alku LKV

Kerrostalo | 7h, k, 3kph, s, 3wc, khh, 2vh, las.parveke

Visseli 13 A 35, Veneenveistäjänranta/Pateniemi, Oulu

Hinta

987 000 €

Koko

197

Vuosi

2021

Esittelyt pidetään osoitteessa Purjelaivankaari 8. Nyt myynnissä on Veneenveistäjänrannan ensimmäinen kerrostalo Asunto Oy Fregattisatama, joka rakennetaan alueen parhaalle paikalle aivan meren äärelle. Talo rakennetaan todella laadukkaasti vastaamaan vaativaakin makua, näistä kodeista tulee todella upeita. Taloyhtiö muodostuu 32 asunnosta, joiden koot ovat 41 m2 2h,kk,s, 51m2 2h,k,(s) 56m2 2h,k,s, 78m2 3h,k,s, 82,5m2 3h,k,s sekä 95,5 m2 4h,k,s. Huoneistoja on mahdollista yhdistää myös suuremmiksi asunnoiksi kokoihin 109m2, 140m2 ja 197m2. Merenpuoleisissa asunnoissa on mahtavankokoiset lasitetut parvekkeet merelle. Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota valoisuuteen, suuriin ikkunapintoihin, toimiviin pohjaratkaisuihin sekä suuriin, merelle suunnattuihin parvekkeisiin sekä pesutilojen kokoon ja riittävyyteen. Keittiöt liittyvät luontevasti oleskelutiloihin, joista on vapaat näkymät länteen merelle. Asunnoissa on vesikiertoinen, kaukolämpöön liitetty lattialämmitys sekä huoneistokohtainen viilennys. Rakennustapaselosteessa eritellyt pintamateriaalit ja kiintokalusteet edustavat samaa korkeaa laatutasoa kuin koko taloyhtiö. Käynti lasitetuille parvekkeille tapahtuu leveiden ja käytännöllisten liukuovien kautta. Fregattisataman asukkaiden käytössä on korttelin yhteinen, poikkeuksellisen iso ja monipuolinen leikkipaikka sekä puistot. Veneenveistäjänranta alueena on ulkoilun ystävälle täydellinen. Kevyenliikenteen väyliä on kattavasti ja urheilupuisto sijaitsee aivan meren äärellä. Alueelle on tulossa oma päivittäistavarakauppa, bussilinja ja päiväkoti. Läheltä löytyy myös kaikki Pateniemen ja Ritaharjun palvelut, kuten kaupat, koulut ja päiväkodit. Autoja varten asukkaat voivat ostaa joko autokatospaikan tai oman lämpimän autotallin. Irtainvarasto sijaitsee joko päärakennuksen yhteydessä tai erillisenä osakkeena ostetun autotallin yhteydestä. Taloyhtiön välittömään läheisyyteen on valmistunut laadukas venesatama, josta on mahdollista hankkia oma venepaikka sähkö- ja vesiliittymillä. Fregattisataman asukkailla on näin ainutlaatuinen mahdollisuus pitää omaa venettä lyhyen kävelymatkan päässä kotiovelta. Asunto Oy Fregattisatama hallitsee tonttiosuuttaan hallinnanjakosopimuksella, ja jokaisella asunnonostajalla on mahdollisuus joko maksaa tonttiosuudestaan vuokraa, tai lunastaa sen omakseen. Mikäli asunnon ostaja päättää maksaa tonttiosuudestaan vuokraa, voi sen silti lunastaa omakseen myöhemmin, elämäntilanteen mukaan. Tontinlunastuksen kustannuksista ja veroista vastaa ostaja. Nämä kodit valmistuvat syksyllä 2021. Nyt kannattaa ottaa pian yhteys ja varata oma uusi koti! Näin upealle paikalle valmistuvia koteja on vain hyvin harvassa, merenrannan arvoasuntoja, joiden varustelutaso on huippuluokkaa! Myyntiä hoitaa Anne, p. 044 543 1983. Kohteen rakennuttaja Aalto Development https://www.aaltodevelopment.fi/ Lisää kohteesta ja alueesta: https://www.aaltodevelopment.fi/fregattisatama

