Arkta Reponen Oy

Kerrostalo | 3H + KT + S

Ylismäenkuja 12 A26, Olari, Espoo

Hinta

339 800 €

Koko

58,5 m²

Vuosi

2023

Kompakti saunallinen kolmio, missä lasitettu parveke tuo mukavasti lisää tilan tunnetta! Kulmahuoneisto, missä isot ikkunat kahteen suuntaan. A-energialuokan Asunto Oy Espoon Olarin Lysti on valmistunut omalle tontille hyvien yhteyksien äärelle! Asuinkortteli: Tyylikäs kuusikerroksinen Lysti sijoittuu uuden Vanbronniityn korttelialueen parhaalle paikalle, Lystimäen vehreän metsäalueen edustalle upein puistonäkymin. Asuinkortteliin kuuluu myös pysäköintitalo, jonka katto on pyhitetty korttelin asukkaiden viihtyisäksi oleskelualueeksi: katolla on minigolfrata, ulkokuntoilualue, pöytäryhmiä ja viheristutuksia. Kattotasolta on avarat näkymät viereisen metsän ylle ja lähiympäristöön! Energiatehokas: Lystin A-energialuokka näkyy pienempänä energiankulutuksena ja kustannussäästöinä. Asumiskustannuksia pienentää myös Lystin katolla oleva aurinkosähköjärjestelmä, jonka tuottaman energian hyödyntää yhtiö. Sekä ympäristö että lompakko kiittää. Oma tontti: Koska Lystillä on oma tontti, ei asukkailla ole maksettavana vuokratonttisten yhtiöiden erillisiä vuokravastikkeita. Asukkaan asumiskulut ovat siis omatonttisessa Lystissä pienemmät. Hyvä sijainti: Kortteli, jossa Lysti sijaitsee, sijoittuu Ylismäen, Olarin, ja Kehä II kulkuyhteyksien syliin. Espoon keskuspuisto ulkoilu- ja hiihtoreitteineen sekä muut monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä. Lystistä on myös huippuhyvät yhteydet mm. kauppakeskuksiin ja metrolle. Alueella on erinomainen suomenkielisten ja kansainvälisten koulujen ja päiväkotien tarjonta. Asunnot: Lystin viehättävät pohjaratkaisut mahdollistavat toimivan arjen. Lattialämmitys tuo mukavuutta, mahdollistaa korkeat ikkunat ja monipuolisen sisustamisen. Asuntojen materiaalit ovat kauniit ja esimerkiksi vakiolattiamateriaalina on parketti. Pienemmissä asunnoissa lisätilaa tuo koko asunnon levyinen parveke ja isoimmissa asunnoissa parvekkeita on jopa kaksin kappalein. Lasitettu parveke puistonäkymin toimii kuin lisähuone, jossa voit viihtyä pitkälle syksyyn. Useimpiin asuntoihin on asennettu ilmalämpöpumppu viilennystä varten, tuomaan lisää viihtyvyyttä asumiseen! Talo: Ylimmän kerroksen parvekkeellinen yhteissaunatila kutsuu rentoutumaan ja kerhohuone taipuu niin työ- kuin juhlatilaksi. Korttelialueelta löytyy kolme leikkialuetta perheen pienille. Erikseen ostettavat autopaikat löytyvät autohallista ja pysäköintitalosta. Yhtiö on savuton. Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely: taru.vainio-kaski@arkta.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 21.4. 09:00 - 09:45

Esittely pidetään kohteen sisustetussa malliasunnossa A34! Esittelijänä Kiinteistömaailman kiinteistönvälittäjä Pirjo Heide p. 0400 974929. Ole yhteydessä ja kysy myös yksityisesittelyjä muihin asuntokokoihin!


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
7988941
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3H + KT + S
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
58,5 m²
Kerrokset
5/6
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Muuttovalmis
Vapautuminen
Arviolta 8/2023
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

118 974,45 €

Velkaosuus

220 825,55 €

Velaton hinta

339 800,00 €

339 800,00 €

Neliöhinta

5 808,55 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Vastikkeet lyhennysvapaakaudella:

31.8.2023 - 31.8.2025

Hoitovastike

234,00 € / kk

Pääomavastike

929,82 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 163,82 € / kk


Vastikkeet 1.9.2025 alkaen:

Hoitovastike

234,00 € / kk

Pääomavastike

1 731,56 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 965,56 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Rahoitusvastike (lyhennysvapaa): sis. pelkän koron osuuden. Kokonaisvastike on laskettu lyhennysvapaalle ajalle. Rahoitusvastike (lyh. vapaan jälkeen): sis. rahoitusvastike+korko.

