Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Suoraan omistajalta, hevostila meren rannalla katsoen auringonlaskunsuuntaan vuonomaiselle Järsö Sundille, joka on maastonmuotojen suojaamana tyyni ja lämmin, verrattuna avomeren rantojen raakuudelle. Erinomainen suojasatama ja hyvä yhteys merelle kaikille sisä- ja ulkomeriväylille, niin Turun saariston kuin Helsingin suuntaankin. Oma rantaa ruhtinaalliset n. 110m. Joki laskee lahden pohjukkaan ja suuremmalla maatilalla, josta myytävä hevostila on osa, on ratsastus/traktoritiet vaihtelevissa maastoissa joen- ja meren rannassa, sekä laaksomaisilla saaristoniityillä ja männikön peittämillä jyhkeillä kallioilla. Hevostilalla (3ha) on valmis 5 hevosen uusi talli ja rakennuslupa toiselle 5 hevosen tallille kooltaan 264 m2 lantakellari mukaan lukien, erinomaisesti valaistu ja hyvin perustettu 40x25m ratsastuskenttä sekä 22m2 saunarakennus ja osin remontoitu 100m2 vanha asuinrakennus, joka on tarkoitus muuttaa talousrakennukseksi ja valita uusi paikka asuinrakennukselle. Hiekkatarhat pysyvät ympäri vuoden kovapohjaisina, salaojitetut niityt kestävät hyvin laiduntamista, kasvavat korkealaatuista heinää pitkälle syksyyn.
On mahdollista ostaa tai vuokrata lisämaata ja kasvattaa tila 4-7ha kokoiseksi. Esim. kovapohjainen kenttä tarvikkeiden varten tai hiekkatarhoja tai lisää laidunta. Tarjolla myös lisää merenranta OKT paikkoja.
Porkkalan niemi on tunnettu aurinkoisuudestaan. Raikkaassa meri-ilmastossa on vähemmän hevosia kiusaavia ötököitä kuin sisämaassa. Saaristomaaseudun rauha. Linnunietä vain 30 km Helsingin ydinkeskustaan, länsiväylän moottoritielle on 10 km, josta yhteydet kaikkin suuntiin, lentokentälle ja pääkaupunkia ympäröiviin palveluihin.

Suoraan omistajalta jeksalonen@gmail.com. Hp 449 t. Lisämaiden ostosta voi neuvotella. Myös keskinäinen osakeyhtiö mahdollisuus, jossa yhteishankkeiden synergiaetu, kuten maneesi ja ratsastustiet tai josta voi ostaa lisäosuuksia koko maatilasta. Tiedustelut Siina 040-5705764, Juha 050-5011190.

Sijainti ja palvelut

Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon

Hae reitti kohteeseen

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Kohteen selite:
Peltoala:
Tilan pinta-ala:
Metsän pinta-ala:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
  • Hinta
Kiinteistövero:
Lisätietoja maksuista:

Asunnon lisätiedot

Kohteen tontti

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
257-433-8-0
Lisätietoa tontista:
Tie perille
Rakennusoikeus:
153,0 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Vanha asuinrakennus, jossa on rakennuslupa 153 kem2 joka voidaan toteuttaa tai muuttaa tämä talousrakennukseksi ja siirtää asuinrakennuksen rakennuspaikka muualle tilalla, haluattaessa myös suurempana.
Kaavoitustiedot:
Saaristo- ja rannikkoalueiden osayleiskaava
Tilan jakaminen:
Tilasta erotetaan sovittavan kokoinen määräala

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Muut lisätiedot

Ranta:
Rannan tyyppi:

Ota yhteyttä

Juha kts ilmoitus, samoin Siina

Yksityinen myyjä
  • Puh: +358405705764

  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Kiinnostuitko kohteesta? Ota yhteyttä myyjään ja kysy lisää! »

Sulje