Open Market Suomi

Autotalli

Lentolantie 34 B, Kallio / Kannisto, Lentola, Kangasala

Hinta

47 310 €

Koko

33,2

TERVETUOLA ENSIESITTELYYN RAKENNUSVAIHEESSA PAIKANPÄÄLLE ! HANKI TÄSTÄ ITSELLESI TILAT! TILOIHIN RAKENNETAAN VESIKIERTOINEN LATTIALÄMMITYS, JOSSA LÄMMÖNLÄHTEENÄ ON MAALÄMPÖ ! Kiinteistö Oy Kangasalan Kalliolinna B on uniikki uutuuskohde Kallion yritysalueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen keskustasta (n.10km). Kalliolinnasta on lyhyt ajomatka Lahdentielle ja Kehätielle. TALLISI OY ON VALTAKUNNALLINEN TOIMITILA- JA HALLIKIINTEISTÖJEN RAKENTAJA. Tarjoamme eri kokoisia tilaratkaisuja, olipa tarpeesi sitten toimitila yritykselle tai yksityinen omaisuuden talvisäilöminen, varastointi tai harrastaminen. Tallisi Oy rakentaa kiinteistöjä hyvien yhteyksien päähän Suomen suurimpiin kaupunkeihin, mikä takaa sinulle helppokulkuisen ja logistisesti järkevän sijainnin. OSAKE, JOKA VASTAA TILANTARVETTASI. Tallisi Oy myy toimitila- ja hallikiinteistöjä Suomen suurimpiin kaupunkeihin. Kiinteistöt muodostuvat erisuuruisista osakkeista, jotka tarjoavat ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin yritystoimintaan, varastointiin, harrastamiseen ja talvisäilöntään. Kiinteistöt sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä, jolloin asioiminen on vaivatonta ja nopeaa. VARASTOINTIIN Omassa talliosakkeessa varastoit kätevästi ympäri vuoden. Näin suojaat omaisuutesi ilkivallalta ja säältä, eikä sinun tarvitse uhrata asuinpihaasi säilytyspaikaksi. Omaan varastoon säilöt omaisuuden turvallisesti myös silloin, kun edessä on tilapäinen muutto muualle. HARRASTAJILLE Tarjoamme karavaanareille, mobilisteille, veneilijöille, motoristeille ynnä muille harrastajille toimivat ja turvalliset tilat säilöntään ja huoltotöitä varten. Hyvin huolehdittuna omaisuutesi arvosi säilyy. Osta osake harrastamiseen yksin tai porukalla! YRITYKSILLE Tarjoamme muunneltavia yritystilaratkaisuja pk-yrityksille. Tilat Kiinteistö Oy Kangasalan Kalliolinna B:ssa ovat noin 51,4m2, 47,8m2, 37,65m2, 33,3m2, 33,4m2, 32,2m2, 28,95m2, 25,5m2 ja 25,3m2 varastot ja niitä voidaan tarpeen mukaan yhdistellä isommiksi kokonaisuuksiksi. Tilat rakennetaan hyvälle paikalle Lentolantielle, Vatialantien ja Lahdentien tuntumaan. OMINAISUUDET • Edullinen ja ympäristöystävällinen maalämpö • Vesikiertoinen lattialämmitys • Mahdollisuus yhdistää halleja suuremmiksi kokonaisuuksiksi • Sisäkorkeus jopa 5m • Parvimahdollisuus • Vesijohto ja viemärivalmius (Tiloissa, vesimittarit valmiina) • Lämmöneristetty nosto-ovi, joissa myös käyntiovi ja päädyssä olevissa halleissa käyntiovimahdollisuus • Nosto-ovessa ikkunat yläosassa ovea, joista luonnonvaloa tulee sisälle • Paljon parkkitilaa, maksuton pysäköinti TERVETULOA ESITTELYYN! Myynti ja esittelyt: Wille Peltonen / Wipeway Oy Open Market Kiinteistönvälitys yrittäjä,LKV,LVV,KiAT,YAT,HTHJ, julkinen kaupanvahvistaja Kaaritie 13 A 13, liiketila 37600 VLK. wille.peltonen@openmarket.fi Puh.045 657 5412

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
7930672
Sijainti
Tyyppi
Pinta-ala
33,2
Kokonaispinta-ala
33,2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatiedot yhtiöjärjestyksen ja rakennuslupapiirrustuksien mukaan.
Rakennusvuosi
2020
Vapautuminen
Vapautuu: 31.10.2020
Velaton hinta
  • 47 310 €
  • ( Myyntihinta 22 397 € + Velkaosuus 24 913 €)
Myyntihinta
  • 22 397 €
Velkaosuus
24 913 €
Yhtiövastike
  • 132,47 € / kk
  • (Hoitovastike 76,36 € / kk + Rahoitusvastike 56,11 € / kk)
Lisätiedot maksuista
Vesimaksu: oma mittari Varainsiirtovero 2%, maalämpöinvestointihoitovastike 18,26eur/kk, (ilmoitettu rv. lyhennysvapaan jälkeen on 202,52eur/kk sisältää lyhennyksen ja koron 6,1eur/m2/kk)
Kohteen lisätiedot
Tilan sisäkorkeus 5000mm mahdollistaa korkeutensa puolesta parven rakentamisen. Tilan nosto-ovi on 3000mm x 3700mm. PINNAT: Lattia, betonilattia, jossa lattiapinnoite on vesiohenteinen epoksimaali. Seinät: Osakkeidenväliset sivuseinät pääasiassa metallikasettiseiniä, osassa toinen sivuseinä on vaneroitu ja maalattu. Nosto- oven vastainen seinä maalattu kipsiseinä, ilman tasoitetöitä. Katto: Maalattu kipsilevy, ilman tasoitetöitä. Pintamateriaalit: Ks.rakennustapaseloste VARUSTETASO: Voimavirta, lattialämmitys, LED valaistus, erillinen käyntiovi nosto-ovessa, vesijohtovalmius, viemärivalmius wc:lle, lattiakaivo hiekan- ja öljynerotuksella.
Kohteen kunto
Ei luokiteltu
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Tontin omistus
Vuokra
Tontin pinta-ala
1 951,2
Kaavoitustiedot
wille.peltonen@openmarket.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Kauppa noin 500m-1km
Liikenneyhteydet
Bussi

Wille Peltonen

yrittäjä LKV, LVV, KiAT, YAT, YJEAT, HTHJ, HTHJ PLUS, julkinen kaupanvahvistaja

Open Market Suomi

Open Market Suomi
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Open Market Suomi

placec/o Mäkitorpantie 11,
00620 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.