Vapaa-ajan tontti

Syöte, Riihikumpu (35/3), Metsänkävijänkuja, Kortteli35/Tontti3, Syöte, Pudasjärvi

Hinta

14 050 €

Koko

1 044

Tontti sijaitsee Metsänkävijänkujan päässä, reunatontti. Tontti on korkeussuhteiltaan loivapiirteinen, helppo rakentaa. Suojaisa kuusimetsä ja kookkaat tontit takaavat rauhallisen lomanviettopaikan. Riihikumpu sijaitsee Iso-Syötteen rinteiden läheisyydessä, laskettelukeskukseen on matkaa vain 4 km. Tonteilta pääset hiihto- ja kelkkareitille ja patikkapolulle. Syöte on Suomen eteläisin tunturialue, jossa pääset nauttimaan monipuolisista ulkoilu- ja eräharrastuksis-ta. Kaksi laskettelukeskusta, retkeilyalueen ja kansallispuiston patikkareitit ja ladut tarjoavat upeat puitteet nauttia puhtaasta luonnosta ja luonnon hiljaisuudesta. Syötteen Luontokeskuksessa saata lisätietoa alueen reiteistä. Lumiareena puolestaan mahdollistaa ympärivuotisen liikuntatoiminnan sisätiloissa ja tarjoaa myös mm. musiikkitapahtumia.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9419742
Sijainti
  • Pudasjärvi Syöte
  • Syöte, Riihikumpu (35/3), Metsänkävijänkuja, Kortteli35/Tontti3, 93100 Pudasjärvi
Velaton hinta
  • 14 050 €
Myyntihinta
  • 14 050 €
Kohteen lisätiedot
Tontin läpi kulkee sähkölinja (pienjänniteilmalinja), joka siirretään tontin vuokrauksen/oston yhteydessä (asiakkaalle ei kuluja siirrosta).
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
615-408-86-43
Tontin tyyppi
Matkailukeskustontti
Tontin pinta-ala
1 044
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
104
Tontin nimi
35
Tehokkuusluku
0.1
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuosivuokra (6 % myyntihinnasta) on sidottu elinkustannusindeksiin. Vuokrasopimuksessa on vapaa siirto-oikeus. Sähköliittymän hinnat paikallisen sähkönsiirtoyhtiön hinnaston mukaisesti. Kunnallistekniikka (vesi- ja viemäri) liittymät kaupungin hinnaston ja kiinteistön koon mukaisesti. Liittymän myy Pudasjärven kaupunki. Kaavamääräyksen mukaan tontti on tarkoitettu useamman kuin kahden huoneiston lomarakennusten rakentamista varten.
Palvelut
Muut palvelut: Lähialueella Syötteen matkailukeskuksen monipuoliset palvelut.
Ajo-ohjeet
Pudasjärveltä tietä nro vt 20 Taivalkosken suuntaan 28 km, josta Rytinkisalmentielle. Tätä tietä 15,7 km; josta oik. Syötekyläntielle. Tätä tietä 6,4 km; josta vas. viitta Riihikumpu. Tätä tietä noin 200 m. Tontit sijoittuvat Riihikummuntien, Romeojantien, Metsänkävijänkujan ja Lomailijankujan varteen.

Puurunen Tarja

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.