Omakotitontti

Särkimo 1105, Särkimo, Vöyri

Hinta

88 000 €

Koko

2 200

Komea kartanopaikka tai lomakylä. Saariston korkein piste. Lapinmaisema ja rauhallinen alue. Mahdollista ostaa oikein iso alue. Myös naapuri lupaa myydä samankokoinen tontti. Talo voi lohkottaa ulos tai ostaa sekin. Se on ulosvuokrattu, www.airbnb.fi Oma lampi ja oma kaivo/vesipiste. Sähkö tontinrajalla,sekä kunnanvesi jo vedetty tontinrajalle. Tie on tehty. Hyvä investointi kun tontin hinnat vaan nousee heti vaasan pohjoispuolella. Särkimon kylä on saariston keskusta,missä löytyy kyläkauppa,koulu, lastentarha ja urheilukeskus.Tontti + omakotitalo pakettihintaan! 88.000 + 88.000 . Vaihdossa voi ottaa vetoauto, asuntoauto tai vene. Nice big mountin in the west cost arccipelago , just north of Vasa city. Garden is ready. Unic natural land with ready made road, You have too see it.! Perfect snowmobiledriving wintertime, jetski summertime. Possible too buy more land,too a good prize. Own land + house now -packet prize! House is for rent www.airbnb.fi

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
932732
Sijainti
Kohteen selite
OMA
Lisätietoja pinta-alasta
Mahdollista ostaa isompi tai useita tonttia ennen lohkotetaan.Perustontiin sisältyy 2200.Ge ett anbud!/byte/vaihtoa?
Vapautuminen
1.5.2019. Talo on ulosvuokrattu .The house is on rent www.airbnb.com
Myyntihinta
  • 88 000 €arrow_downward
  • 95 500 €
Tiemaksu
180,00 € / vuosi
Jätehuolto
25,00 € / kk
Lisätiedot maksuista
Lohkottamismaksut, tiehoitomaksu xx eur / kk. vesimaksut. Myyntihinta maksatte meidän pankissa, Nordea Bank. Vaihdossa uudempi asuntoauto.HUOM! Mahdollista ostaa vielä isompi tontti. Tai kaikki tontit ja kiinteistöt. Talo on ulosvuokrattu. Good investment, House on rent and promision too build much more.
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Erilaisia mahdollisuuksia.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
2 200
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Ei
Rakennusoikeuden pinta-ala
220
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kunnan kartoissa se on merkattu asuntoalueeksi. Ostajalta kiinni jos siitä suunnitellaan vapaa-ajantontiksi tai omakotitalotontiiksi. Kartano tai "viini-linna" sopiisi tänne mainiosti. Lähiseudun parhaat mustikka-,vadelma-,pihjalaja- ja puolukkapaikat.
Kaavoitustiedot
Rantakaava tehty. www.voyri.fi
Palvelut
Alle 3 km on koulu/lastentarha, yleinen ranta, venesatama, urheilukeskus. ABC Maxmo 15 km. Kyläkauppa Österöössä, molempiin pääseette veneellä sekä asafalttitien pitkin.
Liikenneyhteydet
Linja-auto ja kylätaksi. Lähettipalvelu lähellä.
Ajo-ohjeet
Suunta on Österö. Vaasan-kokkolan rannikkotie 8-tie , Vöyrin-Österön risteyksessä , tasa 20 km mereen päin. Toinen tie kulkee Maksamaan kirkkokylän läpiin. 200 metri kirkon ohitte lähtee tie Särkimoon,sekä Österöön. 2 km Särkimo palokunnan ohiitse löytyy "Blue berry Hill.! Särkimon kylä, vuoden kylä 2012 ! Soita ennen, omistaja on Pietarsaaressa töissä. Isompi alue edullisesti !
Näkymät
Särkimon kalliot, merirantaan 200 m, komeat kanavat Särkimon kylässä. Asfalttitie postilaatikon asti. Tievalot alkaa 60 m ulkoovesta.www.varppi.fi, www.nabben.fi, kävelypolku,uimaranta lähellä.
Pihan kuvaus
Kallioita sekä peltoja. Very nice garden
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Rantaoikeus. Mahdollista uida kylän hiekkarannalla, ja useita vaihtoehtoja venepaikalle. Tontille voi liittyä kalastusoikeuksia.

Michael Nybäck

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.