Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Solid House Oy LKV, Turku
Solid House Oy LKV, Turku
Kohteen kuva

Mökki tai huvila

Kipparintie 129, Lokalahti, Uusikaupunki

Hinta

185 000 €

Koko

72

Vuosi

1975

_____________________________________________________ IHANAT MÖKIT MEREN RANNALLA ______________________________________________________ Ihastuttava kolmen mökin kokonaisuus Lokalahden merellisessä maisemassa. Myytävän kiinteistön rakennukset on itselle rakennettu ja tila ollut saman suvun omistuksessa vuodesta 1975 lähtien. Tämä kohde sopii loistavasti kahden sukupolven kesäpaikaksi tai tontin toinen mökki kesävieraiden käyttöön. Tänne ajaa autolla tontin rajalle asti, mikä helpottaa huomattavasti tavaroiden kuljetusta. Vesiosuuskunnan liittymä on ja samoin myös sähköliittymä. Koko irtaimisto kuuluu kauppaan (ruokailutilan tuoleja lukuun ottamatta), joten nyt mökkeilyn aloittaminen on tehty todella helpoksi. Kokonaisuuteen kuuluu: •Päämökki (47 m2) jossa olohuone, keittokomero ja 2-3 makuusoppea •Vierasmökki (25 m2) jossa iso tupa ja makuusoppi •Saunamökki (12 m2) jossa sauna ja pukuhuone Kaikki mökit ovat perustettu pilarien päälle rinteeseen. Rakennusten alapohja pääsee tuulettumaan eikä kosteusvaurioita täten pääse syntymään. Huopakatteet on myös kertaalleen uusittu, vaikka tarkkaa vuotta ei ole tiedossa. Kaikki mökit ovat kaikin puolin ryhdikkäässä kuosissa. Lisäksi tontilta löytyy: •varastomökki •2 biokäymälää (ylä- ja alapihalla) Rannassa on edellisvuonna uusittu ponttonilaituri, josta pääsee helposti uimaan ja rantaa on ruopattu, joten syvyyttä isommallekin veneelle löytyy. Tontilta on raivattu urakalla puita, ja suurin osa rangoista on jätetty kiinteistölle polttopuiksi. Ihan heti ei klapikuormaakaan tarvitse tilata. Lokalahden kirkolle on 6 km (10 min). Sieltä löytyy K-kauppa, baari, kahvila, kampaamo jne. Etäisyydet ovat muuallekin kohtuulliset: •Uusikaupunki 24 km (30 min.) •Turku 63 km (1 h) •Rauma 70 km (1 h, 10 min) Olisiko tämä ihana kokonaisuus juuri sinun unelmiesi kohde? Tätä helpompaa ei mökkeilyn aloittaminen voi olla. Tartu tilaisuuteen ja osta omaksesi tämä valmis "kattaus". Ota yhteyttä ja sovitaan näyttö, sillä se selviää! ______________________________________________________________ Tervetuloa esittelyyn! Anneli Saario p. 040 0624 928 ______________________________________________________________ Onko asuntosi vielä myymättä ja etsitkö asunnollesi välittäjää? Löysit hänet juuri! Soita tai lähetä sähköpostia ja sovitaan tapaaminen. Hinta-arvio asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton, eikä sido mihinkään. Ota yhteyttä Anneli Saario p. 040 0624 928 tai anneli.saario@solidhouse.fi.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9403776
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Asuintilat yht. n.72 m² (47 m² + 25 m²). Sauna 12m²
Asuintilojen pinta-ala
72
Muiden tilojen pinta-ala
25
Kokonaispinta-ala
97
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatiedot ovat suuntaa antavia ja laskettu ulkomitoista. Päämökki 600x780 = 47m2 + eteläterassi 20 m2 ja pohjoisterassi 13 m2. Vierasmökki 540x460 = 25 m2 + terassi 7 m2. Saunamökki 400x300 = 12 m2 + terassi 6 m2. Tien laidassa sijaitseva varastomökki 400x250 = 10 m2. Pinta-alatietoja ei ole virallisesti tarkistettu eikä kauppahinta perustu pinta-aloihin vaan kokonaisuuteen (maapohja + rakennukset yhdessä)
Kerrokset
1
Rakennusvuosi
1975
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan (nopeasti)
Velaton hinta
  • 185 000 €
Myyntihinta
  • 185 000 €
Lisätiedot maksuista
Myyjän vuosikulut (2017): Vakuutusmaksut 150€, kiinteistövero 362€, jätehuoltomaksut 110€, tienhoitomaksut 51€, vesimaksut 80€ ja sähkö 500€. Yhteensä 1255€. Myyjän vuosikulut eivät välttämättä ole täysin vertailukelpoisia tulevan ostajan kulujen kanssa, koska kuluihin vaikuttavat esim. sähkön ja veden käyttötottumukset.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tulisija
  • Takka
Tehdyt remontit
Mökkeihin on tehty normaalia huoltoja ja korjauksia säännöllisesti. Huopakatteet on uusittu (vuotta ei tiedossa). Merkittävimpiä viime vuosien perusparannuksia ovat olleet rantaan uusittu ponttoonilaituri (2017) ja kompostoiva biokäymälä (2016).
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
takka, sähköpatterit ja ilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
Lisätietoja: Kiinteistö on liitetty Tirkkala-Hakula vesiosuuskuntaan 2003. Liittymismaksut on maksettu. Tonttivesijohto on vedetty rantaan ja sieltä kaikkien 3 rakennuksen seinään.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesiosuuskunnan liittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: hirsi, puu
Keittiön kuvaus
Päämökin keittokomerossa kaapistot, pöytätaso sekä jääkaappi-pakastin, sähköhella keraamisella keittotasolla ja mikroaaltouuni. Vierasmökissä on pöytätaso sekä jääkaappi ja mikroaaltouuni.
Saunan kuvaus
Saunamökissä puukiuas ja kiukaan yhteydessä pieni vesisäiliö veden lämmitykseen.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopakate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
895-496-1-78
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
5 020
Lisätietoja tontista
Kiinteistörekisteriotteen mukainen pinta-ala 0,5020 ha (5020 m2). Tontti on luonnonmukainen ja suorakaiteen muotoinen rinnetontti. Tontilla on mökki, vierasmökki, saunamökki ja varasto ja kaksi kompostoivaa ulkokäymälää. Tontilla on valmiina kevytrakenteinen koira-aita. Tontti rajoittuu etelän puolelta Kipparintiehen ja pohjoisen puolelta ranta-alueeseen. Rannan edustalla on Luttuan saari. Rannasta vasemmalle Ruskiavuorenaukon ja Pörkinrauman kautta pääsee avomerelle. Rannasta oikealle pääsee Lautveden kautta kiertäen avomerelle.
Tontin nimi
PIRKKOLA
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavan mukainen suurin sallittu rakennusala on 150 m².
Kaavoitustiedot
Kiinteistörekisteriotteen mukaan alueella on 17.9.1974 vahvistettu ranta-asemakaava. Kiinteistö on kaavassa merkitty tunnuksella RH, eli omarantainen loma-asuntoalue. Kaavan mukainen suurin sallittu rakennusala on 150 m2
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri

Saario Anneli

Asuntomyyjä, osakas

Solid House Oy LKV, Turku

Solid House Oy LKV, Turku
Solid House Oy LKV, Turku
SKVL jäsenyritys

Solid House Oy LKV, Turku

placeEerikinkatu 13, 3 krs.,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.