Kerrostalo | 1h + kt

Pyhtäänkorventie 15e A15, Aviapolis, Vantaa

Hinta

139 865 €

Koko

24,5 m²

Vuosi

2023

Olisiko tämä näppärän kokoinen yksiö sopiva sinulle? Asunnon tilava, lasitettu parveke aukeaa pihan puolelle etelään, joten pääset todella nauttimaan auringonsäteistä. Ensiasunnon ostajalle tarjoamme varainsiirtoveron suuruisen alennuksen 30.4.2024 mennessä tehtyihin kauppoihin. Edun arvo on voimassa olevan varainsiirtoveron verran asunnon velattomasta hinnasta. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tulevaisuuden koti Lentueesta? Haluaisitko energiatehokkaan kodin, jonka sijainti lähivuosien aikana vain paranee? Jatkuvasti kehittyvällä Aviapoliksen alueella sijaitseva Lentue pitää sisällään tehokkaita ja käytännöllisiä muuttovalmiita yksiöitä sekä kaksioita. Alue on muuntautumassa uudeksi, viihtyisäksi ja loistavasti saavutettavaksi asuinalueeksi, joka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän ja Tammiston palvelutarjonnan läheisyydessä. Kaikissa kodeissa on vaaleat materiaalit, mikä lisää valoisuutta ja tilan tuntua – suuri lasitettu parveke tuo reilusti lisätilaa. Ensimmäisen kerroksen asuntoihin kuuluu oma terassi ja piha-alue. Uusiutuvan energian käyttö ja kestävät rakennustavat tekevät asumisesta tässä pienessä taloyhtiössä vastuullista ja energiatehokasta. Pihapiirin jalokivi on puurakenteinen talosauna! Alue Lentueen kodit sijaitsevat kehäradan, suunnitteilla olevan raitiotien sekä lentoaseman läheisyydessä Aviapoliksessa. Kattavat palvelut löydät läheltä Jumbosta sekä Tammistosta. Tuusulanväylä sekä Kehä III on muutaman minuutin matkan päässä ja tuleva Vantaan ratikka parantaa kulkuyhteyksiä vielä entisestään. Aviapolikseen kehitetään jatkuvasti lisää kaupunkitiloja ja toiminnallisuuksia. Keskeisestä sijainnistaan huolimatta alue on mukavan vihreä ja vehreä tarjoten liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia. Lentueen kodit sijaitsevat rauhallisen viheralueen reunalla, Pytinojan virratessa. Alueella on runsaasti ulkoilureittejä ja Haltialan kotieläintila on vartin pyöräilymatkan päässä. Elinkaariviisaudet Lentueen lämmitysmuoto on ekologinen maalämpö, jolla tuotetaan jokaisen kodin lattialämmitys ja kesänaikainen lattiaviilennys. Lisäksi katolla on aurinkopaneelit, joiden tuottama sähkö käytetään kiinteistön tarpeisiin SRV:n ja taloyhtiön solmiman palvelusopimuksen mukaisesti. Kotisi vesimittarin näytöltä seuraat helposti oman asuntosi vedenkulutusta. Piha-alueella käytetään vähähiilisiä pihakiviä, joiden hiilidioksidipäästöt ovat 80 % perinteistä laatoitusta pienemmät. Luonnon monimuotoisuutta vaalitaan hulevesipainanteen yhteyteen tehdyllä dynaamisella istutuksella, joka näyttää erilaiselta jokaisena vuodenaikana. Autopaikat varustetaan lämmityspistorasialla tai sähköauton latausvalmiudella.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
7990123
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
24,5 m²
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Muuttovalmis
Vapautuminen
Heti vapaa.
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

55 949,00 €

Velkaosuus

83 916,00 €

Velaton hinta

139 865,00 €

Neliöhinta

5 708,78 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Yhtiölainan korko on sidottu 12 kuukauden euribor-korkoon lisättynä 1,5% marginaalilla ja se muuttuu viitekoron aikavälein yhtä monta prosenttiyksikköä kuin viitekorko on muuttunut. Velasta perittävä korko määräytyy velan ensimmäisestä nostopäivää seuraavana päivänä (9.2.2023). Velallisella ja pankilla on, riippumatta siitä mitä velkakirjassa on sovittu, oikeus vaatia velasta maksettavan koron marginaalia tarkistettavaksi aikaisintaan kolmen vuoden kuluttua luoton tai sen ensimmäisen erän nostamisesta, sekä sen jälkeen kolmen vuoden välein. Kokonaislaina-aika 25 vuotta ja lyhennysvapaa 8.2.2023-30.12.2025. Ensimmäinen koronmaksu 30.6.2023 ja lyhennys 31.12.2025. Lainan maksutapa on tasalyhennys. Velka erääntyy maksettavaksi viimeistään 31.12.2047. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeella (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Yhtiökokouksen päätöksellä yhtiö voi tehdä lyhennyksiä lainaan jo aikaisemmin, kuin velkakirjan ehtojen mukainen lyhennys alkaisi.