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9490135
Sijainti
 • Oulu Pateniemi Veneenveistäjänranta/
 • Visseli 13 A 35, 90800 Oulu
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h, k, 3kph, s, 3wc, khh, 2vh, las.parveke
Asuintilojen pinta-ala
197
Kokonaispinta-ala
197
Lisätietoja pinta-alasta
Todellinen helmi, ainutlaatuinen koti, laatua ja laadukkaita tiloja arvostavalle perheelle ylimmässä kerroksessa meren äärellä odottaa. Kodissa on todella suuri, yli 60m2, olohuone – keittiöalue, jolta on ainutlaatuiset merelliset maisemat. Täällä viihdytään ja nautitaan yhdessä. Isot ikkunat tuovat asuntoon paljon luonnonvaloa. Suurelta n.40m2 lasitetulta parvekkeelta näkymät ovat suoraan merenrantaan sekä venesatamaan. Tämä parveke toimii lisähuoneena vaikka ympäri vuoden. Kodissa on kaikkiaan kuusi makuuhuonetta. Makuuhuoneiden määrää voi vielä muuttaa. Päämakuuhuoneen yhteydessä on oma yksityinen suuri kylpyhuonetila sekä kaksi vaatehuonetta. Päämakuuhuoneesta on käynti suoraan suurelle parvekkeelle. Kylpyhuoneita kodissa on kolme kappaletta, joissa on yhteensä viisi suihkua. Kylpyhuoneisiin on mahdollista saada myös ammeita/poreammeita. Kodinhoitohuone on myös suuri, täällä on mahtavat tilat säilytykseen. Eteisen kaapistojen tilat ovat aivan loistavat. Tämä koti on oikea uniikki arvokoti, jollaisia on vain erittäin harvoin tarjolla. Tästä kodista ei tilaa ja toimivuutta puutu, laadukkuus ja upeat materiaalit merellisissä maisemissa kruunaa kokonaisuuden! Kodin pohjaratkaisuun on mahdollisuus vielä vaikuttaa.
Kerrokset
5/5
Rakennusvuosi
2021 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2021
Varaustilanne
Vapaa
Velaton hinta
 • 987 000 €
 • ( Myyntihinta 383 250 € + Velkaosuus 603 750 €)
Myyntihinta
 • 383 250 €
Velkaosuus
603 750 €
Neliöhinta
5 010,15 € /
Yhtiövastike
 • 791,00 € / kk
 • (Hoitovastike 581,15 € / kk + Rahoitusvastike 531,90 € / kk)
Lisätiedot maksuista
Vesimaksu: oma mittari YHTIÖLAINA JA YHTIÖVASTIKKEET: Asunto Oy Fregattisataman yhtiölaina on lyhennysvapaa ensimmäiset 2 asumisvuotta, minkä jälkeen laina-aika on 20 vuotta. Laina on annuiteettilaina, jonka korko on 6kk euribor+1%. Rahoitusvastikkeet on arvioitu 6.8.2020 korkotasolla. Korkotason muutokset voivat vaikuttaa rahoitusvastikkeisiin. Arvioidut yhtiövastikkeet ovat: - Hoitovastike: 2,95 eur/m2/kk. - Rahoitusvastike lyhennysvapaan aikana: 2,70 eur/m2/kk. - Rahoitusvastike lainan lyhennyksen aikana: 14,86 eur/m2/kk. - Tonttivastike niiden huoneistojen osalta, jotka eivät ole lunastaneet tonttiosuuttaan: 1,64 eur/m2/kk. Tontin lunastushinnat riippuen asuntojen kokoista 16 451 eur -38 320eur. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina: - Autokatospaikka lämpöpistokkeella 7 500 €. - Lämmin autotalli auton laturivalmiudella 22 000 €. - Lämmin autotalli auton laturivalmiudella ja varastolla 26 500 €. Venepaikat myydään erillisinä osakkeina: - Venepaikka 6 metrin puomilla 6000 €. - Venepaikka 8 metrin puomilla 8000 €. - Venepaikka 10 metrin puomilla 10 000 €. - Venepaikka 12 metrin puomilla 12 000 €.
Sauna
 • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ihan mieletön ylimmän kerroksen uniikki arvokoti, jollaisia on vain harvoin tarjolla. Valtavan suuri olohuone ja keittiötila merimaisemin on tämän kodin keskus. Todella suuri olohuone jatkuu lasitetulle parvekkeelle (n.40m2), joista esteetön merinäköala. Kuusi hyvänkokoista makuuhuonetta, joissa on kaunis sisustus. Kolme erillistä kylpytilaa mahdollistavat hyvät tilat suuremmallekin perheelle ja vieraiden käyttöön. Kodinhoitotila on myös tilava ja toimiva. Kodissa on myös kaksi erillistä vaatehuonetta. Eteisessä on lisäksi suuri naulakkotila.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,sisäänvedetty
Hissi
 • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kaikkiin huoneistoihin on tulossa koneellinen ilmanvaihto sekä erillinen viilennys. Parvekkeet ovat lasitetut. Materiaali- ja pohjaratkaisuihin voi vaikuttaa.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Nyt myynnissä uusi todella avarapohjainen ja huippulaadukas koti merenrannalla upeassa Asunto Oy Fregattisatamassa kaikissa huoneistoissa koneellinen ilmanvaihto sekä erillinen viilennys.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Todella avara ja laadukas keittiö, josta näkymät merelle. Keittiössä on laadukkaat kalusteet sekä kattava koneistus, mikroaaltouuni on integroitu kalusteisiin. Keittiössä todellakin kokataan ja viihdytään. Keittiössä on paljon säilytys- ja työskentelytilaa sekä suuri saareke. Keittiö jatkuu avonaiseen ja tilavaan ruokailutilaan sekä olohuoneeseen.
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: induktio, integroitu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Tässä kodissa on kolmet erilliset kylpytilat, joissa on tyylikäs ja harkittu värimaailma. Yksi kylpytila on päämakuuhuoneen yhteydessä. Tässä tilassa on kaksi suihkua ja kaksi allasta. Toinen kylpytila on saunan yhteydessä. Tässä kylpytilassa on varustuksena myös kaksi suihkua. Kolmas kylpyhuone löytyy eteisaulan yhteydestä.
WC-tilojen kuvaus
Kodissa on kolme wc-tilaa. Erillinen wc sijaitsee eteisaulan vierellä ja tässä tilassa on myös suihku, toinen wc-tila sijaitsee myös eteisaulassa ja kolmas wc-tila sijaitsee päämakuuhuoneen kylpytilojen yhteydessä.
Seinämateriaalit: kaakeli, maali
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Tyylikäs sauna, jossa lämpöiset sekä unohtumattomat löylyt. Saunaan luonnonvaloa tuo ikkuna.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Todella tilava kodinhoitotila, jonka yhteydessä on reilusti säilytystilaa. Kodinhoitotiloissa hyvin tilaa kodin pyykkihuollolle.
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, pesukoneliitäntä
Olohuoneen kuvaus
Upea ja valtavan suuri merinäköalat tarjoava olohuone-keittiötila on tämän kodin ehdoton keskus. Valoisaa ja avaraa olohuonetta on ilo sisustaa. Olohuoneesta käynti lasitetulle suurelle parvekkeelle, josta voi ihailla kauniita merimaisemia. Parvekkeelta myös näkymät venesatamaan. Lasitusten ansiosta parveke toimii oivana tilana vuoden jokaisena päivänä.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kodissa on kuusi hyvänkokoista makuuhuonetta, joissa kaikissa on kaunis ja tarkoin harkittu värimaailma. Päämakuuhuoneen yhteydessä on myös ylellinen kylpyhuone, jossa on kaksi suihkua ja kaksi allasta. Päämakuuhuoneen yhteydessä on myös kaksi vaatehuonetta. Kaikkia huonetiloja on mahdollista muuttaa ja makuuhuoneita voi yhdistää halutessaan.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kodissa hyvin säilytystilaa. Jokaiselle huoneistolle kuuluu irtainvarasto, jos asunnolla ei ole varasto autotallin yhteydessä. Lisäksi voi erillisenä osakkeena ostaa lämpimän autotallin tai autotallin + erillisen varaston.

