Lakea Oy, Vaasa

Autokatos

Laivakatu 6 AK20, Vöyrinkaupunki, Vaasa

Hinta

12 500 €

Koko

-

Talo on valmis ja kaikki asunnot on myyty! Vapaana enää monipuoliseen liiketoimintaan sopiva 52,5m2 katutason liiketila isoilla ikkunoilla. Lisäksi mahdollisuus ostaa autokatos tai pistokepaikka. Valmistunut 09/2020. As Oy Vaasan Laivakatu Bo Ab on suunniteltu sopimaan mahdollisimman hyvin Vöyrinkaupungin historialliseen miljööseen. Keskeinen mutta rauhallinen sijainti keskustan kainalossa tarjoaa sekoituksen ydinkeskusta elämää palveluiden äärellä sekä tunnelmallista asumista idyllisellä puutaloalueella. Nelikerroksisessa asuintalossa on koteja 28 m2 yksiöistä 70 m2 kolmioihin, yhteensä 27kpl. Asuntojen lisäksi talon ensimmäiseen kerrokseen tulee kaksi liikehuoneistoa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat myöskin talon yhteiset tilat: Asuntojen irtaimistovarastot, tekniset tilat, sauna- ja yhteistilat sekä pyykkitila. Pihapiiristä löytyvät autoille pistoke- ja katospaikat, viihtyisä leikki -- ja oleskelualue sekä kesäkeittiö. Tontti on taloyhtiön oma.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
7868943
Sijainti
Tyyppi
Rakennusvuosi
2019
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Muuttovalmis
Vapautuminen
Arviolta 9/2020
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

5 834,93 €

Velkaosuus

6 665,07 €

Velaton hinta

12 500,00 €

Vastike

Hoitovastike

13,65 € / kk

Pääomavastike

7,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

20,90 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

12,00 € / hlö / kk

Kohteen lisätiedot
Pintamateriaalit: Asuintilojen lattiapinnoitteena kuivissa tiloissa on laminaatti. Kylpyhuoneessa sekä mahdollisessa saunassa on keraaminen laatta. Asuinhuoneistojen sisäseinät ovat pääsoin maalattuja. Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta. Keittiön kalustevälitilassa on kalustelaminaatti. Asuinhuoneiden sisäkatot ovat pääosin ruiskutasoitettua ontelolaattaa tai maalattua kipsilevyä. Kylpyhuoneissa on terveoksainen kuusipaneeli. Säilytystilat: Irtaimistovarasto.
Kohteen kunto
Hyvä
Palvelut
Keskustan palvelut kävelyetäisyydellä. Koulut: Onkilahden koulu: 342 m, Vasa Övningsskola, Gymnasium: 1,1 km, Vöyrinkaupungin koulu: 550 m, Vaasan kristillinen koulu: 736 m, Vaasan lyseon lukio: 1,05 km
Liikenneyhteydet
Rautatieasema ja matkakeskus kävelyetäisyydellä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
26 autopaikkaa, joista 8 kpl autokatospaikkoja. Autopaikat myydään erikseen omina osakkeinaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vaasa

Asuinalueena Vöyrinkaupunki, Vaasa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lakea asuntomyynti

Lakea Oy, Vaasa

Lakea Oy, Vaasa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.