Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Karhumaan ranta-asemakaava (10/2) Kortteli RA 10 Tontti 2, Pello

Hinta

18 800 €

Koko

1 866

Länsi-Lapin komeissa vaaramaisemissa sijaitseva Karhumaan ranta-asemakaava tarjoaa edullisia tontteja Miekojärven välittömässä läheisyydessä. Tontin voit myös vuokrata. Alueelle on rakennettu kunnan ylläpitämä venesatama, josta on hyvä lähteä Miekon runsasta taimen-, kuha- ja muikkukantaa verottamaan. Lisätietoja järven tarjoamista mahdollisuuksista löytyy osoitteesta www.miekojarvi.fi. Lohestamaankin Torniojoelle on vain 20 km. Tonttien ympärillä on laajat valtionmaat, joten metsästämään pääsee mökin ovelta. Seudulla on luontopolkuja, hyvät marja- ja sienimaat sekä moottorikelkkareitistö. Laskettelun ja murtomaahiihdon ystäville Ritavalkea Pellossa 20 km, Pullinki Ruotsin puolella 50 km ja Ylläs Kolarissa 140 km.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9487979
Sijainti
  • Pello 
  • Karhumaan ranta-asemakaava (10/2) Kortteli RA 10 Tontti 2, 95780 Sirkkakoski
Velaton hinta
  • 18 800 €
Myyntihinta
  • 18 800 €
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Rakennuspaikan omistaja tai haltija on velvollinen rakentamaan liittymisjohdon yleiseen vesijohtoon ja viemäriin.
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
854-893-100-1 määräala
Tontin tyyppi
Erätontti
Tontin pinta-ala
1 866
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Hyvä, tasainen tontti. Tontin voi myös vuokrata. Elinkustannusindeksiin sidottu perusvuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuosivuokra on sidottu sopimuksen tekovuotta edeltävän vuoden elinkustannusindeksin keskiarvolukuun. Vuokralaisella on vuokrakauden aikana etuoikeus neuvotella tontin ostamisesta. Myyntihinta on aina Metsähallituksen myyntihetkellä määrittämän hintatason mukainen. Vuokrauksessa tarkistamme luottotiedot. Lisätietoa vuokrauksesta myyjältä.
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Tontin nimi
10
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tonttien omistajien ja vuokralaisten liityttävä Karhumaan rantakuntaan ja Luomalan metsäautotien osakkaiksi, jotta tiet ja yhteiset alueet pysyvät kunnossa ja talviauraus hoituu. Kortteleissa RA 4, 5 ja 23-42 ei sähköä valmiina, mutta on saatavissa. Kortteleissa 1-3 ja 6-21 sähköistys valmiina ja tontin omistajan/vuokramiehen liityttävä Tornionlaakson Sähkö Oy:n sähköverkkoon. Kortteleiden 1-21 rakennuspaikoilla olevat rakennukset tulee liittää vesi- ja viemäriverkostoon. Kortteleiden 23-42 käyttöön on varattu vesipostit kunnalle suoritettavaa korvausta vastaan Pakisjärventien sekä Honkatien risteykseen ja Korpipolulla olevan jätevesipuhdistamon ulkoseinään. Honkatien vesipostin sijasta suositellaan käytettäväksi jätevesipuhdistamon ulkoseinän vesipistettä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Pellon kunta, Kunnantie 4, 95700 Pello, p. 0400-106 060 www.pello.fi. Rakennustarkastaja Esa Kassinen p.040-634 1900, esa.kassinen@pello.fi. Rak.mest.-tark. Pekka Tuomas p.040-721 9496, pekka.tuomas@pello.fi.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Palvelut: Tietoa Miekojärven huikeista mahdollisuuksista www.miekojarvi.fi.
Kalastus- ja metsästysluvista löytyy tietoa www.eräluvat.fi, kalastusalue nimellä "Miekojärvi 2520" ja metsästysalue "Pello 2606".
Pellon kylän palveluihin 20 km, Rovaniemelle 100 km.
Venepaikan voi vuokrata kaava-alueen venesatamasta Pellon kunnalta. Lisäksi alueen kaksi muuta pienempää venevalkamaa on käytössäsi.
Liikenneyhteydet
Oma auto.

Vaara Marja

Myyntineuvottelija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.