Remonttien hinnat

Tutustu alueen Oulu toteutuneiden remonttien hintoihin ja kilpailuta hinta remontillesi.

 • Kylpyhuoneremontti
 • Keittiöremontti
 • Ulkomaalaus
 • Sisämaalaus
 • Maanrakennus
 • Kattoremontti
 • Lattiaremontti
 • Sähköremontti
 • Putkiremontti
Katso hinnat
Urakkamaailma.fi
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Fregattisatama
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Taloyhtiön autopaikat
 • Autokatospaikkoja: 25
 • Autotalleja: 15
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokraaja
LähiTapiola Tontit II Ky
Palvelut
Palvelut: Asunto Oy Fregattisatama rakennetaan Veneenveistäjänrantaan, joka on uusi kaupunginosa Pateniemen ranta-alueella.

Veneenveistäjänrannassa meri, uimaranta, venesatama, leikkipuisto, liikuntapuisto, ulkoilureitit ja luonto tekevät asumisesta viihtyisää. Tulevien asukkaiden käytössä ovat kaikki Pateniemen ja Ritaharjun palvelut eli kaupat, koulut, harrastuspaikat ja muut päivittäispalvelut. Jo olemassa olevien palvelujen lisäksi Veneenveistäjänrantaan rakennetaan uusi päiväkoti, päivittäistavarakauppa sekä venesataman rantapaviljonki kahviloineen.
Liikenneyhteydet
Etäisyys niin autotietä kuin kevyen liikenteen väylääkin pitkin Oulun keskustaan on noin 12 kilometriä, ja Linnanmaalle sekä teknologiakylään noin 5 kilometriä. Pateniemenrannan ja Veneenveistäjänrannan kautta suunniteltu uusi bussilinja mahdollistaa julkisten liikennevälineiden käytön. Veneenveistäjänrannasta voit mennä torinrantaan auton, bussin ja polkupyörän lisäksi myös omalla veneellä.
Auton säilytys
Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Useita erilaisia autopaikkavaihtoehtoja: - Autokatospaikka lämpöpistokkeella 7500 €. - Lämmin autotalli auton latausvalmiudella 22 000 €. - Lämmin autotalli auton latausvalmiudella + varastolla 26 500 €.
Ranta
 • Yhteisranta
 • Taloyhtiö sijaitsee ihan merenrannassa upealla alueella Veneenveistäjänrannassa Oulun Pateniemessä. Veneenveistäjänranta on upea Perämeren rannalla oleva alue, joka on ainutlaatuinen Oulussa ja koko Pohjois-Suomessa. Rannasta löytyvät mahtavat laituritilat myös isoillekin veneille. Tarkoituksena on perustaa pursiseura, joka hallinnoi venepaikkoja ja niihin liittyvää toimintaa.

Keinänen Anne

Alku LKV:n omistaja, LKV, Kaupanvahvistaja

alku LKV

alku LKV
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

alku LKV

placeHintantie 95,
90650 OULU

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.