Jatka selailua uudistuvassa Etuovi.comissa ja anna palautetta!

Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Rakentajalle upea tilaisuus Summan-joen rannalta! 3 250 m2 suuruinen joenrantatontti n. 5 km Haminan keskustasta. Loiva rinne. Omaa rantaviivaa n. 40 metriä. Mahdollisuus liittyä vesiosuuskuntaan! Kysy lisätietoja ja varaa oma esittelyaikasi!

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:

Kohteen lisätiedot

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
75-406-5-449
Tontin pinta-ala:
3 250,0 m²
Tontin nimi:
Joenranta
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Alue varataan erillispientaloista ja erillisistä piharakennuksista muodostuvalle kyläasutukselle sekä maatilatalouteen liittyvälle rakentamiselle. Alueelle saa lisäksi sijoittaa rakennuspaikkakohtaisesti rakennusoikeuden sen salliessa alle 400 m2 laajuisia työskentely-,palvelu-, varasto-, ja liiketiloja, joista ei aiheudu melua, raskasta liikennettä, ilman pilaantumista tai näihin verrattavia ympäristöhaittoja. Rakennuspaikan tulee olla vähintään 3000 m2 suuruinen. Rakennusoikeus on 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Rakennusten kerrosluku on enintään kaksi.Yhdellä rakennuspaikalla saa olla vain yksi enintään kaksiasuntoinen asuinrakennus. Rakennusten sijoittelussa, mitoituksessa, rakentamisessa ja ulkovärityksessä tulee noudattaa perinteistä rakentamistapaa sopusointuisen kyläkuvan luomiseksi. Varasto- ja työtilat tulee sijoittaa erillisiin piharakennuksiin, mikäli niiden rakentaminen asuinrakennuksen yhteyteen ei ole toiminnallisesti välttämätöntä. Rakennusten julkisivujen tulee olla pääasiassa lautaverhoiltuja. Ellei erityistä syytä ole, päärakennus tulee maalata peittomaalilla, piharakennukset punamullan sävyisellä maalilla.Mikäli rakentamispaine tai muu vastaava syy edellyttää, kaupunki laatii alueelle yleiskaavaa yksityiskohtaisemman maankäytön suunnitelman.
Kaavoitustilanne:
Yleiskaava
Kaavoitustiedot:
Haminan kaupunki

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
    Palvelut: Päiväkoti: n. 1km Palvelut: Haminan keskusta n. 5 km Koulut: n. 1 km

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Muut lisätiedot

Rannan tyyppi:
Vesistön nimi:

Ota yhteyttä

OmaKodit / Kymen Asuntokeskus LKV

  • Kirkkokatu 16, 48100 KOTKA
  • Puh: 05-214 191
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio