Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Omakotitontti | OKT tontti

Häggesbölenrantatie 11, Porkkala, Kirkkonummi

Hinta

390 000 €

Koko

15 000

Suoraan omistajalta. Uusi osoite on Häggesbölenhaara 24. Neljä muuta rantatonttia on myyty. Lohkottava rantakiintestö Sundnäs on vielä vapaana. Se on kalliorinne laskeutuen loivasti auringonlaskunsuuntaan länteen vuonomaisen Järsö Sundiin, johon pieni joki laskee lahden pohjukkaan parin sadan metrin päässä. Lahti on maastonmuotojen suojaamana tyyni ja lämmin, verrattuna avomeren rantojen raakuudelle. Oma kallio/moreeni/savipohjainen ranta, erinomainen suojasatama ja hyvä yhteys merelle kaikille sisä- ja ulkomeriväylille, niin Turun saariston kuin Helsingin suuntaankin. Hyväkuntoinen autotie tulee tontille. Tontille haetaan poikkeamislupa 320kem2 omakotitalolle. Lahtea on tilan kummaltakin puolen ruopattu ja on toivottavaa että ostaja ruoppaa lahden myös tämän tilan kohdalta. Läjityspaikka on valmiina. Porkkalanniemi on tunnettu aurinkoisuudestaan ja raikkaasta meri-ilmastosta. Saaristomaaseudun rauha. Linnunietä vain 30 km Helsingin ydinkeskustaan, länsiväylän moottoritielle on 10 km, josta yhteydet kaikkin suuntiin, lentokentälle ja pääkaupunkia ympäröiviin palveluihin. Tilat ovat osa 29ha hevostilaa ja on mahdollista neuvotella ratsastusmahdollisuuksista tai tallipaikoista. Suoraan omistajalta e-mail: jeksalonen@gmail.com. Tila kooltaan 1,5ha. Lisämaiden ostosta voi neuvotella, esimerkiksi maatila ilmoituksemme 1,5 ha hevostilasta. Tiedustelut Siina 040-5705764, Juha 050-5011190.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
934013
Sijainti
Kohteen selite
OKT tontti
Vapautuminen
Vapaa
Myyntihinta
  • 390 000 €arrow_upward
  • 340 000 €
Kiinteistövero
300,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kaikki neuvoteltavissa ja lisämaata on mahdollista ostaa ja toisaalta myyjä haluaa vuokrata peltoalueen takaisin itselleen, jolloin kauppahintaa voidaan alentaa.
Vesijohto
  • Porakaivo
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
15 000
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Poikkeamislupa neuvottelut käynnissä
Kaavoitustiedot
Saaristo- ja rannikkoalueiden osayleiskaava
Palvelut
Palvelut: Lastentarha kilometrin kanssa ja Friggesbyn koulu vähän 2 km.
Ajo-ohjeet
Länsiväylältä eli 51:ltä Porkkalantietä merelle niemeenpäin 10,5 km. Heti kolmannen 40km/t merkin jälkeen lastentarhan no 1047 kohdalta oikealle Häggesbölen hiekkatielle ja tätä 1 km. Siitä oikealle Häggesbölen haara tielle jossa rakentamaton tontti uusien rakennusten välissä.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Osin moreeni, osin savi pohjainen 110 metriä pitkä loivasti nimimäinen ranta, jossa tuulilta ja naapureilta suojattu paikka rantasaunalle rantatasanteella.

Juha kts ilmoitus, samoin Siina, Riitta

doneYksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.