Omakotitalo | Merenrantakiinteistö noin 30 ha jonka neljässä asu

Kanervalantie 57, Särkisalo, Salo

Hinta

6 800 000 €

Koko

1 400

Vuosi

1915

Ainutlaatuinen ja historiallisesti merkittävä merenrantakiinteistö, joka käsittää yhteensä noin 30,490 ha tilat ja oman saaren. Tila on ollut yksityisomistuksessa ja sen historiaan kuuluu monta värikästä vaihetta. Tila on yksityisomistuksen lisäksi ollut muun muassa VR:n lomakeskuksena. Kokonaisuus muodostuu yhteensä 8 erillisestä kiinteistöstä, joilla on noin 1400 m2 asuinpinta-alaa ja noin 20 erillistä rakennusta. Tilaa on viimeisen omistajan toimesta kehitetty ja sen rakennuskantaa on merkittävästi korjattu ja parannettu 2006-2015 kestäneiden uudistus- ja korjausinvestointien kautta. Päätalon Merilinnan sisustuksen on suunnitellut sveitsiläinen sisustusarkkitehti. Merilinnalle on näin luotu merenkulullinen ja näyttävä sisustus joka täyttää vaativimmatkin kansainväliset laatuvaatimukset. Näin on syntynyt ehdottaman kärkitason edustushuvila ja vapaa-ajan keskus. Tilalla sijaitsee kaksi erillistä vierastaloa, Lehtola niminen vierastalo on rakennettu noin 1900 ja se on kunnostettu 2011. Talossa on 3 erillistä vierashuonetta, joissa kussakin on omat kylpyhuoneet, toinen vierastalo Rantala sijaitsee meren lähettyvillä. Talo on rakennettu 2009, on noin120 m2 ja siinä on 3 mh + parvi sekä erillinen saunarakennus. Asuinrakennuksena toimii myös huolto- ja teknisen henkilöstön käyttöön sisustettu Metsälinna, jossa on 3 mh ja oma sauna. Lisäksi tilalla on erillinen keskeneräinen vapaa-ajankeskus Koivula, joka on rakennettu noin 1900 ja sitä on viimeksi kunnostettu aina vuoteen 2015 asti, jolloin sen muutoshanke on keskeytetty. Tilalla sijaitsee myös erillinen noin vuonna 1900 rakennettu ja 2007 kunnostettu rakennus Ainola, joka toimi nykyisin kuntosalina ja on noin 80 m2 kokoinen . Rannassa sijaitsee iso noin 130 m2 rantasauna sekä kolme erillistä rantarakennusta, mm venevaja jossa on veneramppi. Kohteeseen kuuluvat myös tilanhoitoon tarvittava välineistö, kaksi moottorivenettä moottoreineen, henkilöauto ja minitraktori. Tilan teknisestä välineistöstä on saatavilla erillinen irtaimistoluettelo. Kanervala on oiva esimerkki aikakauden kauneimmista rakennuksista ja tilan kehittämisessä ei olla säästetty vaivaa, aikaa tai rahaa. Kaunis istutettu puisto ja kulkuväylät antavat tilalle arvokkaan kehyksen.Tila myydään varusteineen ja kalusteineen, ja se esitellään vain yksityisesittelyin. Tiedustelut ja esittelypyynnöt; osakas Kenneth Katter +358 45 864 8062.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
7839708
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Merenrantakiinteistö noin 30 ha jonka neljässä asu
Asuintilojen pinta-ala
1 400
Kokonaispinta-ala
2 750
Lisätietoja pinta-alasta
Päätalon Merilinnan asuinpinta-ala on noin 550 m2 ja kokonaispinta-ala yli 700m2. Vierastalon Lehtolan asuinpinta-ala on noin 250 m2 ja vierastalon Rantalan asuinpinta-ala on noin 120 m2, jonka lisäksi Rantalassa on erillinen saunarakennus on 30 m2. Tilanhoitajan talona toimivan rakennuksen Mäntylän asuinpinta-ala on noin 220 m2 ja kokonaispinta-ala 250 m2. Lisäksi tilalla sijaitsevat neljä muuta toiminnallista rakennusta; 1. Koivula joka on noin 120m2 keskeneräinen harrastetalo, 2. Ainola niminen 1900 rakennettu piharakennus, noin 80 m2 joka toimii kuntosalina, 3. Rantasauna joka on rakennettu1920 ja laajennettu 2013, yhteensä noin130 m2, 4. Venevaja n 70 m2, sekä 10 erillistä muuta rakennusta kuten maakellari, uimakoppi, kaksi laituria, viherhuone, navetta, autotalli ja vesitorni. Lisäksi tilalla sijaitsee tenniskenttä ja muutamia muita pienempiä rakennuksia, mm portinvartijanrakennus.
