Palvelu ei välttämättä toimi laitteellasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kokeile toista selainta tai palvelun täysversiota www.etuovi.com

Solid House Oy LKV, Turku
Solid House Oy LKV, Turku

Omakotitalo | 5mh + k + oh + rt + khh + halli + takkah. + kph + s + kph / wc*2 + et + va

Kielokuja 4C, Katariinanlaakso, Turku

Hinta

694 000 €

Koko

422

Vuosi

1946

ISOLLE LAPSIPERHEELLE - YRITYSTOIMINTAAN TAI EDUSTUSTILAKSI Tämä ihastuttava koti taipuu moneen. Arkkitehtuuriltaan persoonallisen turkulaiskiinteistön pitkään elinkaareen kätkeytyy värikäs menneisyys, jonka aikana tilan päärakennus on muokkaantunut nykyisiin mittoihinsa. Valkoiseksi rapattu omakotitalo on kuin kodikas pienkartano, sillä rakennuksessa on 12 huonetta ja kolme kylpyhuonetta. Asuintilaa talossa on noin 422 neliötä kolmessa kerroksessa. Talon rakennusvuosi ei ole tiedossa, vasta julkisivun saneerauksesta vuodelta 1946 on merkintä kirjoissa ja kansissa. Rakennuspaikka löytyy kuitenkin jo 1700- ja 1800-lukujen vaihteen kartasta. Vaikka tilan historia alkaa jo 1700 -luvulta mahtitalon loistovuodet osuvat ennen ja jälkeen 1960 -luvun. Niinä aikoina talossa edustettiin ahkerasti ja usein edustusjoukkoon lukeutui maamme isokenkäisempiä aina presidentistä lähtien. Nykyisen omistajan kertomaa: sydän jäi tänne, kun kävimme ensimmäisen kerran katsomassa. Ihastuimme tonttiin ja talon mahdollisuuksiin. Loistokaudesta ei ollut jäljellä juuri muuta kuin tarinat. Halusimme uusia kerralla kaiken kunnioittaen vanhaa. Halvempaa olisi ollut rakentaa uusi omakotitalo. Olemme etsineet moderneja ratkaisuja, jotka sopivat talon alkuperäiseen funkkistyyliin. Vaikka remontit ovat vaatineet aikaa ja rahaa, omistajat ovat olleet erittäin tyytyväisiä valintaansa ja tähän nykyiseen kotiinsa. Tähän peruskorjattuun rakennukseen on uusittu mm: • sähköjärjestelmät, vesijohdot, viemäriputket ja ilmanvaihto. • lämmitysmuodoksi valittiin vanhan öljylämmityksen sijaan kaukolämpö • keittiössä astianpesukoneen alle lattiakaivo siltä varalta, jos sattuu vesivahinko • kaikki sisäpinnat on kunnostettu alkuperäistä tyyliä ja materiaaleja kunnioittaen • kaikki märkätilat on uusittu • ulkoseinien eristystä parannettu sekä kaikki ulko-ovet on vaihdettu Pienillä yksittäisillä ratkaisuilla on saatu käytännöllisyyttä lisää. Keittiöremontti on ollut merkittävä peruskorjaus sähkötöiden ja märkätilojen kunnostamisen rinnalla. Kahden sähköuunin lisäksi keittiössä on vanhanmallinen kaasuhella. Ruokailutilan yhteydessä on vanha puuhella leivinuuneineen. Karu ja puolinaisessa käytössä ollut kellarikerros koki jättiremontissa täydellisen mullistuksen. Kodinhoitohuoneen jatkeeksi rakentui avara olohuonemainen tila, jossa voi syventää rentoutumistaan saunan tai kylvyn jälkeen. Nyt kellarissa kelpaa nautiskella. Entisessä elämässään yläkerta majoitti matkailijoita. Nyt se hurmaa teinien valtakuntana. Yläkertaan rakentui valoisat, toimivat ja näyttävät tilat. Tervetuloa tutustumaan, saat iloisesti yllättyä ! Varaa oma esittelyaika. __________________________________________________________________ Aija Varjonen Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, KiAT, osakas Solid House Oy LKV 040 656 3113 aija.varjonen@solidhouse.fi ________________________________________________________________

