Vapaa-ajan tontti

Ylläs Äkäslompolo Röhkömukanmaa (275/1) Kuusipolku, Kolari

Hinta

65 600 €

Koko

1 418

Loma-asuntotontti mäntyä kasvavaa kangasmaata, erinomaisella paikalla, ylhäällä Ylläksen hiihtokeskukseen johtavan tien läheisyydessä. Täältä omalta loma-asunnoltasi on helppo lähteä ulos patikoimaan, hiihtämään, lumikenkäilemään tai vaikkapa maastopöräilemään. Laskettelurinteet ovat vain noin kilometrin päässä ja Äkäslompolon kylän palveluihin matkaa on noin kolme kilometriä. Tunturiin johtavan tien vastapuolella on Metsähallituksen Luontokeskus Kellokas, jossa voi viettää vaikkapa sadepäivää tutustumalla vaihtuviin näyttelyihin ja suunnitella seuraavan päivän retkeä. Pallas-Ylläs kansallispuisto alkaa Kellokkaan takapihalta. Tontti on mahdollista ostaa omaksi tai vuokrata. Lisätietoja vuokrauksesta myyjältä ja kohdassa kohteen käyttö- ja luovutusrajoitukset.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9404761
Sijainti
  • Kolari 
  • Ylläs Äkäslompolo Röhkömukanmaa (275/1) Kuusipolku, 95970 Äkäslompolo
Velaton hinta
  • 65 600 €
Myyntihinta
  • 65 600 €
Lisätiedot maksuista
Tontin oston tai vuokrauksen yhteydessä ostaja/vuokralainen lunastaa vesi- ja viemäriliittymän. Liittymämaksu ei sisällä vesilaitoksen erikseen liittymäsopimuksen teon yhdessä perimää vesihuollon esivalmistelumaksua (esivalmistelumaksu sisältää liitoksien teon runkoverkostoon kaivuineen, tarvikkeineen ja asennuksineen). Liittymäsopimus tehdään vesihuoltoyhtiön Tunturi-Lapin Vesi Oy:n kanssa, www.tunturilapinvesi.fi. Mikäli tonteille rakennetaan muita lämpimiä viemäröitäviä tiloja (+t30) niiden liittymismaksut (v. 2020 40 €/kr-m2) perii Tunturi-Lapin Vesi Oy sopimusten teon yhteydessä. Sähkö:Torniolaakson Sähkö Oy www.tornionlaaksonsahko.fi
Vesihuollon kuvaus
oma vesijohto
Viemäri
oma
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
273-402-105-132
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
1 418
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Hyvä mäntykankainen tontti.
Rakennusoikeuden pinta-ala
160
Tontin nimi
275
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voit aina vuokrata. Indeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeuden lisäksi tontilla saa rakentaa talousrakennuksen rakennusoikeudeltaan 30 kr-m2. Julkisivun rakennusmateriaali on höylähirsi, väri kuultava harmaa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Äkäslompolon kylän palvelut, ravintoloita ja ruokapaikkoja, K-market,jossa myös rauta- ja urheilukaupan tuotteita, tiloissa myös apteekki, alko ja pankkiautomaatti. Samassa pihassa olevassa kauppakeskuksessa on lukuisia liikkeitä. Pihalla on tankkauspiste. Kylässä toimii Lääkäriasema MediYlläs. Äkäslompolossa järjestetään konsertteja ja muuta ohjelmaa. Kylän keskellä olevassa kappelissa voi käydä hiljentymässä taikka osallistumassa siellä järjestettäviin tilaisuuksiin.
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla, rautatie Kolariin ja Rovaniemelle, lentokenttä Kittilässä ja Rovaniemellä.

Pekkinen Paula

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.