Kerrostalo | 4h + kt

Kellosilta 8A A44, Pasila, Helsinki

Hinta

626 610 €

Koko

88 m²

Vuosi

2023

HYÖDYNNÄ HUIPPUETUMME! Saat kodinostajan etuna 10 prosenttia pois velattomasta hinnasta, kun teet kaupat 31.7.2024 mennessä. Edun arvo on 62 660 euroa. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Läpitalon koti, joka sopii hyvin vaikkapa perheelle! Ikkunoista avautuu näkymät sekä idän että lännen suuntaan. Lasitettu parveke on rauhallisen sisäpihan puolella. Erillinen wc ja vaatehuone helpottavat arkea. Kotiin on valittu Talvi-tyyli, jonka vaaleat sävyt vievät sinut talvisiin tunnelmiin puhtaudellaan ja raikkaudellaan. Mattalakattu tammiparketti luo tyylille vankan pohjan. Raikas, harmoninen ilme jatkuu kylpyhuoneessa ja erillis-wc:ssä, joissa valkoisia seiniä on valittu tasapainottamaan kauniit vaaleanharmaat laatat. Tarkat tiedot asunnon materiaaleista saat asuntomyynniltä. Asunnon materiaalit voivat poiketa yllä olevasta kuvauksesta. Haaveiletko kodista, jonka sijainti on päihittämätön? Pasilan betonisen ulkokuoren alta paljastuu helmi, joka hurmaa asukkaansa kiehtovalla yhdistelmällä vehreyttä ja urbaania kaupunkiympäristöä. Rakenteilla olevassa 13-kerroksisessa Helsingin Kokardissa on vielä vapaana pohjaratkaisuiltaan erinomaisia koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Kokardin laadukkaat kodit yksiöistä neliöihin ovat huolellisesti viimeisteltyjä ja tyylikkäitä ja suurimmassa osassa kodeista on tilava parveke. Arjessa pääset nauttimaan taloyhtiön käytännöllisistä yhteistiloista: hulppeasta saunasta kattoterasseineen sekä etätyö- ja kuntoilutilasta. Kokardi myös kuuluu parhaaseen A-energialuokkaan, joka tuo selkeää säästöä energiakustannuksiin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
ke 19.6. 15:00 - 15:30

Tervetuloa tutustumaan Kokardin koteihin osoitteessa: Kellosilta 8A, 00520 Helsinki!


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
7993119
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
88 m²
Kerrokset
9/13
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Muuttovalmis
Vapautuminen
Vapautuu: 29.12.2023
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

250 003,00 €

Velkaosuus

376 607,00 €

Velaton hinta

626 610,00 €

Neliöhinta

7 120,57 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Rakennuksen valmistumisen jälkeen laina-ajaksi vahvistetaan 25 vuotta. Viitekorko on euribor 12 kk. Marginaali on 0,90% p.a. Jos viitekorko on negatiivinen, viitekoron arvona sopimuksessa noudatetaan 0%. Viitekoron muutokset vaikuttavat pääomavastikkeen määrään. Enintään kolme vuotta yhtiön rakennuksen valmistumisesta ovat lyhennysvapaita. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeella (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä.

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

428,56 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

115 979,00 €

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Huoneistokohtainen osuus tontin lunastusosuudesta ei sisälly velattomaan hintaan. Ostaja voi halutessaan maksaa asuinhuoneistokohtaisen lunastusosuuden tontista, joka on ollut yhtiön valmistumishetkellä 29.12.2023 1 317,94 euroa/m2. Laskennassa on käytetty elinkustannusindeksiä 10/2023, 2318. Tontin hankintahinta sopimuksen allekirjoitushetkellä on ollut 3 742 128,00EUR. Tarkka lunastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan ja elinkustannusindeksin mukaan. Lunastusosuus ei sisällä lunastuksesta maksettavaksi tulevaa varainsiirtoveroa ja kaupasta syntyviä muita kuluja. Näistä on kerrottu tarkemmin yhtiön myyntihinnastossa. Kiinteistökaupan esisopimuksen mukaisesti OP sitoutuu vuosittain lokakuun viimeisenä päivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä myymään ostajan ennalta ilmoittaman määräosan tontista asunto-osakeyhtiölle kiinteistönkauppana.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Vastikkeet lyhennysvapaakaudella:

lyh vapaa 3 vuotta valmistumisesta

Hoitovastike

422,40 € / kk

Pääomavastike

1 461,46 € / kk

Tontin vuokravastike

428,56 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 312,42 € / kk


Vastikkeet lyhennysvapaan jälkeen:

Hoitovastike

422,40 € / kk

Pääomavastike

2 810,50 € / kk

Tontin vuokravastike

428,56 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

3 661,46 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hoitovastikkeella katetaan taloyhtiön ylläpitokustannuksia, kuten esimerkiksi isännöintiä ja kiinteistöhuoltoa. Hoitovastiketta maksaa taloyhtiön jokainen osakas ja kustannus jakautuu huoneiston pinta-alan perusteella. Tontinvuokravastike on asunnolle kohdistuva osuus kuukausittaisesta tontinvuokrasta, mikäli huoneistokohtaista osuutta valinnaisesta vuokratontista ei ole lunastettu. Tontinvuokravastiketta peritään tontin pinta-alan perusteella Pääomavastiketta peritään osakkailta yhtiön rakennusaikaisen pitkäaikaisen lainan lyhennyksiin ja korkoihin. Jos huoneistokohtaisen yhtiölainaosuuden maksaa pois, ei pääomavastiketta peritä. Pääomavastiketta peritään yhtiöjärjestyksen mukaisella jyvitetyllä vastikeluvulla. Pääomavastikearvio lyhennysvapaan jälkeen on 3,50 e/jyvitetty vastikeluku. Lainan maksusuunnitelman mukaan 1. lyhennyserä maksetaan 31.1.2027. Lainan lyhennykseen tarvittavaa pääomavastiketta voidaan kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä silloin, kun lyhennys on suoritettava pankille. Vesimaksuennakko, asuinhuoneistot: 25 e/hlö/kk (tasauslaskutus huoneistokohtaisen mittauksen mukaan). TV- ja laajakaistavastike: 2,20 e/huoneisto/kk. Yhtiölainalla tarkoitetaan pankin myöntämää pitkäaikaista lainaa, joka on otettu rakennuksen rakentamista varten. Yhtiölaina jaetaan asuinhuoneistolle yhtiöjärjestyksen mukaisten jyvitettyjen osakelukumäärien mukaisesti. Osakkeenomistajalla on mahdollisuus maksaa omistamaansa asuinhuoneistoon kohdistuva lainaosuus kertasuorituksina tai kuukausittaisissa maksuerissä pääomavastikkeen muodossa. Jos osakkeenomistaja jättää pääomavastikkeen suorittamatta, yhtiö voi ryhtyä asunto-osakeyhtiölain mukaisiin toimenpiteisiin. Näistä toimenpiteistä saattaa aiheutua kustannuksia muille osakkeenomistajille. SRV perustajaosakkaana vastaa myymättömien huoneistojen vastikkeista, kunnes asunnot löytävät uudet omistajat.

