Omakotitontti

Kolkanpääntie 47, Salonkylä, Naantali

Hinta

148 000 €

Koko

51 000

MERENRANTAAN RAJOITTUVA 5,1 HA MÄÄRÄALA Mitä jos sinulla olisi oma lampi ja merenranta ja vain 40 min ajomatkan päässä Turun keskustasta? Ai ei ole mahdollista? No nyt on! Myytävä määräala on muodoltaan moninainen ja siinä yhdistyykin kaksi eri kokonaisuutta. Toisella laidalla on kaunis kallioinen rakennuspaikka, joka kylpee auringonvalossa koko päivän. Rakennuspaikan vieressä on iso uimakelpoinen lampi. Rakennusoikeutta on kaupungin rakennusmääräysten mukaan yhdelle enintään kaksiasuntoiselle asuinrakennukselle ja enintään kolmelle talousrakennukselle, joiden yhteenlaskettu kerrosala on enintään 350k-m2. Kiinteistöllä on tällä hetkellä voimassaoleva rakennuslupa asuinrakennuksella (n. 100m2) ja autotallille (n. 80m2). Alueella ei ole kunnallista vesi- ja viemärihuoltoa. Tie on jo perille asti. Määräala rajoittuu toiselta reunaltaan 270 metrin matkalta mereen. Rantaan pääsee autolla ja rannassa on uusitut arkkulaituri ja venekatos, sekä vanha verkkovaja. Laiturin edustalla on ankkuripoijut ja syvyyttä noin 2 metriä, joten hieman isommallakin veneellä pääsee rantaan asti. Määräalan kauppaan kuuluu myös oikeus rannan edessä olevaan vesialueeseen. Lisätiedot ja esittelyt: Jaana Kylä-Kaila, LKV puh. 0400 677 446 jaana.kyla-kaila@solidhouse.fi Tea Lehvänen, LKV puh. 045 108 5200 tea.lehvanen@solidhouse.fi

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9488467
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 148 000 €
Myyntihinta
  • 148 000 €
Lisätiedot maksuista
Tällä hetkellä koko kiinteistön kiinteistövero on 38,56€. Tiemaksua ei ole peritty.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
529-542-3-4
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
51 000
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
350
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Naantalin rakennusmääräysten mukaan rakennuspaikalle saa rakentaa yhden, enintään kaksiasuntoisen ja kaksikerroksisen asuinrakennuksen ja enintään kolme sen käyttötarkoitukseen liittyvää yksikerroksista talousrakennusta. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 350 k-m². Rakennusoikeus on kuitenkin aina tarkastettava luvan myöntävältä viranomaiselta.
Kaavoitustiedot
Kaavamerkintä MY = Maa- ja metsätalousvaltainen alue, jolla on ympäristöarvoa. Alueella on sallittu ranta-aluetta lukuunottamatta haja-asutustyyppinen rakentaminen.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Koulut: Rymättylän alakoulu n. 6 km (koululalaiskyyti hakee Kolkanpääntien risteyksestä n. 300 m ja vie kouluun). Naantalin Maijamäen yläkoulu n. 26 km.
Palvelut: Rymättylän keskustan palvelut (kirjasto, terveysasema, Sale, kahvila Tuulisolmu, ravintola Mummola, Osuuspankki, parturi-kampaamo, apteekki) n. 6 km.
Naantalin keskustaan n. 23 km. Turun keskustaan n. 38 km.
Päiväkodit: Rymättylän päiväkoti n. 6 km.
Liikenneyhteydet
Lähin linja-autopysäkki n. 3,5 km, josta kulkee vuoro välillä Röölä-Naantali.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • LAMPI: uimakelpoinen lampi, halkaisijaltaan n. 40m x 10m. MERI: omaa rantaviiva n. 270 m. Rannassa on arkkulaituri, venekatos, ja verkkovaja. Laiturin edustalla on ankkuripoijut.

Lehvänen Tea

Hallintosihteeri, LKV, LVV, MyAT

Solid House Oy LKV | Turku

Solid House Oy LKV | Turku
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Solid House Oy LKV | Turku
SKVL jäsenyritys

placeEerikinkatu 13, 3 krs.,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.