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9414969
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5mh + k + oh + rt + khh + halli + takkah. + kph + s + kph / wc*2 + et + va
Asuintilojen pinta-ala
422
Muiden tilojen pinta-ala
158
Kokonaispinta-ala
580
Lisätietoja pinta-alasta
Ulkomitat 18 x 11,5 m. Kolme kerrosta, kellarikerros osittain maan alla. 13 huonetta: Keskikerros: 1 makuuhuone, olohuone, ruokasali, TV-huone/kirjasto, keittiö, aamiaishuone, halli, eteinen, vaatehuone, kenkähuone, varasto, wc, kylpyhuone. Yläkerta: 4 makuuhuonetta, 2 oleskelutilaa, wc, kylpyhuone, vintti. Kellari: lämmönjakohuone, kodinhoitohuone, wc, takkahuone, spa, pesuhuone, sauna, vaatehuone, 2 varastoa, autotalli, monitoimitila.
Kerrokset
3
Rakennusvuosi
1946
Käyttöönottovuosi
1946
Vapautuminen
n. 1kk kaupasta / sopimuksen mukaan.
Velaton hinta
 • 694 000 €
Myyntihinta
 • 694 000 €
Lisätiedot maksuista
Lämmityskustannukset/v= 2017: 3300 e (35 MWh), 2 käyttäjää 2016: 3900 e (40 MWh), 3 käyttäjää 2015: 4100 e (42 MWh), 4 käyttäjää Sähkökustannukset/v= 2017: 1417 e (13173 kWh), 2 käyttäjää 2016: 1795 e (16874 kWh), 3 käyttäjää 2015: 2047 e (16195 kWh), 4 käyttäjää Sähkön kulutus on aina riippuvainen asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista jne. Myyjän sähkön kulutus ei välttämättä ole vertailukelpoinen ostajan kulutuksen kanssa. Vesi- ja jätevesikust/v= 2017: Käyttövesi 247 e (84 m3), 2 käyttäjää 2016: Käyttövesi 386 e (145 m3), 3 käyttäjää 2015: Käyttövesi 481 e (221 m3), 4 käyttäjää. Jätevesikustannuksia ei ole sisällytetty tähän lukemaan. Veden laskutus tapahtuu oman kulutuksen mukaan. Tähän voi vaikuttaa merkittävästi omilla kulutustottumuksilla. Kiinteistövero on noin 500 euroa. Jätteenkuljetuskust/v on ollut noin 250 euroa. Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta sopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä.
Sauna
 • Asunnossa on sauna
Tulisija
 • Takka
Tilojen kuvaus
Kellarikerroksessa huomattavan suuri harrastetila, lisäksi työhuone, ruokailutila, takkahuone, kirjasto, aula, eteinen, tk, terassi.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: irtain
Tehdyt remontit
PERUSKORJATTU RAKENNUS. Ulkoseinämaalaus kalkkimaalilla, uusittu 2017. Pihan sora-alueet uusittu ja suodatinkangas asennettu 2016. Rännit osittain uusittu 2014. Ulkovaippa lisäeristetty sisäpuolelta 25 mm Runko-leijonalla 2007. Kaikki, paitsi erkkerin, keittiöportaikon sekä yläkerran lyhtyjen ikkunat (Lammin Ikkunat Oy) uusittu 2007-2008. Puurunko, selektiivi 3-lasi. Kaikki ulko-ovet (Ovitehdas Vihanto Oy) ja lukitus (Abloy) uusittu 2007. Sisäpinnat korjattu tai uusittu 2007. Kaikki märkätilat uusittu 2007. Kaikki sähköt (Sähkö-Max Oy) uusittu 2007. Kaikki viemäri, vesi- ja lämmitysputket ja kalusteet (Reiman Oy) uusittu 2007. Osa ilmanvaihdosta uusittu 2007. Peltikatto uusittu 1990-luvulla.
Lisätietoja kunnosta
Arvokkaasti ja laadukkaasti remontoitu kokonaisuus.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
 • TILATTU.
Asbestikartoitus
 • Kyllä
 • Kartoitus on tehty vuonna 2007. Poistettu kaikki putkistojen ympärillä ollut asbesti vuonna 2007.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoinen patterilämmitys, sähköinen lattialämmitys keittiö, märkätilat, kellari.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Puhelinkaapeli, ADSL, nopeus n. 17/0,8 Mbps. Katolla 4G Iskra MIMO antenni, nopeus n. 30/40 Mbps.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu, Rakennusmateriaali: Pääosin puurunko, pääosin sahanpurueristys, selluvillaeristettä lisätty tarpeellisiin kohtiin. Pinnoituksena rappaus puukuitusementtilevyn (Toja-levy) päälle. Ulkoseinämaalaus kalkkimaalilla. Peltikatto kiinnitetty vanhan pärekaton päälle laitettuun harvalaudoitukseen. Ylä- ja välipohja puurakenteiset. Kellarin ja keskikerroksen välinen lattia betonilaatta betonipalkeilla, jonka päällä puukoolaus ja puulattia. Maavarainen betonilattia. Katto betonilaatta. Betoniseinät, joissa eristekerros. Kodinhoito- ja takkahuoneessa ulkoseinät 50 mm koolausta betoniseinää vasten ja kipsilevy. Ilmatila lämmitetty lämmitysputkien avulla. Kosteat tilat: seinissä kivilevy (Luja-levy), lattioissa betonilaatta (Maxit), vesieriste (Maxit), saneerauslaasti (Maxit) ja laatoitus tai maalaus.