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Tarkemmat tiedot materiaaleista löytyvät Sisustusvalinnat-esitteestä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiökalusteiden ovet ja etusarjat ovat Novartin vakiomallistoa ja kodinkoneet Electroluxin valikoimasta. Materiaalit Sisustusvalinnat-esitteen tyylien mukaisesti. Lattioiden, seinien ja kattojen pinnat olohuoneen mukaisesti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattiat ovat laatoitettu Laattapisteen 10x10 cm laatalla. Seinät ovat laatoitettu valkoisella kiiltävällä tai mattapintaisella laatalla Sisustusvalinnat-esitteen tyylien mukaisesti. Katto on tervaleppää. Märkätilojen allaskalusteet ja peilikaapit ovat Laattapisteen valikoimasta. Hanat ja suihkut ovat Oraksen - ja wc-istuin Gustavsbergin valikoimasta. Osassa asunnoista on erillinen wc.
Saunan kuvaus
Osassa asunnoista on sauna. Laudetasot ja askelmat ovat tervaleppää. Seinät ja katto on paneloitu tervalepällä. Katossa on Cariitin kuituvalot.
Olohuoneen kuvaus
Lattiat ovat parkettia tyylien mukaisesti. Seinien pinnat on maalattu maalarin valkoisella. Kattopinnat ovat ruiskutasoitettu. Asuinhuoneistojen väliovet ovat huullettuja tehdasmaalattuja laakaovia tai seinän päälle liukuvia liukuovia. Oven karmit ja karmilistat ovat puuta. Ovipainikkeet, kilvet ja vääntönupit Sisustusvalinnat-esitteen mukaisesti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiat ovat parkettia tyylien mukaisesti. Seinien pinnat on maalattu maalarin valkoisella. Kattopinnat ovat ruiskutasoitettu. Makuuhuoneiden huonekomerot ovat tehdasvalmisteisia kiintokalusteita. Osassa maakuuhuoneista komerot on varustettu liukuovin huoneiston pohjapiirustusten mukaisesti.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
Tasakatto/bitumikermikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Vantaa Oy/ asiakaspalvelu.vantaa@oi.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Yhtiössä on lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto sekä pesula, jotka sijaitsevat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.13. kerroksen talosaunan yhteydessä on kerhotila ja runsaan 100 m2 kattoterassi, josta aukeaa maisemat Pasilan kattojen ylle. Kellarikerroksen varastossa 2 sijaitsee tavaralainaamo, jonka yhtiö voi varustaa tarpeidensa mukaan. Viereisessä talossa sijaitsee kuntoilutila, johon myös Kokardin asukkailla on käyttöoikeus. Nämä edellä mainitut tilat ovat yhteiskäytössä tontin 6 kanssa. Yhtiössä on yhteinen ulkoiluvälinevarasto ja jätehuone viereisen yhtiön tiloissa. Irtaimistovarastot sijaitsevat Kokardin kellarikerroksissa.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
574 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Lisätietoa tontin omistuksesta

Maanvuokrasopimuksesta voit kysyä kohteen myyjältä

Kaavoitustiedot
Helsingin Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
179 266,90 € / vuosi
Palvelut
Lähistöllä sijaitsee kauppakeskus Tripla, Pasilan kirjasto, Käpylän liikuntapuisto, Mäkelärinteen uimahalli, Messukeskus sekä Keskuspuiston ulkoilumaastot. Koulut: Mäkelärinteen lukio, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Päiväkoti Ratamo sekä Pasilan Peruskoulu
Liikenneyhteydet
Juna-asema 350 metriä sekä bussi & raitiovaunu 150 m
Lisätietoa auton säilytyksestä
21 kpl Asemamiehenkadun Pysäköinti Oy:ssä + 8 kpl Itä-Pasilan Pysäköinti Oy:ssä
Lisätietoja

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pasila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Asunto Oy Helsingin Kokardi