Rakennusvuosi
1915
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan.
Velaton hinta
  • 6 800 000 €
Myyntihinta
  • 6 800 000 €
Muut lämmityskulut
24 000,00 € / vuosi
Sähkölämmityskulut
5 000,00 € / vuosi
Vesi- ja jätevesimaksu
208,33 € / kk
Lisätiedot maksuista
Puhtaanapito: 2500.00 Kiinteistövero: 3500.00 EUR/v
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tilan rakennukset muodostavat kukin oman tarkoituksenmukaisen kokonaisuutensa.
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Kohde on kauttaaltaan entisöity ja kunnostettu vaativaan ja kansainväliseen makuun. Pintamateriaalit: Pintamateriaalit ovat Merilinnassa korkeimman laadun sisustumateriaaleja, paikalle suunniteltuja sisustuskokonaisuuksia kuten mattoja, sohva- ja tuolikalustoja sekä kauniisti kuvioidut ruokailukalusteet ja -välineet jopa 20 hengelle. Kunkin huoneen omaan ilmeeseen on panostettu merkittävästi. Pelihuoneen sisustus kirjahyllyineen on toteutettu mittatilaustyönä ja olohuoneen ja takkahuoneen sisustus on tehty näyttäväksi käyttämällä Baccarat kristalli valaisimia. Eteinen, työhuone ja aulatila on sisustettu merihenkiseksi. Makuuhuoneiden sisustuksessa on käytetty kalliita materiaaleja, mattoja ja kullattuja yksityiskohtia. Rakennuksessa on myös muita ainutkertaisia yksityiskohtia, mm. portaikon hopeinen ja led valaisimin valaistu saksanhirvien sarvikokoelma on vertaansa vailla.
Tehdyt remontit
Kanervalan peruskorjaus on toteutettu 3 vaiheessa 2006 - 2015 ja se on toimeenpantu yhteistyössä Museoviraston kanssa.
Lisätietoja kunnosta
Erinomainen
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Päätalon lämmönlähde on öljy ja sivurakennuksia lämmittää sähkölämmitys.
Vesihuollon kuvaus
Kunnan
Viemäri
saostuskaivo
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Kivi, hirsi, puu ja pelti
Keittiön kuvaus
Merilinnassa on kodikas ja toiminnallinen keittiö, jolle on oma erillinen sisäänkäynti. Kodinkonevalikoima on kauttaaltaan Gaggenaun, ja keittiön varustelussa on Alessi ja Pentik aterimia. Talon lasikokoelma on Baccarat kristallilasistoa, ja irtaimistot kuuluvat kokonaisuudessaan toteutuvaan kiinteistökauppaan. Vierastalo Lehtolassa on avokeittiö, joka on myös varusteltu Gaggenau keittiökoneilla. Vierastalo Rantalassa on Siemens keittiökoneet, induktioliesi ja jääkaappipakastin. Keittiökoneet ovat lähes käyttämättömät.
Kylpyhuoneen kuvaus
Merilinnan pääkerroksessa on vieras wc ja keittiö-osaston yhteydessä erillinen wc. Kussakin makuuhuoneessa on oma kylpyhuoneensa, ja näissä sekä on erilliset kylpyammeet, wc' t ja pesualtaat. Kolmannen kerroksen makuuhuoneiden yhteydessä on yhteinen ja jaettu suihku sekä erillinen wc. Lehtolassa on kolme erillista makuuhuonekokonaisuutta, joissa kussakin omat kylpyhuoneensa ja säilytystilansa sekä lisäksi yhteinen sauna. Vierastalo Rantalassa on iso yhteinen kylpyhuone, ja erillisessä saunarakennuksessa on sauna, poreallas ja erillinen wc.
Kattotyypin kuvaus
Harja ja tiili, harja ja pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-787-1-3
Tontin pinta-ala
300 000
Rasitteet
Tieoikeus, oikeus yhteisiin vesialueisiin, oikeus yhteiseen maa-alueeseen
Kaavoitustiedot
Salon kunta
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Perniö, noin 10 km. Koulut: Perniö, noin 10 km
Liikenneyhteydet
Linja-auto, oma auto, vene.
Ajo-ohjeet
Kanervalantie 79, (GPS)
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri

Kenneth Katter

Osakas

Snellman Sotheby's International Realty

Snellman Sotheby's International Realty

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.