 71310
Kohteen selite
Ei rakennuksia
Vapautuminen
Heti vapaa.
Velaton hinta
  • 49 000 €
Myyntihinta
  • 49 000 €
Lisätiedot maksuista
Lohkomiskulut, varainsiirtovero, rakennuslupa, liittymät
Kohteen kuvaus
Kaavan mukainen tontti myydään määräalana. Lohkomiskustannuksista vastaa ostaja. Sähköliittymä Savon Voima Oyj 3470EUR v 2016, vesi-ja viemäriliittymä 2800EUR (alle 250 krs-m2). Kaavamerkintä: "AO-25 Erillispientalojen korttelialue Rakennusten etäisyyden naapuritontista tulee olla vähintään 4 m. Tontille saa rakentaa 50 m2 työtilaa. Kaava-alueella on omakotitalotontteja 11, joista rakentamattomia tontteja on 9. Ton-teista seurakunnan omistuksessa on 5 ja yksityisten maanomistajien omistuksessa 7. Tonttitehokkuus on 0.25. Rakennusalalla olevan rakennuksen suurin sallittu keskikor-keus on 6 metriä (h=6). Autopaikkavaatimus on 3 autopaikkaa asuntoa kohti (3ap/as). Tonttien suurehkot pinta-alat (noin 4000 m2) mahdollistavat useamman asunnon to-teuttamisen tontilla. Autopaikkavaatimus osaltaan rajoittaa asuntojen määräksi 1-3 asuntoa / tontti. Rantatonteilla on rakennusala, jolle saa sijoittaa enintään 50 m2 suuruisen talousra-kennuksen vähintään 2 metrin päähän tontin rajoista ja vähintään 8 metrin päähän vesirajasta (t-4). Talousrakennus voi saunatilojen lisäksi sisältää esim. venevajan. Tonttiliittymät ovat osittain rasitteiden kautta tapahtuvia, jotta liittymien kaltevuudet ovat ajokelpoisia."
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
2 196
Rasitteet
tieoikeus ja tierasite
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO e=0,25
Kaavoitustiedot
Kuopion Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Vehmersalmen keskusta n 1 km, Kuopio n 50 km, Matkus n 35 km. Koulut: ala-ja yläkoulu Vehmersalmella n 1 km
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi

Harri Vauhkala

laillistettu kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja

ApS LKV

placeKangasjärventie 80,
71310 VEHMERSALMI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.