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Jääkaappi 90 cm, Festivo, 2007 Pakastin 45 cm, Festivo, 2007 Viinikaappi 45 cm, Festivo, 2007 Mikro 60 cm, Miele, 2007 Astianpesukone 60 cm, Asko (Ent. Elektrolux), 2016. Kaasuhella 90 cm, Ilve, 2007 (4 kaasupoltinta ja 1 keraaminen sähköliesitaso. 2 kiertoilmasähköuunia). 11 kg kaasupullo kaasuhellaa varten, sijoitettu hellan viereiseen kaappiin ja kytketty joustavalla kaasuletkulla. Liesituuletin omalla kanavapuhaltimella, puhallin vintillä. Irrotettavat rasvasuodattimet. Varaus seinälämpöpatterille. Nixi-keittiön pilasterilistoitetut kaapistot, valkolaseerattu koivu. Posliininen kaksialtainen tiskiallas, erillinen pyöreä valutusallas hanoineen. Varaus vesipisteelle viemärillä keittiön saarekkeessa. Kuivakaivo astianpesukoneen alla. Lattian ja seinien väli vesieristetty osittain. Lattian läpiviennit vesieristetty. Sähköinen lattialämmitys
Kylpyhuoneen kuvaus
Kellarin edustava spa-osasto: laatoitettu kph, jossa mm. sade-suihku, poreallas, lasiseinät. Asuinkerros: makuuhuoneen yhteydessä kph, jossa allas, allaskaappi, peili, kaapistoa, suihku, ja wc-istuin. Yläkerta: sadesuihkut 2kpl, tassuamme, 2 allasta, 2 allaskaappia, seinäpeilit 2kpl, wc -istuin. Seinät kaakeloitu, lattiat laattaa.
WC-tilojen kuvaus
Kellari: pesuallas, hana ja wc-istuin. Seinät kaakeloitu, lattia klinkkeriä. Asuinkerros: pesuallas, hana ja wc-istuin. Seinät maalattu, lattia lasimosaiikkia. Yläkerta: wc-istuin, allas ja hana. Seinät maalattu, lattia laattaa.
Saunan kuvaus
Varustus: puukiuas. Seinät jättiläistuijapuupaneelia, lattia laattaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone sijaitsee kellarissa. Varustus: runsaasti kiinteää kaapistoa ja työtasoa. Allas ja hana. Pesukoneliitäntä. Seinät maalattu, lattia laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Seinät tapettia, lattia Jatoba -parkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Osassa makuuhuoneista on runsaasti kaappeja tai vaatehuone. Ekologinen saksalainen kuitutapetti, lattia tiikkiparkettia.
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikerroksessa: kolme isoa varastoa. Asuinkerroksessa: varasto, vaatehuone ja pukeutumishuone. Yläkerrassa: vaatehuone.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Remonttien hinnat

Tutustu alueen Turku toteutuneiden remonttien hintoihin ja kilpailuta hinta remontillesi.

 • Kylpyhuoneremontti
 • Keittiöremontti
 • Ulkomaalaus
 • Sisämaalaus
 • Maanrakennus
 • Kattoremontti
 • Lattiaremontti
 • Sähköremontti
 • Putkiremontti
Katso hinnat
Urakkamaailma.fi
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-47-15-21
Tontin pinta-ala
1 865
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Loiva rinnetontti.
Rakennusoikeuden pinta-ala
300
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Turun kaupunki.
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli ja varastotilat sijaitsevat rakennuksen kellarissa.

Varjonen Aija

Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, KiAT, osakas

Solid House Oy LKV, Turku

Solid House Oy LKV, Turku
Solid House Oy LKV, Turku
SKVL jäsenyritys

Solid House Oy LKV, Turku

placeEerikinkatu 13, 3 krs.,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.