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
A A01
2h+kt
43 m²
1
103 984 €
260 630 €
Vapaa
A A02
1h+kt
27,5 m²
2
86 247 €
216 160 €
Vapaa
A A03
2h+kt
39,5 m²
2
104 295 €
261 410 €
Vapaa
A A04
1h+kt
35 m²
2
94 333 €
236 440 €
Vapaa
A A05
3h+kt+s
81 m²
2
175 283 €
439 330 €
Vapaa
A A06
2h+kt
53 m²
2
123 597 €
309 790 €
Vapaa
A A07
2h+kt
46 m²
2
115 511 €
289 510 €
Vapaa
A A08
1h+kt
27,5 m²
3
89 979 €
225 520 €
Vapaa
A A09
2h+kt
39,5 m²
3
109 903 €
275 460 €
Vapaa
A A10
1h+kt
35 m²
3
238 973 €
238 973 €
Vapaa
A A12
2h+kt
53 m²
3
131 071 €
328 520 €
Vapaa
A A13
2h+kt
46 m²
3
293 654 €
293 654 €
Vapaa
A A14
1h+kt
27,5 m²
4
92 156 €
230 980 €
Vapaa
A A15
2h+kt
39,5 m²
4
113 013 €
283 260 €
Vapaa
A A16
1h+kt
35 m²
4
102 118 €
255 950 €
Vapaa
A A17
3h+kt+s
81 m²
4
193 341 €
484 590 €
Vapaa
A A18
2h+kt
53 m²
4
135 435 €
339 450 €
Vapaa
A A19
2h+kt
46 m²
4
125 784 €
315 260 €
Vapaa
A A20
1h+kt
27,5 m²
5
94 644 €
237 220 €
Vapaa
A A21
2h+kt
39,5 m²
5
116 444 €
291 850 €
Vapaa
A A22
1h+kt
35 m²
5
105 228 €
263 750 €
Vapaa
A A23
3h+kt+s
81 m²
5
199 872 €
500 970 €
Vapaa
A A24
2h+kt
53 m²
5
139 789 €
350 370 €
Vapaa
A A26
1h+kt
27,5 m²
6
96 831 €
242 690 €
Vapaa
A A27
2h+kt
39,5 m²
6
119 554 €
299 650 €
Vapaa
A A28
1h+kt
35 m²
6
108 037 €
270 780 €
Vapaa
A A29
3h+kt+s
81 m²
6
206 724 €
518 140 €
Vapaa
A A30
2h+kt
53 m²
6
144 153 €
361 300 €
Vapaa
A A31
2h+kt
46 m²
6
133 248 €
333 980 €
Vapaa
A A32
1h+kt
27,5 m²
7
99 008 €
248 150 €
Vapaa
A A33
2h+kt
39,5 m²
7
122 975 €
308 230 €
Vapaa
A A34
1h+kt
35 m²
7
110 836 €
277 800 €
Vapaa
A A35
3h+kt+s
81 m²
7
513 149 €
513 149 €
Vapaa
A A36
2h+kt
53 m²
7
148 507 €
372 220 €
Vapaa
A A37
2h+kt
46 m²
7
136 990 €
343 350 €
Vapaa
A A38
1h+kt
27,5 m²
8
101 185 €
253 610 €
Vapaa
A A39
4h+kt
88 m²
8
242 529 €
607 880 €
Vapaa
A A40
3h+kt+s
75,5 m²
8
211 399 €
529 850 €
Vapaa
A A41
2h+kt
53 m²
8
154 115 €
386 270 €
Vapaa
A A42
2h+kt
46 m²
8
141 033 €
353 490 €
Vapaa
A A43
1h+kt
27,5 m²
9
103 673 €
259 850 €
Vapaa
A A45
3h+kt+s
75,5 m²
9
217 619 €
545 450 €
Vapaa
A A46
2h+kt
53 m²
9
158 469 €
397 190 €
Vapaa
A A47
2h+kt
46 m²
9
144 775 €
362 860 €
Vapaa
A A48
1h+kt
27,5 m²
10
107 415 €
269 220 €
Vapaa
A A49
4h+kt
88 m²
10
262 142 €
657 040 €
Vapaa
A A50
3h+kt+s
75,5 m²
10
227 892 €
571 200 €
Vapaa
A A51
2h+kt
53 m²
10
165 632 €
415 140 €
Vapaa
A A52
2h+kt
46 m²
10
150 995 €
378 460 €
Vapaa
A A53
1h+kt
27,5 m²
11
112 080 €
280 920 €
Vapaa
A A54
4h+kt
88 m²
11
276 458 €
692 930 €
Vapaa
A A55
3h+kt+s
75,5 m²
11
240 352 €
602 420 €
Vapaa
A A56
2h+kt
53 m²
11
174 350 €
436 990 €
Vapaa
A A57
2h+kt
46 m²
11
158 780 €
397 970 €
Vapaa
A A58
1h+kt
27,5 m²
12
116 444 €
291 850 €
Vapaa
A A59
4h+kt
88 m²
12
291 095 €
729 610 €
Vapaa
A A60
3h+kt+s
75,5 m²
12
608 285 €
608 285 €
Vapaa
A A61
2h+kt
53 m²
12
441 235 €
441 235 €
Vapaa
A A62
2h+kt
46 m²
12
166 254 €
416 700 €
Vapaa

Pääkaupunkiseutu

Toimisto

SRV Rakennus Oy, Pääkaupunkiseutu

SRV Rakennus Oy, Pääkaupunkiseutu
SRV Rakennus Oy, Pääkaupunkiseutu

Derby Business Park, Tarvonsalmenkatu 15,
02600 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.