Metsätila

Ojalantie 200, Ylistaro, Kokemäki

Hinta

28 000 €

Tila

3 ha

Metsä

-

VARAA KORONA-AIKANA YKSITYISESITTELY NUMEROSTA 0400 458 357 TAI ella.valimaki@aninkainen.fi, KIITOS JA TERVETULOA TUTUSTUMAAN MYÖS PAIKAN PÄÄLLE TÄHÄN METSÄPALSTAAN! N.3ha määräalametsäpalsta, jossa osin harvennushakkuukelpoista sekametsää sekä mäntytaimikkoa vaihtelevassa maastossa Kokemäen Ylistarossa n.2km valtatie 2-pääväylästä. Kylvämällä perustettu 2000-luvun mäntytaimikko on nyt hyvässä kasvussa, mutta taimikko tarvitsee raivausta lähivuosina laadukkaan ja hyvän taimikon jatkokasvun turvaamiseksi. Runkosähkölinjoihin matkaa n.0,7km ja runkovesilinjaan n.2km. Ojalantien tiemaksut ovat olleet n.25e/v. Määräalapalstalla aluskasvillisuutena mm. puolukkaa ja metsässä monipuolisesti ruokasieniä (mm. suppilovahveroa). Kiinteistöllä on myös mielenkiintoisia kivikokonaisuuksia ja kertoman mukaan vanhaan aikaan siellä on poltettu tervaa. Kokemäen ydinkeskustaan matkaa n.12,5km ja Huittisten ydinkeskustan palveluihin n.15km. Tervetuloa metsäkiinteistön omistajaksi Kokemäen Ylistaroon 2-tien tuntumaan! Tiedustelut ja esittelyt: Ella Välimäki, puh. 0400 458 357 sekä ella.valimaki@aninkainen.fi.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
7821867
Sijainti
Tyyppi
Metsätila (kiinteistö)
Tilan pinta-ala
3 ha
Vapautuminen
Heti vapaa.
Velaton hinta
  • 28 000 €
Myyntihinta
  • 28 000 €
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: 45.00 EUR/v Kaupanvahv. maksu 1/2, mahd. varainsiirtovero ja määräalan erottamis- ja lainhuudatuskustannukset.
Kohteen lisätiedot
N.3ha määräalametsäpalsta, jossa osin harvennushakkuukelpoista sekametsää sekä mäntytaimikkoa vaihtelevassa pääosin tasa- ja osin kalliomaastossa Kokemäen Ylistarossa n.2km valtatie 2-pääväylästä. Kylvämällä perustettu 2000-luvun mäntytaimikko on nyt hyvässä kasvussa, mutta taimikko tarvitsee raivausta lähivuosina laadukkaan ja hyvän taimikon jatkokasvun turvaamiseksi. Runkosähkölinjoihin matkaa n.0,7km ja runkovesilinjaan n.2km. Ojalantien tiemaksut ovat olleet n.25e/v. Määräalapalstalla aluskasvillisuutena mm. puolukkaa ja metsässä monipuolisesti ruokasieniä (mm. suppilovahveroa, kantarellia, mustatorvisientä). Kokemäen ydinkeskustaan matkaa n.12,5km ja Huittisten ydinkeskustan palveluihin n.15km.
Vesihuollon kuvaus
Kunnan runkovesilinjaan n.2km ja runkosähkölinjaan n.0,7km.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
271-461-11-33
Tontin pinta-ala
3 ha
Tontin nimi
Määräala Levomäki -nimisestä tilasta n.3ha
Rasitteet
Panttikirjakiinnitys puretaan kaupanteon yhteydessä myyjän toimesta.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
e=0,10
Kaavoitustiedot
Kokemäen kaupunki
Kaavoitustilanne
Haja-asutusalue
Palvelut
Ojalantien päähän/2-tien pääväylälle matkaan n.2km. Kokemäen ydinkeskustaan matkaa n.12,5km ja Huittisten ydinkeskustan palveluihin n.15km.

Ella Välimäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Aninkainen Rauma | Sakari Salovaara Ky

local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.