Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Omakotitontti

Rågholmantie 4, Suvisaaristo, Espoo

Hinta

890 000 €

Koko

5 458

Henkeasalpaava sijainti uudelle kodillesi! Suvisaaristossa sijaitseva, länteen avautuva upea merenrantakiinteistö jossa omaa rantaviivaa noin 100m. Kiinteistöön kuuluu sekä uimarantaa että mereen laskeutuvaa kalliorantaa ja mäntymetsää. Rakennuspaikka sijaitsee osittain korkealla kallion päällä ja rajoittuu osittain uimarantaan, joka tarjoaa ihanteellisen paikan rantasaunalle. Rakennuspaikka on hyvin valoisa. Meri näkyy niin etu- kuin takapihallekin. Ranta on ruopattu v.2017. Rantakiinteistö tarjoaa erinomaisen paikan isommallekin laiturille sekä veneelle, ja rannan syvyys riittää purjeveneelle. Rakentamisen poikkeamispäätös on voimassa 23.9.2020 (myönnetty 24.9.2018). Se liittyy yhden asuinrakennuksen, rantasaunan sekä autotallin rakentamiseen. Poikkeamispäätöksen mukaan tilalle rakennettavan asuinrakennuksen kokonaispinta-ala voi olla talousrakennuksineen yhteensä 400 kem2 + kellari. + Suvisaariston vesiosuuskunnan kunnallistekniikka on rajalla. + Tämän merenrantatontin vesijättö on lunastettu 2017. + Kiinteistö myydään As. OY muotoisena jolloin varainsiirtovero vain 2%! + Kiinteistölle Moisöön saareen tulee tie perille saakka, etäisyys Helsinkiin n. 25km. + Kiinteistölle vievällä tiellä ei läpikulkuoikeutta. MYYNTIÄ HOITAA! Samu Siponen Neliöt Liikkuu LKV Perustajaosakas, LKV, LVV 040 776 8492 samu@neliotliikkuu.fi

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
9496116
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 890 000 €
Myyntihinta
  • 890 000 €
Kiinteistövero
1 700,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Tieosuuskunnan vuosittainen ylläpitomaksu (vaihtelee vuosittain, 2017 oli enemmän parannustöitä 298eur), Vesiosuuskuntaan liittyminen ja vesi & viemärimaksut käytön mukaan (kiinteistö ei ole tällä hetkellä liittynyt koska ei ole vielä rakennuksia)
Vesihuollon kuvaus
vesiosuuskunta
Lisätietoja: Suvisaariston vesiosuuskunnan tekniikka on tontin rajalla
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-449-1-985
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
5 458
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Ei purettavia rakennuksia. Rakennuspaikka sijaitsee saaren korkeimmassa kohdassa kalliolla, joten talosta saa hyvän esteettömän merinäköalan. Louhimalla on myös kellari mahdollinen mikä on Suvisaariston rantatonteilla harvinaista. Talon edustan ranta on syväykseltään sopiva isommallekin veneelle. Uimarannan edusta on ruopattu. Poikkeamispäätöksessä on annettu lupa myös rantasaunalle, mikä on myös Suvisaaristossa poikkeuksellista, rantasaunan saa melko lähelle vedenrajaa.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kohteelle on saatu poikkeamispäätös 4.1.2018 yhdelle asuinrakennukselle ja kahdelle talousrakennukselle. Päätös on voimassa kaksi vuotta. Luvassa on määritelty mm että rakennus saa olla I 1/2-kerroksinen. Ks tarkemmin poikkeamispäätös. Lisät. Espoo 81621
Kaavoitustiedot
Kaupan kohteen alueella on Soukanniemi-Suvisaariston osayleiskaava(13.06.1989) AO 1 1/2 I e = 0.10. Kaavan mukaisesti alueelle voidaan rakentaa enintään yksi 400 kem2 omakotitalo talousrakennuksineen edellyttäen, että rakennuspaikan koko on vähintään 4000 m2.
Pihan kuvaus
Kiinteistöllä pistää esiin useasta kohdasta luonnonkallio. Hiekkarannan kohta matala ja loivemmin syvenevä. Pääosin ranta luonnonkalliota joka korkeimmillaan rakennuspaikan kohdalla. Puustoa on harvennettu ja pääosin mänty ja kuusimetsää, hiekkarannan alueella kauniita tervaleppiä.
Ranta
  • Osittain mereen laskevaa kalliota ja osittain matalaa uimarantaa. Rannan vesijättö on jo lunastettu mistä tulee helposti Suvisaaristossa 30-80t euroa lisäkustannuksia rakennuslupaa haettaessa.

Siponen Samu

Perustajaosakas, LKV, LVV

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
SKVL jäsenyritys

placeLautatarhankatu 10,
00580 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.