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

68,11 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

19 539,00 €

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Huoneistokohtainen osuus tontin lunastusosuudesta ei sisälly velattomaan hintaan. Ostaja voi halutessaan maksaa asuinhuoneistokohtaisen lunastusosuuden tontista, joka on noin 773,96 euroa/m2 vastaamalla kyselyyn ennen hallinnonluovutuskokousta. Tontin lunastusosuus on laskettu indeksoimalla lunastusosuus tämän hetken tasoon 11/2022 (elinkustannusindeksi 2238). Tarkka lunastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan ja elinkustannusindeksin mukaan. Lunastusosuus ei sisällä lunastuksesta maksettavaksi tulevaa varainsiirtoveroa ja kaupasta syntyviä muita kuluja. Näistä on kerrottu tarkemmin yhtiön myyntihinnastossa. Kiinteistökaupan esisopimuksen mukaisesti Korkia sitoutuu vuosittain marraskuun loppuun mennessä myymään ostajan viimeistään kunkin vuoden elokuun loppuun mennessä ilmoittaman määräosan tontista asunto-osakeyhtiölle kiinteistönkauppana.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Vastikkeet lyhennysvapaakaudella:

29.6.2023 - 29.12.2025

Hoitovastike

164,15 € / kk

Pääomavastike

364,64 € / kk

Tontin vuokravastike

68,11 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

596,90 € / kk


Vastikkeet 30.12.2025 alkaen:

Hoitovastike

164,15 € / kk

Pääomavastike

699,30 € / kk

Tontin vuokravastike

68,11 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

931,56 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hoitovastikkeella katetaan taloyhtiön ylläpitokustannuksia, kuten esimerkiksi isännöintiä ja kiinteistöhuoltoa. Hoitovastiketta maksaa taloyhtiön jokainen osakas ja kustannus jakautuu huoneiston pinta-alan perusteella. Tontinvuokravastike on asunnolle kohdistuva osuus kuukausittaisesta tontinvuokrasta, mikäli huoneistokohtaista osuutta valinnaisesta vuokratontista ei ole lunastettu. Tontinvuokravastiketta peritään tontin pinta-alan perusteella. Pääomavastiketta peritään osakkailta yhtiön rakennusaikaisen pitkäaikaisen lainan lyhennyksiin ja korkoihin. Jos huoneistokohtaisen yhtiölainaosuuden maksaa pois, ei pääomavastiketta peritä. Pääomavastiketta peritään yhtiöjärjestyksen mukaisella jyvitetyllä vastikeluvulla. Pääomavastikearvio lyhennysvapaan jälkeen 0,7 EUR/jyvitetty vastikeluku. Lainan maksusuunnitelman mukaan 1. lyhennyserä on 31.12.2025. Lainan lyhennykseen tarvittavaa pääomavastiketta voidaan kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä silloin, kun lyhennys on suoritettava pankille. Vesimaksuennakko, asuinhuoneistot: 21,00 EUR/hlö/kk (tasauslaskutus huoneistokohtaisen mittauksen mukaan). TV- ja laajakaistavastike 2,2 EUR/huoneisto/kk. Yhtiölainalla tarkoitetaan pankin myöntämää pitkäaikaista lainaa, joka on otettu rakennuksen rakentamista varten. Yhtiölaina jaetaan asuinhuoneistolle yhtiöjärjestyksen mukaisten jyvitettyjen osakelukumäärien mukaisesti. Osakkeenomistajalla on mahdollisuus maksaa omistamaansa asuinhuoneistoon kohdistuva lainaosuus kertasuorituksina tai kuukausittaisissa maksuerissä pääomavastikkeen muodossa. Jos osakkeenomistaja jättää pääomavastikkeen suorittamatta, yhtiö voi ryhtyä asunto-osakeyhtiölain mukaisiin toimenpiteisiin. Näistä toimenpiteistä saattaa aiheutua kustannuksia muille osakkeenomistajille. SRV perustajaosakkaana vastaa myymättömien huoneistojen vastikkeista, kunnes asunnot löytävät uudet omistajat.

