Omakotitontti

Lukkolankatu, Pikonlinna, Kangasala

Hinta

76 300 €

Koko

776

Pikonlinnan Lukkolankadun alueella on myynnissä/vuokrattavana 12 omakotitonttia. Tonttien pinta-alat vaihtelevat 726m²-891m². Pikonlinna sijaitsee ainutlaatuisen kauniissa, mäntymetsäisessä maisemassa. Alue henkii historiaa ja arvokkuutta. Alueella on polkuja rannan tuntumassa. Lukkolankadun ympärillä on väljyyttä ja luontoa rakentamiseen ja asumiseen. Alueelle on valmistunut yhdyskuntatekniikka kesällä 2013. Yhdyskuntateknisten rakentamiskustannusten korvaus sisältää vesijohdon ja viemärin liittymismaksut. Jätevesiviemäriin liittyminen on teknisesti mahdollista viettoviemärillä. Rakennuksen alin viemäröitävä lattiataso määrittelee tarvitseeko tontti kiinteistökohtaista pumppaamoa. Asuinrakennusten rakennusoikeus on 200 k-m² ja talousrakennusten 60 k-m². Kerrosluku tulee olla Lukkolankadun eteläpuolella II. Rakennuksen julkisivumateriaalina tulee käyttää rappausta tai laudoitusta. Muutoin suunnittelussa noudatetaan alueen asemakaavaa ja rakentamistapaohjeita. Tontin vuokra on 6% maapohjan hinnasta.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
924095
Sijainti
Kohteen selite
12 omakotitonttia
Lisätietoja pinta-alasta
726-988
Myyntihinta
  • 76 300 €arrow_upward
  • 57 200 €
Lisätiedot maksuista
Myyntihinta sisältää yhdyskuntateknisten rakentamiskustannusten korvauksen 18 200 euroa sekä lohkomis- ja mittauskustannukset 900 euroa. Vuokrattaessa ne tulevat maksettavaksi liityttäessä vesi- ja viemäriverkostoon. Tonteista peritään varausmaksu 500 euroa, jota ei palauteta eikä hyvitetä tontin hinnasta.
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
776
Rakentamaton
Ei
Rakennusoikeuden pinta-ala
260
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Asuinrakennuksen rakennusoikeus on 200 k-m² ja talousrakennuksen 60 k-m².
Palvelut
Palvelut: Kangasalan keskustaan on n. 4 km, josta löytyy mm. kirjasto, uimahalli, linja-autoasema yms. Tampereelle n. 20km.
Liikenneyhteydet
Pikonlinnasta on hyvä julkiset liikenneyhteydet. Pikonlinnaan kulkee mm. Tampereen joukkoliikenteen linja-auto nro 40. Tarkemmin tietoa aikatauluista https://aikataulut.tampere.fi/
Ajo-ohjeet
Kangasalan keskustasta Ruutanaan päin. Ruutanantieltä oikealle Pikonlinnaa kohti.

Kangasalan kaupunki

placeUrheilutie 13,
36200 KANGASALA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.