Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Laakajärvi (1/2,Mustalinnuntie 239), Kajaani

Hinta

23 500 €

Koko

5 230

Erämaisen Laakajärven rannalla myytävänä tontteja. Kajaaniin on matkaa noin 60 km. Laakajärvellä nautit luonnonrauhasta Kainuun vaaramaisemissa. Laakajärvi on noin 20 km pitkä, kapeahko ja lähes erämainen järvi, jossa on runsaasti pieniä saaria. Mökkitontit sijaitsevat kuivahkoilla mäntykankailla, joihin on helppo rakentaa. Laakajärven ympäristö tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet eräharrastajille, metsästykseen, kalastukseen ja retkeilyyn. Alueen ympäristöstä (alle tunnin ajomatkan päästä) löytyy lisää mukavia liikunta- ja retkeilymahdollisuuksia ympäri vuoden kaiken ikäisille mm. Vuokatin matkailukeskus, Hiidenportin- ja Tiilikkajärven kansallispuisto

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
9515382
Sijainti
  • Kajaani 
  • Laakajärvi (1/2,Mustalinnuntie 239), 74390 Laakajärvi

Hinta

Myyntihinta

23 500,00 €

Velaton hinta

23 500,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Sähköliittymä paikalliselta sähköyhtiöltä.

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
205-405-60-2
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
5 230 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tonttitie valmiina.
Rakennusoikeuden pinta-ala
250 m²
Tontin nimi
1
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuosivuokra (1.410 €)on sidottu indeksiin. Koko 40 v. sopimusaikana ei muita vuokran määrän tarkistuksia (tontin voi ostaa kesken vuokrakauden). Vuokraopimuksessa on vapaa siirto-oikeus
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 250 m2, josta päärakennuksen osuus on enintään 150 m2. Lisätietoa Kajaanin kaupungin rakennusjärjestyksessä (13.9.2004)
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Ajo-ohjeet
Kajaanista Rautavaaran suuntaan n. 54 km, josta oikealle Laannurmentielle (viitta: Laannurmi, Venäjänniemi). Laannurmentietä 7,1 km josta vasemmalle metsäautotielle.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.