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, lattialämmitys huoneistoissa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: betoni
Keittiön kuvaus
Napakat, mutta toimivaksi suunnitellut keittiöt antavat lisää tilaa oleskelutiloille ja erilaisille sisustusratkaisuille. Asunto Oy Espoon Olarin Lystissä on neljä veloituksetonta tyylipakettia, joista pääset valitsemaan mieluisat materiaalit muutostyöaikataulujen puitteissa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneet ovat laatoitetut, ja katto on tervaleppäpaneloitu. Kylpyhuoneessa on Temalin peilikaappi, sekä allas ja allaskaluste kahdella laatikolla. Kääntyvä suihkuseinä antaa lisää tilaa, kun suihku ei ole käytössä. Lisäksi on pesukone- ja kuivausrumpuvaraus. Asunto Oy Espoon Olarin Lystissä on neljä veloituksetonta tyylipakettia, joiden laattavalikoimasta pääset valitsemaan mieluisat materiaalit muutostyöaikataulujen puitteissa.
Saunan kuvaus
Asunnot, joissa on asuntosauna: seinät, kattopinnat ja lauteet ovat tervaleppää. Yhtiön ylimpään kerrokseen tulee talosauna
Olohuoneen kuvaus
Espoon Olarin Lystin kotien sisätilat on suunniteltu mahdollistamaan toimiva ja tarpeiltaan vaihteleva arki. Kantavana teemana on tehokas tilankäyttö, joka jättää enemmän mahdollisuuksia asukkaalle. Asunto Oy Espoon Olarin Lystissä on valittavanasi tyylipaketit, ja esimerkiksi parkettivaihtoehtoja on kolme, joista pääset valitsemaan mieluisan kohteen muutostyöaikataulujen puitteissa.
Makuuhuoneiden kuvaus
Nykyaikaiset seinän sisään liukuvat ovet hyödyttävät etenkin pienempiä makuuhuoneita, kun ovilehden avautumistilaa ei tarvitse pitää tyhjillään, vaan nekin neliöt saa hyötykäyttöön. Makuuhuoneissa on kiintokalusteet tai vaatehuone asunnon pohjakuvan mukaisesti.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
tasakatto/kermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Juhani Mauno Kiinteistötahkola Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kerhohuone ja taloyhtiön saunatila, ulkoiluvälinevarastot ja huoneistokohtaiset varastokomerot. Lisäksi parkkitalon kattokerroksen minigolf-rata, ulkokuntoilualue ja puutarhakalusteryhmät korttelin yhtiöiden yhteiskäytössä.
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
1 870 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Alueella, Olarin palvelut n. 1km, Iso Omena n. 2,5km. Koulut: Alueella
Liikenneyhteydet
Bussit n.100m, lähin metro Iso Omena n. 2,5km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Osakepaikkoja, osa sähköauton latauspisteellisiä. Osa paikoista sijaitsee autohallissa, osa erillisessä pysäköintitalossa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Olari, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Asunto Oy Espoon Olarin Lysti

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
A27
3H+KT
66 m²
5
132 559,03 €
378 800 €
Vapaa
A32
3H+KT+S
58,5 m²
6
124 206,19 €
354 900 €
Vapaa
A33
3H+KT
66 m²
6
136 390,58 €
389 800 €
Vapaa
A34
2H+KT
50 m²
6
106 696,98 €
304 900 €
Varattu
AP5
Autopaikka
12 m²
14 900 €
14 900 €
Vapaa
MP4
Autopaikka
4 m²
5 000 €
5 000 €
Vapaa

Taru Vainio-Kaski

myyntipäällikkö

Arkta Reponen Oy

Arkta Reponen Oy
Arkta Reponen Oy

Piispankallio 4,
02200 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.