Jatka selailua uudistuvassa Etuovi.comissa ja anna palautetta!

Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Ruokolahden luonnonkauniin Jouhtjärven rannalla hyväpuustoinen, valoisa ja pinnanmuodostukseltaan hyvä lomarakennuspaikka, joka avautuu lounaaseen. Myytävä rakennuspaikka on merkitty maastoon pyykeillä.Tie rakennuspaikalle on rakennettu valmiiksi.

Sijainti ja palvelut

Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon

Hae reitti kohteeseen

Kohteen perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Ruokolahti
Tyyppi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Lisätietoja maksuista:

Kohteen lisätiedot

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus:
Oma
Kiinteistötunnus:
700-488-9-0
Tontin tyyppi:
Rantatontti
Tontin pinta-ala:
4 800,0 m²
Tontin nimi:
1
Rakennusoikeus:
200,0 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta:
Ruokolahden kunta
Kaavoitustilanne:
Rantakaava
Kaavoitustiedot:
Ruokolahden kunta

Palvelut ja liikenneyhteydet

Ajo-ohjeet:
Ajetaan valtatietä n:o 6 Imatralta Jouensuun suuntaan n 15 km (moottoritien loppumispisteestä n. 5 km) ja käännytään vasemmalle tielle n:o 4063 (tienviitta 19 Pohja-Lankila) Ajetaan n. 1,7 km ja käännytään vasemmalle Käringintielle (tienviitta Kärinki 5). Ajetaan n. 2,9 km ja käännytään oikealle Pohjiintielle. Imatra-Puumala tien suunnalta tultaessa käännytään Puumalantieltä Ruokolahden kirkolle menevän risteyksen kohdalta itään päin, Käringintielle. Tätä ajetaan n. 5,8 km ja käännytään vasemmalle Pohjiintielle. Pohjintietä ajetaan n. 1 km ja käännytään Aholammintielle. Aholammintietä n. 1 km ja alueelle n:o 7 johtava tie lähtee vasemmalle. Tästä jatketaan eteenpäin n. 150 m ja vasemmalle lähtee tie, joka johtaa alueille n:o 5 ja 6. Edelleen eteenpäin n. 50 m ja tie alueelle n:o 4 lähtee vasemmalle. Edelleen n. 500 m Aholammintietä eteenpäin ja alueille n:o 2 ja 3 lähtee tie vasemmalle. Tästä risteyksestä jatketaan n. 800 m eteenpäin ja vasemmalle lähtee Piiparniementie. Tätä tietä ajetaan n. 650 m ja vasemmalle lähtee alueen 1 tonteille 2 ja 3 johtava tie. Alueen 1 tontille 1 lähtee tie vasemmalle n. 150 m tästä liittymästä eteenpäin. Rakennuspaikoilla on numerokyltit ja alueen risteyksissä sijaitsevat opastekyltit.

Paikallistieto

Etuovi.comin ja Fonectan tarjoamaa alueen paikallistietoa. Tiedot perustuvat Fonecta:n tarjoamaan dataan. Etäisyydet palveluihin on mitattu kartalla linnuntietä.

Tiedossa olevat palvelut:

Muut lisätiedot

Ranta:
Rannan tyyppi:
Vesistön nimi:

Ota yhteyttä

Itä-Suomen Asuntokeskus LKV, Mikkeli

  • Maaherrankatu 10, 50100 Mikkeli
  • Puh: 015-4150 600
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Sammio