Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]

Vapaa-ajan tontti

Pirskerintie 22 A 5, Emäsalo, Porvoo

Hinta

190 000 €

Koko

6 800

Todella upea rakennuspaikka loma-asunnolle meren ääreltä Emäsalossa Porvoossa! Koko alue on kooltaan yhteensä yli 10 hehtaaria ja siitä myydään yhteensä 16 eri kokoista määräosaa, joissa kussakin on rakennusoikeutta 114 ke-m2. Tämä määräosa A 5 sijaitsee harjun laella josta on merinäköala ja se on pinta-alaltaan 6800 m2. Määräosan edessä oleva niemi tulee kokonaisuudessaan määräosien A1-A5 käyttöön. Myyjä rakentaa tien ja infrastruktuurin jokaisen määräosan rajalle. Tämän määräosan hintaan sisältyy runkoinfrastruktuurin veto määräosan rajalle (vesi, viemäri ja sähkö), tiestön rakentaminen määräosan rajalle sekä rakennusprojektin maanrakennuksen kaivuiden osalta sekä ylijäämämaiden poiskuljetuksen (ei sisällä kiviaineksia eikä mahdollista louhintaa). Lisäksi kauppaan kuuluu osake D-aluetta hallinnoivaan perustettavaan yhtiöön (kooltaan noin 3 ha). D-alueelle tulee kuudentoista määräosan omistajille mm. yhteinen tenniskenttä, frisbeegolfrata, lasten leikkialue, pienveneiden säilytyskatos, pihapelikenttä, nuotiopaikka ja venelaituri. Tule tutustumaan paikan päälle! Esittelyt ja lisätiedot: Lea Jakama Oy, Pie Hagström, puh. 040 560 4181, pie.hagstrom@leajakama.fi

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9485237
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 190 000 €
Myyntihinta
  • 190 000 €
Kohteen lisätiedot
Lisäksi kauppaan kuuluu osake D-aluetta hallinnoivaan perustettavaan yhtiöön. D-alueelle tulee kuudentoista määräosan omistajille mm. yhteinen tenniskenttä, frisbeegolfrata, lasten leikkialue, pienveneiden säilytyskatos, pihapelikenttä, nuotiopaikka ja venelaituri. Myyjä rakentaa tien ja infran jokaisen määräosan rajalle. Tämän määräosan hintaan sisältyy runkoinfran veto määräosan rajalle (vesi, viemäri ja sähkö), tiestön rakentaminen määräosan rajalle sekä rakennusprojektin maanrakennuksen kaivuiden osalta sekä ylijäämämaiden poiskuljetuksen (ei sisällä kiviaineksia eikä mahdollista louhintaa).
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
638-476-2-167
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
6 800
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Koko alueen pinta-ala on yli 10 hehtaaria, ja tämän määräosan oma maapohja on kooltaan 6800 m2. Lisäksi tällä määräosalla on käyttöoikeus kaikkien kuudentoista määräosan yhteisalueeseen (D-alue), joka on kooltaan hiukan vajaa kolme hehtaaria.
Rakennusoikeuden pinta-ala
114
Tontin nimi
Leporanta
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Ranta
  • Koko alueella on rantaviivaa yhteensä noin 930 m.
  • Suomenlahti, Utviken

Hagström Pie

LKV

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

placeSuomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.