Muut maksut

Vesimaksu

21,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Osassa asuntoja on asunnon yhteydessä irtaimistovarasto, jossa on hattuhylly. Eteisessä joko avonaulakko tai komero.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Rakennus liitetään maalämpöön. Lämmön jakelu tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä ja viilennys lattiaviilennyksellä. Yhtiössä on aurinkopaneelit
Keittiön kuvaus
Keittiökalusteiden ovet ja etusarjat ovat Novartin tehtaan vakiomallistoa. Työtaso on väriltään vaaleanharmaata marmorikuviota. Laminaattipintaiseen työtasoon on upotettu 1-altainen allas. Kodinkoneet ovat UPO:n mallistosta. Yksiöiden keittotilassa 2-levyinen induktiokeittotaso, pieni jääkaappi ja kapea astianpesukone. 2h+kt asuntojen keittotilassa on 60 cm leveä induktiokeittotaso, täyskorkea jääpakastinkaappi ja kapea astianpesukone. Keittotiloissa on lisäksi kalusteuuni 60 cm ja hylly mikroaaltouunille.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen laatat ovat Laattapisteeltä. Lattia on keraamista laattaa. Kylpyhuoneen seinät ovat valkoista laattaa, sävyssä LPC Natural White, kiiltävä valkoinen 25 x 40 cm, saumaväri valkoinen. Lattialaatta on sävyssä LPC Neutro, harmaa 10 x 10 cm ja saumaväri on keskiharmaa. Kalusteet ovat Tammiholmalta. Katto on valkolakattua puupaneelia.
Saunan kuvaus
Asukkaiden yhteinen talosauna sijaitsee piharakennuksessa.
Olohuoneen kuvaus
Osassa asunnoista on olohuoneessa komeroryhmä.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneen kaikki seinät on maalattu maalarinvalkoisella: Tikkurila G497 Höyry tai vastaavalla sävyllä. Lattiassa laminaatti. Huonekomerot ovat tehdasvalmisteisia kiintokalusteita. Komeroiden ovet ovat saranoituja, valkoisia melamiiniovia.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Heta Rinta-Pollari / heta.rinta-pollari@isto.fi ISTO Group Oy / asiakaspalvelu@isto.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pihasauna, pyörävarasto, apuvälinevarasto ja huoneistokohtaiset irtainvarastot.
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
2 213 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Lisätietoa tontin omistuksesta

Maanvuokrasopimuksesta voit kysyä kohteen myyjältä

Tontin vuokra-aika päättyy
28.9.2070
Lisätietoa auton säilytyksestä
13
Lisätietoja

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Aviapolis, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Asunto Oy Vantaan Lentue

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
e A01
1h+kt+var
26 m²
1
53 316 €
133 200 €
Vapaa
e A02
1h+kt
24,5 m²
1
53 729 €
134 285 €
Vapaa
e A03
1h+kt
24,5 m²
1
53 729 €
134 285 €
Vapaa
e A04
2h+kt+var
50 m²
1
86 238 €
215 598 €
Vapaa
e A06
2h+kt+var
39 m²
2
71 132 €
177 728 €
Vapaa
e A07
2h+kt+var
50,5 m²
2
87 590 €
219 050 €
Vapaa
e A08
1h+kt
24,5 m²
2
54 839 €
137 075 €
Vapaa
e A09
1h+kt
24,5 m²
2
54 839 €
137 075 €
Vapaa
e A10
2h+kt+var
50 m²
2
89 312 €
223 292 €
Vapaa
e A11
2h+kt+var
39 m²
2
72 696 €
181 728 €
Vapaa
e A12
2h+kt+var
39 m²
3
72 885 €
182 169 €
Vapaa
e A13
2h+kt+var
50,5 m²
3
89 896 €
224 800 €
Vapaa
e A14
1h+kt
24,5 m²
3
55 949 €
139 865 €
Vapaa
e A16
2h+kt+var
50 m²
3
91 561 €
228 985 €
Vapaa
e A17
2h+kt+var
39 m²
3
74 449 €
186 169 €
Vapaa
e A18
2h+kt+var
39 m²
4
75 322 €
188 386 €
Vapaa
e A19
2h+kt+var
50,5 m²
4
93 159 €
232 851 €
Vapaa
e A20
1h+kt
24,5 m²
4
57 503 €
143 771 €
Vapaa
e A22
2h+kt+var
50 m²
4
94 745 €
236 957 €
Vapaa
e A23
2h+kt+var
39 m²
4
76 970 €
192 386 €
Vapaa

Pääkaupunkiseutu

Toimisto

SRV Rakennus Oy, Pääkaupunkiseutu

SRV Rakennus Oy, Pääkaupunkiseutu
SRV Rakennus Oy, Pääkaupunkiseutu

Derby Business Park, Tarvonsalmenkatu 15,
02600 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.